Украина подписала политическуючасть СА с Евросоюзом
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
Re: Украина подписала политическуючасть СА с Евросоюзом
Роздуми про асоціацію.
Незрозуміло хто коли і як почне обговорювати процес подальших перемовин щодо можливостей обговорення виконання економічних умов асоціаціі.
А без цієї економічної складової--це те саме що "санкціі" европейські.(виглядає суворо а зиску-трохи більше за нуль).
http://www.pravda.com.ua/articles/2014/03/20/7019773/
Незрозуміло хто коли і як почне обговорювати процес подальших перемовин щодо можливостей обговорення виконання економічних умов асоціаціі.
А без цієї економічної складової--це те саме що "санкціі" европейські.(виглядає суворо а зиску-трохи більше за нуль).
- Руслан Балан
- Поважний користувач
Я в цих питаннях не компетентний, але скільки пам"ятаю при незалежності при всіх президентах армія скорочувалась. У нас в місті дуже давно немає армії.S.T.A.L.K.E.R писав:ну тоді якщо Ви вважаєте, що це спонтанні діï тоді дайте мені відповідь на одне запитання: навіщо було розпускати армію? Адже за правління Яника армія скоротилася більш ніж в тричі...
- Руслан Балан
- Поважний користувач
Може в самому договорі є якісь сроки. Або якісь додатки...sergej1974007 писав:Роздуми про асоціацію.
- Руслан Балан
- Поважний користувач
Я не казав, що захід спровокував анексію Криму, це для заходу також було сюрпризом. А от революція на мою думку штучна :(S.T.A.L.K.E.R писав:я не думаю, що це спровокував захід, Путін готувався до цього дуже добвго, він віддавав накази, а Яник ïх гарно виконував... Ось в цьому і вся суть проблеми...
- sergej1974007
- Легенда Форуму
Я зрозумів що всі строки і умови--на вибір европейської сторони.Руслан Балан писав:Може в самому договорі є якісь сроки. Або якісь додатки...sergej1974007 писав:Роздуми про асоціацію.
Коли порахують що ми готові--тоді й почнуть розглядати розгляд питання про перемовини щодо початку обговорення готовності Украіни до виконання економічних умов.
- Buxx
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 30 разів
Економічну частину ЄС вводить в односторонньому порядку десь через місяць і терміном на пів року. А підпише після виборів президента, коли буде ясніша політична конфігурація.
- Руслан Балан
- Поважний користувач
- sergej1974007
- Легенда Форуму
Точна інфа?Buxx писав:Економічну частину ЄС вводить в односторонньому порядку десь через місяць і терміном на пів року. А підпише після виборів президента, коли буде ясніша політична конфігурація.
Бо в статті вище є така думка:
"Як завжди, кілька східноєвропейських країн (умовно назвемо їх Польщею та Литвою) гаряче підтримали ініціативу Києва. Але цю ідею заблокував президент однієї західноєвропейської країни (умовно назвемо її Францією). Він наполягав, що таку важливу угоду неможна підписувати, доки в Україні не буде обрано нову владу, підтримка якої населенням ні в кого не викликатиме сумнівів.!.
Акцент я би ставив на :
"доки в Україні не буде обрано нову владу, підтримка якої населенням ні в кого не викликатиме сумнівів.!."
- Buxx
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 30 разів
Інфа із заяв європейців в пресі.
Ну так правильно, подивляться на ситуацію після виборів і вирішать, я про це і написав.
Ну так правильно, подивляться на ситуацію після виборів і вирішать, я про це і написав.
- sergej1974007
- Легенда Форуму
Ну і я написав:
"Коли порахують що ми готові--тоді й почнуть розглядати розгляд питання про перемовини щодо початку обговорення готовності Украіни до виконання економічних умов."
"Коли порахують що ми готові--тоді й почнуть розглядати розгляд питання про перемовини щодо початку обговорення готовності Украіни до виконання економічних умов."