) Прочитайте ще раз уважніше перший пост. Я там написав, що буду викладати. Те, що принижує нас, і те, що возвеличує нас як націю.x-killer писав:По моему в шапке темы автор писал что будет выкладывать материалы касательно народа и тирании власти. Тут же больше видео про УПА. Я ничего против их не имею, но цель была совсем другая. Так все же определитесь вы про УПА или о народе?
Слава Україні!
Re: Слава Україні!
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
я чомусь все більше втрачаю віру в твої наміри. Не схоже, щоб ти справді хотів того, про що писав...nasa писав: Прочитайте ще раз уважніше перший пост. Я там написав, що буду викладати. Те, що принижує нас, і те, що возвеличує нас як націю.
Не хочу тобі заважти боротись за..., але будь добр - усвідомлюй методи і наслідки.
"НАС" - це кого? "Нас, як націю" це кого ти бачив в цій "нації"? Перерахуй по областям ту "націю", яка підтрумає цю тему і на її основі збудує майбутнє!
І "ми", і цінності в "цієї нації" діаметрально протилежні. Особливо якщо копатись в історії. В історії України професійно закладена бомба силами КГБ. А ви все сліпо продовжуєте сіпати цю бомбу.
Або спільні цінності для ВСІЄЇ нації і одна ідеологічна держава, або ОКРЕМІ регіональні цінності і ОКРЕМА територіально-етнічна держава. У кожного регіону колишньої України - своя.
Пора вже починати це розуміти!!!!!!!!!!
![Очень зол :twisted:](./images/smilies/kolobok_twisted.gif)
Ти або не розумієш цього, або розумієш і навмисне допомагаєш "іншій стороні". Не просто ж так кажуть політологи, що чим голосніше кричить Тягнибок, тим більше проголосують за Януковича. Ви навмисне граєте роль "бабайки" для Сходу-Півдня?????
Ми йдемо до федералізації і до розпаду на міні-держави? - Я за!!
Але тоді давай чесно так і писати - давайте памятати НАШИХ місцевих героїв, і збудуємо нашу окрему державу. Будемо гордитись СВОЇМИ РЕГІОНАЛЬНИМИ ГЕРОЯМИ і створювати СВОЮ ДЕРЖАВУ - окрему етнічну державу-Україну. Будувати її на етнічній основі. На ЄДИНІЙ історії. І це цілком можливо в певному територіальному масштабі. Це буде чесно, відверто і не буде сепаратизмом, тому що...
За цим підуть люди, і тоді чогось можна буде досягти для майбутнього наших дітей. До прикладу - Чехословакія. А ваш шлях - це Югославія.
Ти і далі робиш все, щоб конфліктувала Україна, і не кажеш для чого це потрібно. Це умисна робота? Це допомога в обєднанні Сходу-Півдня навколо Яника проти Тягнибока?
І що ти виграєш???
Повторю тут ще раз -
Якщо хочеш справді чогось досягти для України вцілому, я би порадив довічне табу - ніякої історії в темах. Оглянешся - окам'янієш! ТІЛЬКИ розмови про те, що діється зараз і проте, що НАМ РАЗОМ робити далі.
Тільки єднання може спасти Україну, об'єднати нас в силу, побороти ситуацію. Не підтрмуй і не чипай всього, що використовують щоб РОЗДІЛИТИ і КЕРУВАТИ нами.
Інакше... буде гнити в болоті твоя ідея.
В Україні безліч тем, що обєднує - наприклад акції за "Павлюченків". Хочеш добра цій території в цих кордонах - обєднуй ВСІХ. Хочеш шкоди - далі говоріть про регіональні цінності. Що тоді буде далі ти і сам здогадуєшся...
Тому, або продовжуй роздирати Україну, і тоді май одну мету, або продовжуй відстоювати те що є, і май іншу мету.
Але чітко усвідомлюй наслідки.
Успіху в цій не легкій справі - житті тут і зараз!
Востаннє редагувалось 13 січня 2013, 02:04 користувачем Дельфин, всього редагувалось 3 разів.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
Якщо люди не будуть знати свою історію, вони не будуть розуміти хто такі "Свобода", націоналісти і чому інші проти них. Будуть і далі голосувати за яників, комуністів не розуміючи чому вони такі погані. Ніяка федералізація і ніякі міні-України! Тільки одна Українська Самостійна Соборна Держава! Не розумію звідки ти взяв оце все, що написав?
