Те соединения были в горячих точках в качестве миротворцев. Если их попытаются кинуть на народ то они к нему и перейдут :Delectron писав:Взагалі то він не зможе уникнути відповідальності за збільшення чисельності спецпідрозділів. Рішення приймав він, тому буде колективна відповідальність того хто прийняв рішенні і того хто виконав. Точно так же як і з десантиниками.
Мені цікаво інше, а з якого переляку якийсь Азіров розпоряджається військовими ? Я пропустив ще якісь правки до Конституції? Головнокомандувачем в нас є Президент, а не премьєр, тому війська підпорядковуються президенту. На крайняк це могла б ще зробити РНБО, але не премєр.
Азаров подал в отставку
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 974 рази
- Подякували: 1656 разів
Re: Азаров подал в отставку
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- kuzzya
- Досвідчений
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 5 разів
- Контактна інформація:
Так ему в декабре исполнилось 66 лет, он пенсионер. Ему и так и так пора было сваливать, а выглядит как жертвование премьером во благо народа 
А как же присяга?Игорь В. писав:А между тем -ИсточникПрем'єр Микола Азаров дав розпорядження міністру оборони Павлу Лебедєву передати в підпорядкування МВС два з'єднання армійських десантників.
Поглядим, но присягу например и наш *гарант* принимал.Maxi писав: А как же присяга?
Предупрежден - значит вооружен.
Це зрозуміло. Військові взагалі навряд чи стануть на бік бандитів. Це ж не менти, варто просто порівняти зарплату і забеспечення амуніцією мента (спецпідрозділи) і військового. Тут за останні роки ця влада умудрилась створити пару скандалів з виселенням військових з гутрожитків, про передачу військових містечок бізнесу і виселення звідти людей. Якщо постане запитання кого обороняти народ, чи владу яка їх по суті нищить, то відповідь очевидна.Sl@vcheg писав: Те соединения были в горячих точках в качестве миротворцев. Если их попытаются кинуть на народ то они к нему и перейдут :D
Але мене дивує сам факт того, що якийсь премьєр відає розпорядження військовим. На яких підставах?
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
Говорить он может что угодно, интереснее на каком основании министр обороны выполняет его указания.electron писав: Але мене дивує сам факт того, що якийсь премьєр відає розпорядження військовим. На яких підставах?
От прикольне фото.

До речі хто памятає як Азіров виходив з парламенту в грудні після не вдалої відставки, він теж показав такий жест рукою. Цікаво чому ніхто на сході ще не волає, що він фашист?
От знайшов

Я собі уявляю, який лемент піднявся б на сході, якщо так руку підняв би Тягнибок....

До речі хто памятає як Азіров виходив з парламенту в грудні після не вдалої відставки, він теж показав такий жест рукою. Цікаво чому ніхто на сході ще не волає, що він фашист?
От знайшов

Я собі уявляю, який лемент піднявся б на сході, якщо так руку підняв би Тягнибок....
Востаннє редагувалось 28 січня 2014, 12:36 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
- zepellin
- Експерт
- Дякував (ла): 375 разів
- Подякували: 791 раз
А ты веришь, что это распоряжение Азарова?electron писав:Взагалі то він не зможе уникнути відповідальності за збільшення чисельності спецпідрозділів. Рішення приймав він, тому буде колективна відповідальність того хто прийняв рішенні і того хто виконав. Точно так же як і з десантиниками.
Мені цікаво інше, а з якого переляку якийсь Азіров розпоряджається військовими ? Я пропустив ще якісь правки до Конституції? Головнокомандувачем в нас є Президент, а не премьєр, тому війська підпорядковуються президенту. На крайняк це могла б ще зробити РНБО, але все одно потім рішення РНБО затверджує президент. А премєр тут абсолютно ні до чого.
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.

Якщо там є його підпис, то поф хто його написав, підписавши його він взяв відповідальність на себе. Хоча я думаю це скоріше фейк.