Не все едут на Донбасс защищать Украину...

Обговорення подій які трапились в Україні
sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Re: Не все едут на Донбасс защищать Украину...

Повідомлення sergej1974007 » 19 червня 2015, 18:41

West писав:
sergej1974007 писав: Ми ж за Правду--значить все робим правильно. :? :?
Щодо вашої "правди" :(
Думаю вата у Вашій голові не дозволяє Вам згадати хронологію подій:
- мітинги,які призвели до захоплення будівель ОДА "мирними","не озброїними" громадянами
- проголошення ДНР
- не замасковане,професійне збройне захоплення Словянська
- на папері- початок АТО
Якби спочатку були введені десантні війська, то таких наслідків як ми маємо на сьогодні не було б!
З приводу того,що всі у підрозділі про все знають,якби Ви служили в армії або подібних структурах, то знали б як інформація приховується, то того ж у підрозділі, який веде бойові дії!

У Ватній голові--Ватна Хронологія.
1.Мітинги і захоплення будівель ОДА---зразу після таких самих захоплень в Києві.
2.Проголошення ДНР---після того як Беркиут зі Львова прямо з Майдану де на колінах стояв,ще хтось з Мукачево наприклад кому не сподобалось що губера до сцени кайданками прикували---тобто ті хто розцінив події на Майдані як державний заколот.
3.Слов"янськ був після того як обстріляли будівлю Луганської Ода де загинули мирні мешканці,чи після?---от цього не пам"ятаю чесно.
4.Початок АТО--ну а що "сепари" по Вашому мали робити--чекати того самого у себе вдома?
З якоїсь сторони я розумію(або намагаюсь зрозуміти) їх мотиви.
А Ви розумієте мотиви сьогоднішнього протистояння?---За кого боремось--за людей чи за землю?
5.Так.В армії не служив--але не думаю що інфу про "катування та гвалтування" можна було б довгий час приховувати.
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

sergej1974007
Легенда Форуму

Повідомлення sergej1974007 » 19 червня 2015, 18:43

man писав: какое то примитивное мнение-сразу понятно что ватное:)))тогда почему эта война не заканчивается?ведь как одна так и другая сторона имела все шансы давно закончить эту войну!
Это не мнение примитивное--это изложение примитивное---чтобы всем понятно было. :D :D
А почему не заканчивается?--вот и написали уже и все прекрасно все понимают---потому что там делают деньги.
Я почитал те факты от Москаля и прозрел--сколько машинок уехало уже кататься где-то .А бабла. :?
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

sergej1974007
Легенда Форуму

Повідомлення sergej1974007 » 19 червня 2015, 18:49

man писав: така людина ніколи не буде служити в армії:) він же ш підкаблучник *Ganba*
Якщо б ти це з окопа написав з-під Лисичанська якогось---я навіть слова би не сказав.
Я ж писав вже багато раз і говорив?---що поважаю людей які там воюють за Україну--і в першу чергу добровольців--які там не примусово.
Тому що люди зі зброєю в руках відстоюють свою точку зору---я з нею не згоден,але коли людина готова загинути за свої переконання--це викликає тільки повагу.
А ось коли люди виїжджаючи звідси знають що вони їдуть заробляти гроші--викликає неповагу і провокує "Ватну точку зору"
Якось так.
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

bboorryyss
Зацікавлений

Повідомлення bboorryyss » 19 червня 2015, 18:58

Pegasus писав:Навряд чи це масове явище,
Уверяю Вас, явление ОЧЕНЬ массовое!Особенно со стороны ДУКов.
Pegasus писав:але останнім часом саме такі повідомлення почали все частіше з'являтись та смакуватись. Порох і Ко взяли курс на дискредитацію добровольчого руху, що явно їм заважає.
И в это тоже есть зерно истины!

Evgen
Новачок

Повідомлення Evgen » 19 червня 2015, 20:00

Военные с юго-востока сообщают о большой активности боевиков, а в ген-штабе уже заявили о их наступлении. Сообщается что за последние месяцы туда с территории РФ было переправлено более 1000 единиц военной техники! http://vesti-ukr.com/donbass/104169-v-s ... a-boevikov

West
Активіст
Подякували: 1 раз

Повідомлення West » 19 червня 2015, 20:12

Війна у будь-якому випадку - дуже погана штука і оголює як усі кращі так і найжахливіші риси людей.У всі часи і за усіх воєн були мародери,гвалтівники,розбійники і герої.
"4.Початок АТО--ну а що "сепари" по Вашому мали робити--чекати того самого у себе вдома?"-чого "того самого" -вимагати змін на краще без "любих друзів",без корупції?Вони не проголошували ЗУНР2 або ще "щось".Люди на донбасі просто не усвідомлювали,що творили,якраз тут більшіть стояла і діяла за гроші.
В одних постах Ви пишете,що поважаєте добровольців, в інших, що вони герої - в "лапках"
Донбас вже прозріває, а у Вас все ще своя "думка" ;)
phpBB [video]
Промо- та інформаційні ролики, кліпи - постпродакшн. Анімація та дизайн логотипів,візитні картки.
http://www.behance.net/leowest
http://www.youtube.com/playlist?list=PL ... a_CD1nqYAt