Якщо люди не будуть знати свою історію, вони не будуть розуміти хто такі "Свобода", націоналісти і чому інші проти них. Будуть і далі голосувати за яників, комуністів не розуміючи чому вони такі погані. Ніяка федералізація і ніякі міні-України! Тільки одна Українська Самостійна Соборна Держава! Не розумію звідки ти взяв оце все, що написав?
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
А тепер видохни, піднімись над собою і над "процесом боротьби", і спробуй зрозуміти те, що я написав. Спробуй побачити це не своїми, а моїми очима. Подивись на ситуацію зі сторони.
В тебе вийде. Якщо захочеш.
Я не дискутуватиму із тобою. Ти робиш гарну справу. Я на твоїй стороні. Одне лише, я хочу щоб ти бачив всю картину. А не той шматок, який вигідний сучасним політикам.
Я не дискутуватиму із тобою. Ти робиш гарну справу. Я на твоїй стороні. Одне лише, я хочу щоб ти бачив всю картину. А не той шматок, який вигідний сучасним політикам.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Мені дуже близькі твої погляди, твоє світовідчуття і я згоден, щоб об'єднати Україну потрібно забути, що було вчора і думати як жити завтра, але це неможливо зробити, ми полярно різні, ми ніколи, ніколи! не будемо думати мріяти про одне й те ж, у нації у якої немає спільної історії немає і спільного майбутнього, є правда і її повинні знати і пам'ятати ..... і ще, як пробачити мільйони людей загинули від голоду, в таборах, в боях, у мене батько голодував дивом вижив, я знаю про що пишуДельфин писав:А тепер видохни, піднімись над собою і над "процесом боротьби", і спробуй зрозуміти те, що я написав. Спробуй побачити це не своїми, а моїми очима. Подивись на ситуацію зі сторони.
Министра транспорта Великобритании! заставили ездить на работу на электричке. Британские налогоплательщики обнаружили, что поездки министра транспорта Саймона Бернса на служебной машине с шофером из дома в графстве Эссекс на работу в Вестминстере обходятся налогоплательщикам в 80 тысяч фунтов в год.Эта информация вызвала негодование населения, которое и так недовольно политикой министра по повышенеию тарифов на железнодорожный транспорт.Британцы стали требовать, чтобы Бернс стал ездить на работу на электичке. Министр решил подчиниться общественному мнению, и уже третий день ездит на работу на общественном транспорте. http://censor.net.ua/photo_news/229690/ ... ichke_foto
Востаннє редагувалось 12 січня 2013, 20:00 користувачем Maxi, всього редагувалось 1 раз.
-
- Досвідчений
Бачив марш на Центральній плоші, молодці, гарно організувались.nasa писав:Чернівецький марш на захист сім’ї Павличенків
http://www.chas.cv.ua/index.php?newsid=8691
![Восклицание :!:](./images/smilies/kolobok_exclaim.gif)
Если вы хотите достичь цели, не старайтесь быть деликатным или умным. Пользуйтесь грубыми приемами. Бейте по цели сразу. Вернитесь и ударьте снова. Затем ударьте еще, сильнейшим ударом сплеча.
У. Черчильhttp://aphorism-citation.ru/index/-185-0-185
У. Черчильhttp://aphorism-citation.ru/index/-185-0-185
- Сулейман
- Rescue Ranger
- Дякував (ла): 170 разів
- Подякували: 241 раз
- Контактна інформація:
Нам бы презика пересадить на метро, зазор экономии бабла был бы существенный зазор экономии денег налогоплательщиков.Maxi писав:Министра транспорта Великобритании! заставили ездить на работу на электричке. Британские налогоплательщики обнаружили, что поездки министра транспорта Саймона Бернса на служебной машине с шофером из дома в графстве Эссекс на работу в Вестминстере обходятся налогоплательщикам в 80 тысяч фунтов в год.Эта информация вызвала негодование населения, которое и так недовольно политикой министра по повышенеию тарифов на железнодорожный транспорт.Британцы стали требовать, чтобы Бернс стал ездить на работу на электичке. Министр решил подчиниться общественному мнению, и уже третий день ездит на работу на общественном транспорте. http://censor.net.ua/photo_news/229690/ ... ichke_foto
- x-killer
- Постійний користувач
- Подякували: 1 раз
Нам бы его пересадить на метро, так это была бы первая и последняя рабочая поездка на нем.... и последний день в его жизни.