Влада кидає шалені гроші й адмінресурс

Обговорення подій які трапились в Україні
oberig
Модератор
Дякував (ла): 181 раз
Подякували: 110 разів

Re: Влада кидає шалені гроші й адмінресурс

Повідомлення oberig » 13 грудня 2013, 11:51

Bublik писав: Мы исправно платили и платили все больше, а они крысятничали все больше. Наступило время их приземлить. Теперь пусть они сначало поборятся с казнокрадством а мы увидим их результаты и то что они осознали что нужно хоть что то делать за те бешенные налоги которые мы платим. Вот тогда можно будет возобновить диалог.
давайте тоді не платити і решта сплат де олігархи крадуть гроші, чому тільки податки???
- паливо (1 з літра в казну) де заложені гроші на дороги яких немає, де гроші?--покрисятнічали!, Ви плотите за паливо автомобіль таксі маршрутка ба навіть купуючи хліб Ви вже плотите за паливо ітаким чином скидуєтесь на " ремонт доріг"
- жек, уборка прибудинкової території, яка не проводиться з кожного будинку по скільки грошей а з усієї країни? плотите?
- переплата за вакцину і ліки сина Богатирьової
-все що привезене зза кордону, розтаможка в казну, налог і т.д. де осідають?
і ще так пунктів з 20
хочете бути справедливими не платіть і все решта а не тільки податки. *beer* .
Обявляти війну так по всім фронтам.
Востаннє редагувалось 13 грудня 2013, 11:58 користувачем oberig, всього редагувалось 1 раз.

Антоневич
Забанен навсегда

Повідомлення Антоневич » 13 грудня 2013, 12:03

oberig, налоги платят во всем мире, таксистам идите на счет бензина скажите, дворниками объясните, что у них супер зарплата и еще по остальным 20-ти пунктам.
Каждый лапоть думает, что очень легко руководить страной. Мило и восторженно.
Калинка рулит, а точнее бабло рулит и в стране и в Черновцах.
Востаннє редагувалось 13 грудня 2013, 13:14 користувачем Антоневич, всього редагувалось 1 раз.
Должны оставаться издания, которым доверие аудитории важнее, чем любовь. Люди обычно любят тех, кто думает, как они. А доверие - это когда человек знает: они мне расскажут все как есть.

Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 953 рази
Подякували: 1639 разів

Повідомлення Sl@vcheg » 13 грудня 2013, 12:35

"Невільники" мітингу "регіонів" розповіли, як їх привезли під Маріїнський парк
Мітингувальники з-під Маріїнського палацу скаржаться, що вони не мали змоги відмовитись від поїздки на мітинг, який організувала Партія регіонів на підтримку режиму Януковича.
Про це у своєму Facebook написала кореспондент телеканалу 1+1 Наталка Пісня, до якої підійшли ці люди..
"Зібралися йти до тітушок. А вони прийшли до нас самі. Натурально постукали в двері ПТС і сказали: здрасьтє, ми з парку", - написала вона.
"Хочемо вам сказати, що ми втекли після переклички. І що нас привезли в Київ за 300 рубасів за день - так а зарплата в мене 2000", - навела вона слова людей.
"Хочу сказати, що я не хочу там стояти, але в нас підприємство розформовують. Пишеш заяву про звільнення і одразу про прийом на роботу. І як не поїдеш, другу заяву не приймуть. Мене Діма звать, я з Ладижина, Вінницька область. Скажіть, що нам робить? Кому скаржиться, щоб з роботи не звільнили? Ми не хочемо назад в парк, ми хочемо бути тут", - навела слова примусового пр-мітингувальника Наталка Пісня.

