Годину назад із Вконтакте
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
Re: Годину назад із Вконтакте
Якщо підтягнуться армійські та важка техніка, то це повний ппц. Вони подуріли, просто так не здадуться 
Вже рушили? http://politic.kiev.ua/politika/4127u-s ... -foto.htmlRassel писав:Ось і я про це. Боюсь не до добра.Symba писав:
I7 4770K 4.2GHz/Z87-PRO/16GB 2400MHz/GTX 1070 Xtreme Gaming/SSD 128GB 850pro/640GB/2000GB/3000GB/ASUS Xonar DX/Cyborg V.7 Keyboard/Razer DeathAdder 2013 Mouse/Chieftec 750W/Cooler Master HAFX
- Rassel
- Експерт
- Дякував (ла): 174 рази
- Подякували: 240 разів

Вадим Воронов
Мій брат контрактник. Він зараз знаходиться саме в Львівській обл.Його і ще приблизно 1500 таких як він напротязі тижня звезли туди. Вони не знають, що відбувається в Україні, їм нічого не розповідають...дізнаються про події з короткочасних дзвінків родичів. Завтра їх вперше за тиждень вишукують на плацу і даватимуть вказівки...
сегодня в 18:14
Вадим Воронов
між самими хлопцями пройшла чутка, що чекають вказівки про наступ на мирних людей. Більшість хлопців сказали, що зірвуть погони, якщо пролунає наказ будь-яким шляхом придушити повстання людей...
8сегодня в 18:14
http://vk.com/afisha_cv
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина
Вже рушили? http://politic.kiev.ua/politika/4127u-s ... -foto.html[/quote]
це ті шо на відео!
це ті шо на відео!
- CODERsp
- Зацікавлений
- Контактна інформація:
Что вы бредовые слухи всерьез обсуждаете. Я уже точно такую же галиматью слышал, когда в Москве митинги были, что, якобы, для их подавления были отправлены чеченские боевики.
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
и российский спецназ был замечен во время оранжевой революции.CODERsp писав:Что вы бредовые слухи всерьез обсуждаете. Я уже точно такую же галиматью слышал, когда в Москве митинги были, что, якобы, для их подавления были отправлены чеченские боевики.
- CODERsp
- Зацікавлений
- Контактна інформація:
Еще одни слухи. Оппозиции как никому выгодно сейчас дестабилизировать ситуацию в стране, что они и делают сейчас с помощью тех же самых технологий. И еще, скажите, это нормально, что в Черновцах в школах отменили занятия, чтобы вывести детей на митинги?sergej1974007 писав:и российский спецназ был замечен во время оранжевой революции.CODERsp писав:Что вы бредовые слухи всерьез обсуждаете. Я уже точно такую же галиматью слышал, когда в Москве митинги были, что, якобы, для их подавления были отправлены чеченские боевики.
- Виктор Ф.
- Активіст
- Контактна інформація:
я сам видел вчера примерно в 17,00 ети танки по путям тянул тепловоз -а я стоял на переезде на авто в ето время!