А что там в Минеаполисе?

Обговорення подій які трапились в Україні
sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Re: А что там в Минеаполисе?

Повідомлення sergej1974007 » 08 червня 2020, 21:02

Вот интересно это как?——

Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Дід Панас
Адміністратор
Дякував (ла): 352 рази
Подякували: 966 разів

Повідомлення Дід Панас » 08 червня 2020, 21:05

akinak писав:
08 червня 2020, 20:57
Это высказывание - глубоко расистское по своей сути. Почему вы ставите себя выше других людей? Они вам не дети, они взрослые люди, у них есть свобода выбора и свобода отвечать за свой выбор. Что за подход 19-го века колониальный? Откуда этот патернализм?
Чорні мені не діти)) все вірно....це алегорія. Але чорні являються дітьми матері Америці, у якої є і інші діти (білі, латиноси, азіати...), серед який є дуже успішні , а є і не дуже, але мама всіх любить. І це не означає, що якщо чорний, то обовязково тупий. У мене наприклад , є лікар чорний знайомий - цікавий, розумний і дуже веселий)
Отака х...ня, малята

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Повідомлення sergej1974007 » 08 червня 2020, 21:20

Дід Панас писав:
08 червня 2020, 21:05
Чорні мені не діти)) все вірно....це алегорія. Але чорні являються дітьми матері Америці, у якої є і інші діти (білі, латиноси, азіати...), серед який є дуже успішні , а є і не дуже, але мама всіх любить. І це не означає, що якщо чорний, то обовязково тупий. У мене наприклад , є лікар чорний знайомий - цікавий, розумний і дуже веселий)
Я нічого не буду говорити про розумові здібності.
Але ж——
Ніколи в житті не бачив людей лінивіших за чорних(((
І друге——
В Пролетаріаті——( тобто там де я працюю)—— чорних по співвідношенню до білих—— невеличкі проценти((

Ну і реально——
Не уявляю собі профессора хіміі чорного((
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Дід Панас
Адміністратор
Дякував (ла): 352 рази
Подякували: 966 разів

Повідомлення Дід Панас » 08 червня 2020, 21:27

sergej1974007 писав:
08 червня 2020, 21:20
Я нічого не буду говорити про розумові здібності.
Але ж——
Ніколи в житті не бачив людей лінивіших за чорних(((
І друге——
В Пролетаріаті——( тобто там де я працюю)—— чорних по співвідношенню до білих—— невеличкі проценти((

Ну і реально——
Не уявляю собі профессора хіміі чорного((
Може тому, що в Німеччині чорних практично немає, не думав про це))
Отака х...ня, малята

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1768 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 08 червня 2020, 21:34

Это все потому что Серёга расист, а не мало негров

Irbis
Забанен навсегда
Дякував (ла): 495 разів
Подякували: 669 разів

Повідомлення Irbis » 09 червня 2020, 00:03

sergej1974007 писав:
08 червня 2020, 20:58
Да уж((
НЙ полис собираются значительно сократить((
пс. Помните твит про то как в Баффало полицейские массово начали увольнятся?——
Это про тот случай когда старичка толкнули и тот голову разбил( умер позже).
2—их полицейских отстранили( один——выходец из Польши), а коллеги их —57 отказались выходить на службу.
И такой бардак сейчас начнтся везде((
Заслужили. Пусть выгребают теперь.

Надо бы неграм печенек подкинуть.

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2817 разів
Подякували: 2877 разів

Повідомлення Master » 09 червня 2020, 08:21

Расизм: открытое письмо черного полицейского
Этому письму 4 года, но оно актуально, как никогда.
Jay Stalien:
"Я пришел к осознанию того, что мне до сих пор было трудно понять. Это может быть шоком для некоторых афроамериканцев, но сам факт шока есть доказательство печального положения вещей.

Вот я, молодой афроамериканец, родившийся и выросший в Бруклине, штат Нью-Йорк, желающий стать полицейским. Я видел преступления, произходившие вокруг меня. Мои черные братья убивали других ни за что. Наркоманы выстроились в вестибюле моего здания и мнне приходилось прорываться через них, чтобы добраться до нашей квартиры с 1 спальней, в которой жили 6 человек. Я просыпался среди ночи от звука стрельбы, смотрел на улицу и видел, как два афроамериканца стреляют друг в друга.

Я хотел помочь своей общине и перестать видеть кровь афроамериканцев, пролитую на улице от руки такого же черного человека. Я стал полицейским чтобы помочь остановить кровопролитие.
► Показати
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 09 червня 2020, 11:52

Буфер обмена-1.jpg
"Святий ФЛОЙД Американський"

Вже котрий день найпотужніша держава планети прощається з одним з кращих своїх синів. Так не ховають навіть президентів. Золота труна, сотні тисяч скорботних плачуть, тисячі уклінних ідіотів просять вибачення у чорного населення.