West
Активіст

Повідомлення West » 19 червня 2015, 21:01

Ключові меседжі "sergej":
-"майдан" -це завжди погано,подивіться до чого це призвело;
-путінська росія і зокрема путін,тут ні при чому, вони просто "допомагають" братам і як сказав сам "самодержець" зброю сепаратисти десь просто знаходять;
-мінімум негативу про ДНР і ЛНР
-чим більше негативних"постмайданних" подій тим краще -"я мав рацію",всі інші -примітивно мислять
Ваша позиція щодо ролі путіна у конфлікті,мені нагадує наркодиллера який посадив на голку чи таблетки наркомана в його скрутні часи, а потім каже - "Я тут ні при чому,я ж його не змушую колотись і не годую таблетками".
Диллер зацікавлений у "клієнтах" адже отримує від цього дивіденти.Наркоман- руйнує свою сімю,виносить усе з дому заради дози.Якби не було диллера і почалося б лікування - сімя була б разом і наркоман не був би наркоманом.
*Prapor*
Промо- та інформаційні ролики, кліпи - постпродакшн. Анімація та дизайн логотипів,візитні картки.
http://www.behance.net/leowest
http://www.youtube.com/playlist?list=PL ... a_CD1nqYAt

sergej1974007
Легенда Форуму

Повідомлення sergej1974007 » 19 червня 2015, 21:28

West писав:Ключові меседжі "sergej":
-"майдан" -це завжди погано,подивіться до чого це призвело;
-путінська росія і зокрема путін,тут ні при чому, вони просто "допомагають" братам і як сказав сам "самодержець" зброю сепаратисти десь просто знаходять;
-мінімум негативу про ДНР і ЛНР
-чим більше негативних"постмайданних" подій тим краще -"я мав рацію",всі інші -примітивно мислять
Ваша позиція щодо ролі путіна у конфлікті,мені нагадує наркодиллера який посадив на голку чи таблетки наркомана в його скрутні часи, а потім каже - "Я тут ні при чому,я ж його не змушую колотись і не годую таблетками".
Диллер зацікавлений у "клієнтах" адже отримує від цього дивіденти.Наркоман- руйнує свою сімю,виносить усе з дому заради дози.Якби не було диллера і почалося б лікування - сімя була б разом і наркоман не був би наркоманом.
*Prapor*
Я Вам навіть поясню позицію---
1.Мене завжди і під час Помаранчевої Революції і під час Майдану більше хвилювала економічна складова.
Я і тоді і тоді казав--краще не буде.Після різьких змін--будуть роки занепаду.Я не розумів людей які проміняли байки про мову та про націю на тверезий погляд на економіку---а вони не розуміли мене.Я казав тоді і кажу зараз--зробіть економіку --і росіяни почнуть говорити з вами українською.Ні--не вийшло так.Нація--понад усе. :?
2.Я і тоді і тоді казав---ваш ворог не Путін,ваш ворог сидить у вас в голові і називається--"комплекс меншовартості"---це коли всім треба показати--а дивіться як я можу--і не повернутись до опонента голою дупою.
Путін---робить те що потрібно і вигідно йому--тут немає ніяких питань--це все було завжди зрозуміло.Питання в тому як наша влада до цього відносилась---а влада замість того щоб розвивати економіку незважаючи та всупереч планам Путіна---ставала в позу і показувала--ми теж чогось варті(тим самим підтверджуючи той самий комплекс меншовартості і голу дупу).
Питання не до Путіна--питання до нас самих.
А от якби Україна почала свою незалежну економічну політику--не озираючись ні на Захід ні на Росію(а така можливість була)---то можливо б дивлячись на наш економічний зліт---росіяни почали б розмовляти українською,а европейці їхали б до нас жити і теж розмовляли би на мові. :|
3.Про ДНР і ЛНР.---
Мені абсолютно байдужа їх доля.--Я не вважаю цих людей українцями(в більшості своїй) і не вважаю ті землі українськими(навіть якщо це і так---це впершу чергу земля тих хто там живе ,а в останню--моя).
4.Про моє відношення до сепарів---я до них не відношусь. :( :D :? :?
5.В усій ції інфовійні мене в першу чергу дратує наша інфополітика---або розказуйте людям все і правду--а люди самі зроблять висновки---або не пишіть зовсім,чим писати той Брєд,який через день спростовує то Шарій,то ще хто-небудь.

В принципі--ось і все.
Як кажуть--dixi. :D :D
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2817 разів
Подякували: 2878 разів

Повідомлення Master » 19 червня 2015, 22:59

bandera77 писав:Якщо війна продовжується - це означає, що вона вигідна всім!
Кроме действительно мирного населения
Вообще мне уже давно тошнит от повальной ЛЖИ! со всех сторон!
Еще понятно когда лгут "чужие" ... но когда лгут свои .... от этого противнее втройне!
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

German
Забанен навсегда

Повідомлення German » 19 червня 2015, 23:13

Master писав:Кроме действительно мирного населения
Вообще мне уже давно тошнит от повальной ЛЖИ! со всех сторон!
Еще понятно когда лгут "чужие" ... но когда лгут свои .... от этого противнее втройне!
Ну, свои каналы не могут же с экрана сказать прямым текстом, что там всё в полной *censored2* опе... :(
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо *Dopovid*
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”