Звичайно виїхали. Як громадяни ЄС з усіма правами та соц. гарантіями.телефонист писав: тільки більшість молоді виїхала на роботу в Англію та Північну Європу.
і промисловості немає.
4 закони, які запізнились на 24 роки....
- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
Re: 4 закони, які запізнились на 24 роки....
Бог там, де всім добре.....
- bandera77
- Поважний користувач
Та ну?!телефонист писав: і промисловості немає.
Литва має власну нафтопереробну галузь, збудовано термінал для скрапленого газу (привіт. Газпром), сільське господарство на рівні, хімічна промисловість (добрива, сировина для медикаментів), Естонія - сланець та азотні добрива. Латвія стала балтійською Швейцарією - там привабливі умови для інвестування.
Не головне яка промисловість - головне як нею керувати і куди спрямовувати. Спитайте про це у Японії та Південної Кореї.
- телефонист
- Авторитет
- Дякував (ла): 436 разів
- Подякували: 487 разів
завод мопедів, РАФ, ВЕФ, купу рибопереробних заводів, купу заводів з випуску радіодеталей тощоbandera77 писав:Та ну?!телефонист писав: і промисловості немає.
Литва має власну нафтопереробну галузь, збудовано термінал для скрапленого газу (привіт. Газпром), сільське господарство на рівні, хімічна промисловість (добрива, сировина для медикаментів), Естонія - сланець та азотні добрива. Латвія стала балтійською Швейцарією - там привабливі умови для інвестування.
Не головне яка промисловість - головне як нею керувати і куди спрямовувати. Спитайте про це у Японії та Південної Кореї.
нафта звідки?
скраплений газ по якій ціні?
дешеві с/г продукти з Польщі (не дозволяють їх ввозити)
а іноземні інвестиції - це розвиток не власної держави, а капіталіста, який хоче чимдуж скорше отримати гроші назад, причому з чималеньким зиском
Ввиду того, что аргументированно дискутировать всем скучно, предлагаю сразу перейти к оскорблениям!
- bandera77
- Поважний користувач
1. нафта з нафтопроводу, який йде через Литвутелефонист писав: завод мопедів, РАФ, ВЕФ, купу рибопереробних заводів, купу заводів з випуску радіодеталей тощо
нафта звідки?
скраплений газ по якій ціні?
дешеві с/г продукти з Польщі (не дозволяють їх ввозити)
а іноземні інвестиції - це розвиток не власної держави, а капіталіста, який хоче чимдуж скорше отримати гроші назад, причому з чималеньким зиском
2. Ні РАФ , ні решта я не згадував як флагманів економіки
3. Ціну на скраплений газ вам озвучить уряд Литви :)
4. Якщо Польща демпінгує - це її проблема. В Литві просто нормальні умови для розвитку власної с/г продукції і нормальний внутрішній ринок
5. Звичайно, інвестиції - це розвиток капіталіста, а ось податки з нього та з найманої робочої сили - це розвиток держави
- телефонист
- Авторитет
1. чия нафта???bandera77 писав:...
1. нафта з нафтопроводу, який йде через Литву
4. Якщо Польща демпінгує - це її проблема. В Литві просто нормальні умови для розвитку власної с/г продукції і нормальний внутрішній ринок
5. Звичайно, інвестиції - це розвиток капіталіста, а ось податки з нього та з найманої робочої сили - це розвиток держави
2. цих заводів просто НЕМАЄ, відповідно НЕМАЄ робочих місць, відповідно люди їдуть в інші країни
3. чомусь перемога над газпромом, яка наступила після прибуття скрапленого газу з США не була розрекламована в усіх ЗМІ. моя думка така, що газ з Америки виявився не настільки дешевим, як сподівалися і не могла бути прикладом
4. демпінг - це не нормально
5. так, згоден, буржуйські капіталісти чесні, і не коритсуються офшорами, на відміну від наших
Ввиду того, что аргументированно дискутировать всем скучно, предлагаю сразу перейти к оскорблениям!
- bandera77
- Поважний користувач
bandera77 писав:...
1. нафта з нафтопроводу, який йде через Литву
1. Нафта з росіїтелефонист писав:1. чия нафта???
2. цих заводів просто НЕМАЄ, відповідно НЕМАЄ робочих місць, відповідно люди їдуть в інші країни
3. чомусь перемога над газпромом, яка наступила після прибуття скрапленого газу з США не була розрекламована в усіх ЗМІ. моя думка така, що газ з Америки виявився не настільки дешевим, як сподівалися і не могла бути прикладом
4. демпінг - це не нормально
5. так, згоден, буржуйські капіталісти чесні, і не коритсуються офшорами, на відміну від наших
2. так це Ви завели розмову про ці заводи, я їх не згадував, а навіть зовсім протилежні приклади. Тому просто "ніачем"
3. пруф - http://news.liga.net/ua/news/politics/5 ... o_roku.htm. А ніхто і не каже, що брати газ з росії не будуть. Мова йде про альтернативу,Яка дозволяє говорити на рівних і висувати власні умови. Іншими словами Литва стала поважним гравцем на ринку. От і все. Це є політично-економічний успіх країни.
4. питання до Польщі
5. тут як домовляться... Але все одно - робочі місця є, купівельна спроможність є, податки (в кінці кінців) є. Отже країна функціонує.
- телефонист
- Авторитет
пізніше продовжимо, я йду з молодшою донькою на прогулянкуbandera77 писав:...
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
телефонист писав:пізніше продовжимо, я йду з молодшою донькою на прогулянкуbandera77 писав:...
Я пару строчек напишу за телефониста.
Работал с литовцами в Германии.
Не от хорошей жизни они работать туда едут.
И мысли о экономике Прибалтики у них ближе к позиции телефониста чем Бандэры.
Из Паневижуса мои знакомые.
И не все там так просто с правами и свободами.
Фирма зарегина в Литве--а было бы проще им регить ее в Германии--значит есть свои подводные камни.
Приезжают на 90 дней в полгода.--то есть не полноценное проживание в ЕС.
Хотя может и не знаковый случай.
Но в большинстве своем не очень они рады переменам.
Точнее--эти перемены помогают им выживать,но перспектив у Прибалтики как у стран полноценных с которыми бы считались в ЕС--нет.
Как впрочем и у Украины. :(
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
В ДНР, говорят, нет олигархов и капиталистов. Вся власть у народа, даже президента себе выбрали на площади.
И промышленность там, заводы коптят по прежнему, и уголь добывают - вот недавно авария была на Засядько.
И взяток никто не берет, в СМИ донецких не пишут же про взятки, значит их нет.
С позиций телефониста, Донецк сегодня - образец всего лучшего, что есть в мире.
И промышленность там, заводы коптят по прежнему, и уголь добывают - вот недавно авария была на Засядько.
- телефонист
- Авторитет
Блин, я в шоке! Зачем мне приписывать то, о чем я не говорил?akinak писав:В ДНР, говорят, нет олигархов и капиталистов. Вся власть у народа, даже президента себе выбрали на площади.
Пруф, на мои слова, плз.
Покажите мне хоть один мой пост с восхвалением России или ДНР, ЛНР.
Я поддерживаю политику нашего Президента, премьера и публикую ссылки на отечественные ресурсы, прошедшие демократическую цензуру