Мер Мініаполісу, вчепившись руками за труну (щоб не впасти від горя) з тілом найдостойнішого із достойних громадян Америки, ллє крокодилячі сльози і соплі. Ридання його перериваються криками "Виииибач, виииии...".

Захлинаючись слиною, ридає колишня дружина вбитого. Щоправда, востаннє вона бачила його 6 років тому, коли він кинув її з тримісячною донькою. Грошей на дочку за ці роки він не послав колишній дружині жодного разу, але нещасна вдова вже тиждень кричить про те, що залишилася без годувальника. Тому жалісливі американці зібрали їй зі світу по нитці 20 000 000 доларів, і гроші продовжують надходити.

Масачусетський університет заснував стипендію імені Джорджа Флойда. Чи вмів цей учений муж принаймні читати — ми не знаємо. Імовірніше всього — ні. У в'язницях цьому не вчать.

Якщо події розгортатимуться подібними темпами, то Нобелівську премію можуть перейменувати у Флойдівську.

Великий Флойд сидів за пограбування, за поширення наркотиків, за збройні розбої (останній раз він тримав свою колишню вагітну жінку за горло, приставивши дуло пістолета до її живота, вимагав грошей). Він пішов на угоду зі слідством, здав всіх своїх спільників, чим на кілька років скоротив собі термін ув'язнення.

При розтині його тіла виявили наркотики.
Ось такий національний герой Америки 21-го століття. Не вберегли ми свій промінь світла. Але залишилися послідовники. Справа Флойда живе і розростається. Масові грабунки і насильство в знак поваги і скорботи за Джорджем поглинули демократичні штати США. Рознесені в мотлох красиві райони різних міст, включаючи Нью Йорк і Лос Анджелес. Убито 89 поліцейських. Жахливо згвалтована 17-річна дівчинка. Спалені сотні поліцейських, і не тільки, машин. Засрані і забльовані вулиці, площі, алеї парків. Звернуті шиї білих лебедів, що жили надто сито в кожному міському ставку (до зустрічі з флойдівцями).

Кандидат у Президенти Сполучених штатів Джо Байден з важкою формою старечої деменції, сьогодні теж упав на коліна. Встати сам, щоправда, не зміг — знадобилася допомога. Але сотні тисяч шанувальників "святого Флойда" це не збентежило. Вони будуть голосувати на виборах за це викопне створення, чого, власне, демократи і домагаються, не гребуючи нічим. На коліна?! Не питання — на коліна!!! Мордою в лайно?! З нашим превеликим задоволенням! Все, що накажете, "флойди"!

Keon
Поважний користувач
Дякував (ла): 738 разів
Подякували: 669 разів

Повідомлення Keon » 09 червня 2020, 13:10

Скоро и в других видах такое будет
Вкладення
799D779E-3CF5-4864-BD19-310AC0955A8F.jpeg

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 09 червня 2020, 13:36

Alex Gabriel
Вчера в 14:17
А ведь в 2016-м году, летом, в Америке был случай, просто болезненно похожий на случай Джорджа Флойда. Задержанию в Далласе подвергся Тони Тимпа/Tony Timpa (гугл любопытствующим в помощь). Тоже вел себя неадекватно, тоже с наркотой в крови и плюс диагностированный шизофреник. Доблестные полисмены, как и 4 года спустя, уняли буяна, надев ему наручники и уткнув физиономией в землю. На протяжении более чем 10 минут Тони хрипел "You gonna kill me!", пока не затих. А полицейские еще несколько минут шутили уже над мертвым телом, полагая, что арестованный заснул.
Управление полиции Далласа скрывало запись инцидента. Рука руку моет. Но даже с учетом этого полное отсутствие общественного резонанса загадочно. В 2019-м году под судебным напором полицейское управление Далласа всё же публикует записи. Я смотрел их. В эмоциональном плане это едва ли не страшнее смерти Флойда. Наконец-то и New York Times, и CNN публикуют большие статьи о происшедшем. Захотите - почитайте эти статьи. Это банальные криминальные хроники. Прочесть и забыть.
Никаких многотысячных толп, никаких горящих бизнесов, никаких гастролей покойного в золотом гробу. Поразительно, но никто не стоял на коленях. По страшному недомыслию университеты не назначали стипендий имени Тони Тимпы. Нигде не стали популярны майки с надписью "You gonna kill me!".
Тони был белым. Вот и вся разница.

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”