Но не законно, в отличие от перверсий взрослых людей.
Марш Рівності в Києві.
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1068 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
Re: Марш Рівності в Києві.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
- AntohaCV
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 761 раз
- Подякували: 69 разів
Я - за 1-й пункт: "Я сторонник традиционных семейных ценностей и марш такого формата—— это недопустимо."
Всё будет хорошо - я узнавал:)
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази

Я который год уже наблюдаю в этих ваших интернетиках полемику на тему "гомопропаганда! — бог с тобой, какая в сраку пропаганда? — именно туда, именно!"
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
- Дерзкий
- Доцент
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
- shutzpavel450
- Експерт
- Дякував (ла): 395 разів
- Подякували: 958 разів
а кто их ограничивает в правах?Дерзкий писав: ↑18 червня 2018, 19:39Коли син – гей: два дні з мамами ЛГБТ-дітей, які приїхали на Київпрайд
![]()
- Ты просто ненавидишь все русское!
- Вы просто называете русским все то, что я ненавижу!
- Вы просто называете русским все то, что я ненавижу!
- Дерзкий
- Доцент
Ненависть як роботаshutzpavel450 писав: ↑18 червня 2018, 21:37а кто их ограничивает в правах?Дерзкий писав: ↑18 червня 2018, 19:39Коли син – гей: два дні з мамами ЛГБТ-дітей, які приїхали на Київпрайд
![]()

Дивлюсь картинки з київського ЛГБТ-прайду і мене чомусь не покидає відчуття штучності всього дійства.
Ну от стоять якісь хлопці - типу "праві" чи "нацикі". Перед хлопцями і позаду стоїть досить багато поліціянтів. Я думаю, в цьому місці і хлопці, і поліціянти вже знають, чим все закінчиться.
Але хлопці починають лениво поштовхувати поліціянтів, поліціянти вичавлюють хлопців з поля. Все.
Спека, неділя, літо - мені чомусь здається, що насправді хлопцям є що робити більш приємного, ніж штовхатись з поліціянтами. Ну у поліціянтів вибору нема - вони на работі.
Але ж і про хлопців мені здається, що і вони теж на работі - немає якоїсь лютої насправді ненависті до ЛГБТ, щоб от прямо не сиділось і було велике бажання когось там піти "побуцкати".
Не подобаються ЛГБТ - просто не йди до ЛГБТ, це ж нескладно.
А йдуть, тому що комусь потрібна вся ця картинка, типу "українцям нав'язують європейські цінності" у вигляді ЛГБТ, а вони ось проти, а їх ось б'ють. Подивіться, подивіться!
Але дивитись на все це кожен рік набридає, у всіх є це відчуття постанови, і замовник теж відомий і все менш задоволений, хайпу мало, хлопці отримавши свої невеликі грошенята за цю постановочну "штовханину", підуть пити пиво можливо навіть з представниками того самого ненависного ЛГБТ.
Всім срати. Тому закінчуйте вже цей цирк - ніхто не купить.
А хлопцям побажання - знайти нарешті нормальну роботу.
Sergii Iesipov
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1068 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
что-то у меня чуйка, что там не только машина, на и половина массовки та же.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2817 разів
- Подякували: 2877 разів
Только что подумал, что все эти марши просто детский лепет на лужайке и никаких угроз для наших детей и внуков они не представляют ....
Они скорее раздражители для нас - более старшего поколения (и то далеко не для всех)
Вот одна из реальных угроз для всех нас в уже недалеком будущем...
viewtopic.php?f=4&t=59463
Тут есть о чем задуматься....
Они скорее раздражители для нас - более старшего поколения (и то далеко не для всех)
Вот одна из реальных угроз для всех нас в уже недалеком будущем...
viewtopic.php?f=4&t=59463
Тут есть о чем задуматься....
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
Мое - это то, что я вижу в вас. ©