З різних джерел Українській правді надходять підтвердження такої інформації . Так один мітингувальників розповів, що у Житомирській області держслужбовців змушують їхати до Києва. Відмовитися не можна, дають 400 гривень, інакше - заява про звільнення.
Таксист, який працює в Києві розповів УП, що рідна сестра його дружини працює в Богуславі: "Добровільно-примусово везуть сьогодні на мітинг до Києва. Платять 300 гривень. відмовитися не можна".
Українська правда
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

oberig
Модератор
Дякував (ла): 181 раз
Подякували: 110 разів

Повідомлення oberig » 13 грудня 2013, 14:40

Sl@vcheg писав:"Невільники" мітингу "регіонів" розповіли, як їх привезли під Маріїнський парк
вчора в пр.Гроші був гарний сюжет, так ті з парку кричали що майданівці жруть ковбасу сири за їх рахунок роботяг з донбасу (це я узагальнила), а вони бЄднягі гречку тільки і перловку.
Антоневич писав:oberig, налоги платят во всем мире, таксистам идите на счет бензина скажите, дворниками объясните, что у них супер зарплата и еще по остальным 20-ти пунктам.
Каждый лапоть думает, что очень легко руководить страной. Мило и восторженно.
Калинка рулит, а точнее бабло рулит и в стране и в Черновцах.
ти сам зрозумів, що написав??? про що казала я , а про що загнав ти *facepalm

ой же ж не легко бути мільтико-тролем :lol: :lol: товариш, попередній нік на S...може ще й той що на В.... випийте валерянки, спокойствие только спокойствие.

*mail* "ТРОЛЬ"
не легка робота трОля
гірше ніж пахати в полі
треба пальці всі стирати
букви швидко набирати

різну єресь нести треба
і думок сто пятдесять
вже в фантазії потреба
треба випить по "пійсят"

ох сидіти за компом
то ж велична справа
і сміятися з усіх
що ж в житті ще треба

як нема на більше мозку
то й на це згодиться
жити ж треба відморозку
що ж йому втопиться?

тролі це "великі" люди
без них нудно усім буде
вони йдуть на барикади
для всесвітнього розладу

...............................
тут був троль.

:? щось не можу придумати гарне завершення , ладно і так піде.

з повагою автор oberig

Вибачаюсь за оффтоп
Востаннє редагувалось 13 грудня 2013, 14:45 користувачем oberig, всього редагувалось 1 раз.

SLAVON
Забанен навсегда
Дякував (ла): 71 раз
Подякували: 79 разів

Повідомлення SLAVON » 13 грудня 2013, 15:17

oberig писав: *mail* "ТРОЛЬ"
не легка робота трОля
гірше ніж пахати в полі
треба пальці всі стирати
букви швидко набирати

різну єресь нести треба
і думок сто пятдесять
вже в фантазії потреба
треба випить по "пійсят"

ох сидіти за компом
то ж велична справа
і сміятися з усіх
що ж в житті ще треба

як нема на більше мозку
то й на це згодиться
жити ж треба відморозку
що ж йому втопиться?

тролі це "великі" люди
без них нудно усім буде
вони йдуть на барикади
для всесвітнього розладу

тут був троль.

:? щось не можу придумати гарне завершення , ладно і так піде.

з повагою автор oberig

Вибачаюсь за оффтоп
Мисс,хороий вирш *tanksyou* (с окончанием могу помочь,но с моим "русским"боюсь забанят меня надолго :lol: )Вот только есть одно НО...ну какой же он тролль?Он просто маленький и гадливый гоблин :( а мог бы стать неплохим человеком"если б нужные книжки в детстве читал"(с)и музыку грамотную слушал ;)
phpBB [video]
Востаннє редагувалось 13 грудня 2013, 15:19 користувачем SLAVON, всього редагувалось 1 раз.

Сулейман
Rescue Ranger
Rescue Ranger
Дякував (ла): 170 разів
Подякували: 241 раз
Контактна інформація:

Кожного привезеного на столичний "антимайдан" ошукали на 500

Повідомлення Сулейман » 15 грудня 2013, 00:52

Кожного привезеного на столичний "антимайдан" ошукали на 500 грн

Людей, яких звезли на альтернативний мітинг на підтримку Партії регіонів, "кинули" на гроші.

