West писав:Щодо вашої "правди" :(sergej1974007 писав: Ми ж за Правду--значить все робим правильно.![]()
Думаю вата у Вашій голові не дозволяє Вам згадати хронологію подій:
- мітинги,які призвели до захоплення будівель ОДА "мирними","не озброїними" громадянами
- проголошення ДНР
- не замасковане,професійне збройне захоплення Словянська
- на папері- початок АТО
Якби спочатку були введені десантні війська, то таких наслідків як ми маємо на сьогодні не було б!
З приводу того,що всі у підрозділі про все знають,якби Ви служили в армії або подібних структурах, то знали б як інформація приховується, то того ж у підрозділі, який веде бойові дії!
У Ватній голові--Ватна Хронологія.
1.Мітинги і захоплення будівель ОДА---зразу після таких самих захоплень в Києві.
2.Проголошення ДНР---після того як Беркиут зі Львова прямо з Майдану де на колінах стояв,ще хтось з Мукачево наприклад кому не сподобалось що губера до сцени кайданками прикували---тобто ті хто розцінив події на Майдані як державний заколот.
3.Слов"янськ був після того як обстріляли будівлю Луганської Ода де загинули мирні мешканці,чи після?---от цього не пам"ятаю чесно.
4.Початок АТО--ну а що "сепари" по Вашому мали робити--чекати того самого у себе вдома?
З якоїсь сторони я розумію(або намагаюсь зрозуміти) їх мотиви.
А Ви розумієте мотиви сьогоднішнього протистояння?---За кого боремось--за людей чи за землю?
5.Так.В армії не служив--але не думаю що інфу про "катування та гвалтування" можна було б довгий час приховувати.
Re: Не все едут на Донбасс защищать Украину...