В армию мобилизуют 200к?

Обговорення подій які трапились в Україні
inkognito
Активіст
Дякував (ла): 61 раз
Подякували: 10 разів

Re: В армию мобилизуют 200к?

Повідомлення inkognito » 07 січня 2015, 16:35

" танків, укріплені позиції,нещодавно завезли комплекси ППО"
тобто ви пропонуєте великою кількістю людей перебити ці танки і ППО в рукопашну?

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Повідомлення sergej1974007 » 07 січня 2015, 18:30

West писав: 4 "200к" подивіться документалку "Війна очима очевидців".Для наступу потрібно мати або високотехнологічну армію або перевершувати у 3-4 рази по кількості.Маючи 40к і вооючи із самими не скоординованими бойовиками на звільнення теритирії пішли місяці, а тут вже професійні
російські військові,більше танків, укріплені позиції,нещодавно завезли комплекси ППО!
Насчет превосходящих сил тех кто наступает----

Считается что при равных технических условиях, в тактическом позиционном бою, для эффективного наступления, силы наступающего должны численно превосходить силы обороняющегося не менее чем в три раза. Соответственно, обороняющийся может продолжительное время сдерживать наступление противника, численно превосходящего до трех крат. Это связывают с разницей в боевых возможностях подразделений, в зависимости от обороны или наступления. Так например полевой устав армии США рекомендует для достижения цели наступления на направлении главного удара создавать не менее чем 6-кратное превосходство над обороняющимся в силах и средствах. Для отражения наступления в подобных условиях необходимо добиться такого положения, чтобы в динамике обороны указанное соотношение было снижено и не превышало 2-3:1 в пользу наступающего и чтобы в результате он не мог продолжать наступление.

А в наших условиях---
Сил то превосходящих можем набрать против сепаратистов и бандитов.
Но дело в том что при такой дырявой границе как сейчас---в любой момент эти наши силы могут быть внезапно атакованны уже действующей армией.(Если Путин даст такой приказ).Что-то подобное было вроде бы при Илловайском котле.---Вдруг откуда не возьмись--обьявились в тылу или на фланге российские войска.
Так что нет здесь в этом конфликте военного решения.Хоть там и миллион солдат соберут.
Поэтому не вижу смысла концентрировать там по сути пушечное мясо.
пс.Хотя может Порошенко и Яценюку с Турчиновым виднее. *facepalm *facepalm :( :(
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

inkognito
Активіст

Повідомлення inkognito » 07 січня 2015, 18:48

Просто якщо їм видніше то нехай першими збираються тай ідуть (разом зі своїми синами). Просто жахливо за тих хлопців які зараз мерзнуть там (питання щоб було без волонтерів) і які не зовсім згодні з політикою наших політиків(

SLEG
Активіст
Дякував (ла): 7 разів

Повідомлення SLEG » 07 січня 2015, 19:02

inkognito писав:" танків, укріплені позиції,нещодавно завезли комплекси ППО"
тобто ви пропонуєте великою кількістю людей перебити ці танки і ППО в рукопашну?
КОНЕЧНО... потому, что солдат -это просто Е Д И Н И Ц А :x Даже не человек..
Которая не стоит денег...А оружие дорогое, особенно бронетехника...За которое могут лишить звания.. *protiv* *hammer* :twisted:

inkognito
Активіст

Повідомлення inkognito » 07 січня 2015, 19:03

wishmaster.cv писав:Обговорюємо "Штучну війну" - як справжню... *nose*
нажаль війна дійсно штучна а хлопці гинуть реальні.
Всім миру і злагоди!!!

West
Активіст
Подякували: 1 раз

Повідомлення West » 07 січня 2015, 19:18

wishmaster.cv писав:Обговорюємо "Штучну війну" - як справжню... *nose*
*facepalm
наведіть аргументи штучності війни і запостіть і тут і на сторінках наприклад батальйону "Донбас", хочу почитати їх коментарі.
Промо- та інформаційні ролики, кліпи - постпродакшн. Анімація та дизайн логотипів,візитні картки.
http://www.behance.net/leowest
http://www.youtube.com/playlist?list=PL ... a_CD1nqYAt

