Азаров подал в отставку

Обговорення подій які трапились в Україні
Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 974 рази
Подякували: 1656 разів

Re: Азаров подал в отставку

Повідомлення Sl@vcheg » 28 січня 2014, 11:47

electron писав:Взагалі то він не зможе уникнути відповідальності за збільшення чисельності спецпідрозділів. Рішення приймав він, тому буде колективна відповідальність того хто прийняв рішенні і того хто виконав. Точно так же як і з десантиниками.
Мені цікаво інше, а з якого переляку якийсь Азіров розпоряджається військовими ? Я пропустив ще якісь правки до Конституції? Головнокомандувачем в нас є Президент, а не премьєр, тому війська підпорядковуються президенту. На крайняк це могла б ще зробити РНБО, але не премєр.
Те соединения были в горячих точках в качестве миротворцев. Если их попытаются кинуть на народ то они к нему и перейдут :D
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

kuzzya
Досвідчений
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 5 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kuzzya » 28 січня 2014, 12:14

Так ему в декабре исполнилось 66 лет, он пенсионер. Ему и так и так пора было сваливать, а выглядит как жертвование премьером во благо народа :mrgreen:

Maxi
Досвідчений

Повідомлення Maxi » 28 січня 2014, 12:17

Игорь В. писав:А между тем -
Прем'єр Микола Азаров дав розпорядження міністру оборони Павлу Лебедєву передати в підпорядкування МВС два з'єднання армійських десантників.
Источник
А как же присяга?

Игорь В.
Постійний користувач

Повідомлення Игорь В. » 28 січня 2014, 12:22

Maxi писав: А как же присяга?
Поглядим, но присягу например и наш *гарант* принимал.
Предупрежден - значит вооружен.
iMolodetc!
Профиль на старом форуме - тыц
Компьютерные комплектующие

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 28 січня 2014, 12:24

Sl@vcheg писав: Те соединения были в горячих точках в качестве миротворцев. Если их попытаются кинуть на народ то они к нему и перейдут :D
Це зрозуміло. Військові взагалі навряд чи стануть на бік бандитів. Це ж не менти, варто просто порівняти зарплату і забеспечення амуніцією мента (спецпідрозділи) і військового. Тут за останні роки ця влада умудрилась створити пару скандалів з виселенням військових з гутрожитків, про передачу військових містечок бізнесу і виселення звідти людей. Якщо постане запитання кого обороняти народ, чи владу яка їх по суті нищить, то відповідь очевидна.
Але мене дивує сам факт того, що якийсь премьєр відає розпорядження військовим. На яких підставах?
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

Игорь В.
Постійний користувач

Повідомлення Игорь В. » 28 січня 2014, 12:28

electron писав: Але мене дивує сам факт того, що якийсь премьєр відає розпорядження військовим. На яких підставах?
Говорить он может что угодно, интереснее на каком основании министр обороны выполняет его указания.
iMolodetc!
Профиль на старом форуме - тыц
Компьютерные комплектующие

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 28 січня 2014, 12:31

От прикольне фото.
Зображення
До речі хто памятає як Азіров виходив з парламенту в грудні після не вдалої відставки, він теж показав такий жест рукою. Цікаво чому ніхто на сході ще не волає, що він фашист?

От знайшов
Зображення
Я собі уявляю, який лемент піднявся б на сході, якщо так руку підняв би Тягнибок....
Востаннє редагувалось 28 січня 2014, 12:36 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.

zepellin
Експерт
Дякував (ла): 375 разів
Подякували: 791 раз

Повідомлення zepellin » 28 січня 2014, 12:43

electron писав:Взагалі то він не зможе уникнути відповідальності за збільшення чисельності спецпідрозділів. Рішення приймав він, тому буде колективна відповідальність того хто прийняв рішенні і того хто виконав. Точно так же як і з десантиниками.
Мені цікаво інше, а з якого переляку якийсь Азіров розпоряджається військовими ? Я пропустив ще якісь правки до Конституції? Головнокомандувачем в нас є Президент, а не премьєр, тому війська підпорядковуються президенту. На крайняк це могла б ще зробити РНБО, але все одно потім рішення РНБО затверджує президент. А премєр тут абсолютно ні до чого.
А ты веришь, что это распоряжение Азарова?
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
phpBB [video]

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 28 січня 2014, 12:45

Якщо там є його підпис, то поф хто його написав, підписавши його він взяв відповідальність на себе. Хоча я думаю це скоріше фейк.

Buxx
Поважний користувач
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 30 разів

Повідомлення Buxx » 28 січня 2014, 13:04

Подати, то він подав, але овоч ще її не прийняв. Та і після того уряд залишиться працювати в/о до 60 днів поки новий не призначать.

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”