Повалення чергового памятника. Перемога!

Обговорення подій які трапились в Україні
ihelp
Активіст
Контактна інформація:

Re: Повалення чергового памятника. Перемога!

Повідомлення ihelp » 23 лютого 2014, 14:49

давайте думати логічно, і всі ж таки думати. Пам'ятник=віли? Ви в своєму глузді? Зносять пам'ятники тим, хто винищував народ. Тут дехто порівнює солдатів ЧА з визволителями. Так, вони визволили від фашистів, а що замість цього принесли? свободу? ще мільйони смертей! Так що давайте якщо ми хочемо щоб виросло у нас здорове покоління, без цього більшовицько-комуністично-російської пропаганди - ми повинні позбутися всього що про них нагадує. Так, краще знести пам'ятник солдату ЧА і поставити на його місце пам'ятник Героям Крут, Героям Майдану, Героям УПА - тим, хто боровся за Україну, за Батьківщину, за Свій Народ, а не за російську ідеологію і машину смерті.

Кифа
Новачок

Повідомлення Кифа » 23 лютого 2014, 14:59

Зображення

AndroID
Зацікавлений

Повідомлення AndroID » 23 лютого 2014, 15:19

Моя бабуля из Житомирской области рассказывала как немцы их как скотов в товарняки погрузили и везли на работу в Германию. Повезло им, что партизаны под откос тот поезд пустили и они сбежали, так что не все там маслом мазано было на той войне как в этой листовке.

zepellin
Експерт
Дякував (ла): 374 рази
Подякували: 790 разів

Повідомлення zepellin » 23 лютого 2014, 15:26

ihelp писав:давайте думати логічно, і всі ж таки думати. Пам'ятник=віли? Ви в своєму глузді? ...
*facepalm вы меня абсолютно правильно поняли *facepalm , хотя, откровенно говоря, даже не представлял, что можно понять по-другому *facepalm

ЗЫ. Не всё работает по законам логики *scratch*
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
phpBB [video]

ihelp
Активіст
Контактна інформація:

Повідомлення ihelp » 23 лютого 2014, 15:37

Вилки і пам'ятник - інструменти. Одні для сіна, другі для ідеології.
Ви більше смайлів ставте - краще буде *facepalm *facepalm *facepalm *facepalm *facepalm *facepalm *facepalm

Игорь В.
Постійний користувач

Повідомлення Игорь В. » 23 лютого 2014, 15:40

ihelp писав:Вилки і пам'ятник - інструменти. Одні для сіна
А Ляшко вот идеологически хотел на эти вила власть насадить - инструмент остается инструментом, а то, как он используется зависит исключительно от того, кто использует.

ИМХО каждая новая власть ищет возможность отвлечь людей от насущных проблем. Ленин с того света вам не мешает и я сомневаюсь что на форуме есть хоть один человек, который застал еще времена Ленина или Великой Отечественной лично. Зато есть куча людей, у которых достоверность инфы 146% и они уж точно /знают от родни/знакомых/знакомых знакомых/старой бабки в глухом селе и т.д как все было на самом деле. Мешают вам живые, а не мертвы, когда уже наконец поймете.
История только тогда остается историей, когда в нее не вмешиваются. Мнения могут быть различны, события одни.
Востаннє редагувалось 23 лютого 2014, 15:47 користувачем Игорь В., всього редагувалось 2 разів.
iMolodetc!
Профиль на старом форуме - тыц
Компьютерные комплектующие

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1234 рази
Подякували: 1309 разів

Повідомлення sergej1974007 » 23 лютого 2014, 15:46

Кифа писав:Зображення
Я записался. :D
Что то так как в рекламе,что то по-другому. :)
Записался добровольно. :oops:
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Руслан Балан
Поважний користувач

Повідомлення Руслан Балан » 23 лютого 2014, 15:54

ihelp писав:давайте думати логічно, і всі ж таки думати. Пам'ятник=віли? Ви в своєму глузді? Зносять пам'ятники тим, хто винищував народ. Тут дехто порівнює солдатів ЧА з визволителями. Так, вони визволили від фашистів, а що замість цього принесли? свободу? ще мільйони смертей! Так що давайте якщо ми хочемо щоб виросло у нас здорове покоління, без цього більшовицько-комуністично-російської пропаганди - ми повинні позбутися всього що про них нагадує. Так, краще знести пам'ятник солдату ЧА і поставити на його місце пам'ятник Героям Крут, Героям Майдану, Героям УПА - тим, хто боровся за Україну, за Батьківщину, за Свій Народ, а не за російську ідеологію і машину смерті.
Тут взагалі то була б фашистська Румунія, як би не той воїн з ЧА. Червона армія можливо весь світ визволила. Але геополітика була такою, що ми опинились під радянською владою. Але війна була і дуже крепка, і в ній хтось переміг, ось цей символ перемоги тепер хтось бере й скидає. Мій дід з України був бійцем Червоної армії, дістався Берліну, мав багато медалей. В антібендерівських акціях участі не брав. Але Україну і не тільки визволяв. Дід по татові росіянин з Пермської обл. теж пройшов всю війну, бандерівців не бив. Чому я маю підтримувати дії людей які зараз обливають брудом героїв. Не треба на героя-солдата вішати всі гріхи радянської влади. Місця хватить на всіх. І героїв майдану і героїв дивізії Галичина і героїв Крут. Хоча для мене дивізія Галичина не герої.
Востаннє редагувалось 23 лютого 2014, 15:58 користувачем Руслан Балан, всього редагувалось 1 раз.

RJ_STARiy
Поважний користувач
Дякував (ла): 1824 рази
Подякували: 431 раз
Контактна інформація:

Повідомлення RJ_STARiy » 23 лютого 2014, 18:41

Це мій райцентр, скільки раз я біля того памятника проходив......
P.S. :shock: *facepalm

Кифа
Новачок

Повідомлення Кифа » 23 лютого 2014, 18:45

sergej1974007 писав:
Кифа писав:Зображення
Я записался. :D
Что то так как в рекламе,что то по-другому. :)
Записался добровольно. :oops:
Да да записывайся. Бельишко можно не менять в газовой камере не понадобится.
И нахера вам тогда Незалежнисть Украины если вы намерены только на одно, чтобы мыть туалеты и подтирать говно за немцами и подобными им.
Востаннє редагувалось 23 лютого 2014, 18:49 користувачем Кифа, всього редагувалось 1 раз.

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”