West
Активіст
Подякували: 1 раз

Повідомлення West » 07 січня 2015, 19:58

wishmaster.cv писав: Кому?!!! *gun*
Війна виглядає штучною тільки в очах українців. Вона й була штучною,поки воювали із колишнім донецьким беркутом та пяними й наркоманами. Для усіх гравців(Україна -шахматна дошка із фігурами) вона не є штучною, а є наслідком часткової реалізації або провалу планів путіна, США та ЄС.
Промо- та інформаційні ролики, кліпи - постпродакшн. Анімація та дизайн логотипів,візитні картки.
http://www.behance.net/leowest
http://www.youtube.com/playlist?list=PL ... a_CD1nqYAt

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів

Повідомлення Дельфин » 07 січня 2015, 20:18

Сулейман писав:У государства нет законных оснований проводить какую либо мобилизацию, так-как в стране войны нет! Одно дело призыв в армию, другое мобилизация!"
Ну якщо за 4 сторінки ніхто і не написав, прийдеться мені.

ЗАКОННО!
Нажаль для нас. На радість для них.
Щоб не шукати те розяснення, напишу своїми словами.
Держава має право оголошувати мобілізацію, навіть у випадку ЯКЩО Є ЗАГРОЗА ВТОРГНЕННЮ.
Не обовязково оголошення військовго стану. Мобілізацію по українському закону можна проводити навіть перед оголошення військовго стану. От в цих хвиилях вони і будуть писати - з метою недопущення, укріплення, і підготовки до можливого.
Тому не ведіться на казочки що у держави нема права. Навіть в період АТО, навіть в зону АТО як превентивну міру.

Ви заяву в суд, а в суді вас і "приймуть" за ухиляння і невиконання про мобілізацію.
Востаннє редагувалось 07 січня 2015, 20:44 користувачем Дельфин, всього редагувалось 4 разів.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів

Повідомлення Дельфин » 07 січня 2015, 20:25

Знайшов.
"Про оборону України". У статті 4 йдеться про таке: "у разі збройної агресії проти України або загрози нападу на Україну, Президент України приймає рішення про загальну або часткову мобілізацію. Органи державної влади та органи військового управління, не чекаючи оголошення стану війни, вживають заходів для відсічі агресії".

А воєнний час за цим законом настає не тільки після оголошення стану війни, а взагалі з моменту фактичного початку воєнних дій.

Це означає, що президент має право оголосити мобілізацію по факту початку воєнних дій або загрози нападу.

Крім того, зі статті 11 закону випливає, що призов за мобілізацією можливий як під час воєнного стану так і без нього.

Другий закон – "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію". В ньому зазначено таке: "мобілізація – це комплекс заходів, здійснюваних з метою планомірного переведення Збройних Сил України на організацію і штати воєнного часу".

Виходить, що формально в тексті закону мобілізація не пов’язується безпосередньо з оголошенням воєнного або надзвичайного стану.
детальніше тут
Востаннє редагувалось 07 січня 2015, 20:28 користувачем Дельфин, всього редагувалось 3 разів.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Повідомлення sergej1974007 » 07 січня 2015, 20:52

Дельфин писав:Знайшов.
"Про оборону України". У статті 4 йдеться про таке: "у разі збройної агресії проти України або загрози нападу на Україну, Президент України приймає рішення про загальну або часткову мобілізацію. Органи державної влади та органи військового управління, не чекаючи оголошення стану війни, вживають заходів для відсічі агресії".

А воєнний час за цим законом настає не тільки після оголошення стану війни, а взагалі з моменту фактичного початку воєнних дій.

Це означає, що президент має право оголосити мобілізацію по факту початку воєнних дій або загрози нападу.

Крім того, зі статті 11 закону випливає, що призов за мобілізацією можливий як під час воєнного стану так і без нього.

Другий закон – "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію". В ньому зазначено таке: "мобілізація – це комплекс заходів, здійснюваних з метою планомірного переведення Збройних Сил України на організацію і штати воєнного часу".

Виходить, що формально в тексті закону мобілізація не пов’язується безпосередньо з оголошенням воєнного або надзвичайного стану.
детальніше тут

Дельфин,а вот интересно--
Я начинаю уклонятся и они мне по закону что предьявляют?Наверное уклонение от мобилизации(если есть такое).
Но в принципе если дело типа до суда доходит--то они должны доказать факт угрозы нападения на Украину другой страной или нападение уже осуществившееся но именно другой страной.Докажут ли они этот факт?--Ведь и Россия не нападала на Украину.То что Россия спонсирует террористов--все таки не является фактом нападения России на Украину.?

пс.Понятно что они постараются доказать тебе все что угодно.
ппс.Просто размышляю вслух.Интересны мнения и Ваш ответ.
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”