Зокрема, ввечері 14 грудня близько 21.00 біля центрального входу до Виставкового центру було припарковано близько 50-60 автобусів. Там скупчились люди, яким пообіцяли заплатити добові по 150 грн, плюс по 25 грн — за кожну годину мітингу.

Організатори попередили, що в суботу та неділю люди мітингують, а в понеділок зранку мають повернутись додому.

Люди підрахували, що кожному повинні заплатили у підсумку близько 800 грн. Також їх обіцяли годувати. Сьогодні вони відстояли на Європейській площі з 10.00 до 16.00.

Однак увечері їм сказали, що "зараз ви їдете по домівках, і вам заплатять по 300 грн".

Обурені люди вимагали заплатити їм обіцяне та скандували: "Гроші! Гроші!".

"Зараз нас відправляють додому. Наскільки я зрозумів нам на "заміну" з регіонів їдуть інші люди, яким також пообіцяли по 800 грн. Але ж їх кинуть так само, як нас. "Старшого", який обіцяв нам гроші, знайти зараз не можемо", - розповів Михайло з Петропавловська.

Разом з ошуканими був народний депутат від ПР Артур Мартовицький.

"Люди приїхали висловити своє волевиявлення. Відрядні їм заплатили — по 300 грн. Я нікому гроші не обіцяв — я тут зі своїми виборцями", - пояснив Мартовицький кореспонденту Gazeta.ua.

Водночас присутні спростували цю інформацію.

Згодом автобуси почали роз'їжджатись.

"Нас повезли додому і зараз роздають під розпис по 300 грн. Ми втратили два дні. Кожний проїв по 200-250 грн. Нас тупо кинули", - зазначив у телефонній розмові кореспонденту Gazeta.ua один із ошуканих.

Сулейман
Rescue Ranger
Rescue Ranger
Дякував (ла): 170 разів
Подякували: 241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення Сулейман » 15 грудня 2013, 00:54

Зображення

electron
Постійний користувач

Re: Кожного привезеного на столичний "антимайдан" ошукали на

Повідомлення electron » 15 грудня 2013, 10:50

Сулейман писав:Кожного привезеного на столичний "антимайдан" ошукали на 500 грн

....

"Зараз нас відправляють додому. Наскільки я зрозумів нам на "заміну" з регіонів їдуть інші люди, яким також пообіцяли по 800 грн. Але ж їх кинуть так само, як нас. "Старшого", який обіцяв нам гроші, знайти зараз не можемо", - розповів Михайло з Петропавловська.

....

"Нас повезли додому і зараз роздають під розпис по 300 грн. Ми втратили два дні. Кожний проїв по 200-250 грн. Нас тупо кинули", - зазначив у телефонній розмові кореспонденту Gazeta.ua один із ошуканих.
Їх ошукали *facepalm *facepalm *facepalm А чим вони думали? Якщо продали себе і підрядились "мітингувати" за людей які всю країну не раз і не два рази кидали, навіть за останні пару місяців, то на що вони сподівались? Проїли вони по 200-250 грн і це при тому що обіцяли годувати, то чому не вимагали їду? Якщо почали б на Антимайдані кричати: "дайте їсти", то швидко б їх нагодували і сто раз подумали чи звозити людей знову ;) Як то кажуть мають те на що заслужили, показали що вони продажні то з ними і поводяться відповідно. Може хоч зараз задумаються, але я сумніваюсь...
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

superNick
Активіст
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення superNick » 15 грудня 2013, 10:58

Раб не потребує волі, свободи – він хоче мати своїх рабів!

Astronom
Постійний користувач

Повідомлення Astronom » 15 грудня 2013, 11:09

Вчора дуже багато каналів транслювали Антимайдан....а коли ж було засідання круглого столу(подія загальнодержавного рівня), то все глушилося...приховувалось... *gun*

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”