«Правий сектор» перекрив в'їзд в Мукачеві зі Львова для недопущення нацгвардії і військової техніки
Re: «Правий сектор» перекрив в'їзд в Мукачеві зі Львова для недопущення нацгвардії і військової техніки
Nastya Stanko @StankoNastya 31 мин31 минуту назад Показать перевод
Сергій Князева нового обласного міліціонера Закарпаття можна знайти в нашому сюжеті про Дебальцеве. Під обстрілами з нами ходив.
Новый начальник управления МВД Закарпатья - Князев из Мариуполя.
Атошник.
Сергій Князева нового обласного міліціонера Закарпаття можна знайти в нашому сюжеті про Дебальцеве. Під обстрілами з нами ходив.
Новый начальник управления МВД Закарпатья - Князев из Мариуполя.
Атошник.
"Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
"Без України не було б перемоги,
без Росії не було б війни!"
Re: «Правий сектор» перекрив в'їзд в Мукачеві зі Львова для недопущення нацгвардії і військової техніки
Звільнено керівництво Мукачівського та Чопського прикордонних загонів
первое селфи Москаля на закарпатье.
я тока не понял-он кота душит чо ля? :D :D :D

я тока не понял-он кота душит чо ля? :D :D :D

- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
А кого ему еще душить?
Контрабандисты поразбегались.
ПС. Знаю по рассказам людей как Москаль наводил порядки в Закарпатье и в Крыму в свою предыдущую карьеру -- все цыгане венгерские чухнули по стране оттуда.
И контрабас прикрыл или уменьшил.
Но че то мне кажется что в этот раз противодействие больше будет.
А с учетом гуляющего оружия-- может быть опасно для Москаля.( слышал и такие мысли).
Посмотрим.
ППС. Москаль прийде-- порядок наведе.
Контрабандисты поразбегались.
ПС. Знаю по рассказам людей как Москаль наводил порядки в Закарпатье и в Крыму в свою предыдущую карьеру -- все цыгане венгерские чухнули по стране оттуда.
И контрабас прикрыл или уменьшил.
Но че то мне кажется что в этот раз противодействие больше будет.
А с учетом гуляющего оружия-- может быть опасно для Москаля.( слышал и такие мысли).
Посмотрим.
ППС. Москаль прийде-- порядок наведе.
:D

-Мукачевские бизнесмены потянулись писать заявления в милицию на боевиков Стойки за рекет.
-Шо ти брешешь, не може такого бути. Хто сказав?
-Гена Москаль.
-.......... Ну якшо Москаль...Але то не ПС, то сепари через тонель пролізли, та оте зробили.
-А если завтра в Днепре,Ровно и Виннице напишут?
-Як це?
-Отак це. Поміняють всю мусарню та СБУ, от люди страху й не будуть мати.
-Та ти шо... Як це наші люди, та й без страху?
-Шо ти брешешь, не може такого бути. Хто сказав?
-Гена Москаль.
-.......... Ну якшо Москаль...Але то не ПС, то сепари через тонель пролізли, та оте зробили.
-А если завтра в Днепре,Ровно и Виннице напишут?
-Як це?
-Отак це. Поміняють всю мусарню та СБУ, от люди страху й не будуть мати.
-Та ти шо... Як це наші люди, та й без страху?
Москаль по тєліку:
"я розпорядився,
кого побачете в балаклаві -тащіть в воєнкомат,хто в камуфляжі-цим він демонструє,що хоче на фронт".
"я розпорядився,
кого побачете в балаклаві -тащіть в воєнкомат,хто в камуфляжі-цим він демонструє,що хоче на фронт".
- -KN-
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 214 разів
Правий сектор помирився з міліцією під Мукачевим - спільно беруть хабарі на перевалі
Нижні Ворота, Закарпатська область (поблизу Мукачево), в української ДАІ з’явилася важка техніка, - пише кореспондент автрійського Кур’єра Стефан Шохер.
Шохер стверджує, що його зупинили на спільному блокпосту Нацгвардії, ДАІ та - увага - "Правого сектора".
Те саме з іншого приводу підтверджують інші джерела: "Правий сектор", ДАІ та Нацгвардія спільно чергують на блокпосту в 50 км від Мукачева На новому блокпосту стоїть важка техніка та кілька БТРів. Крім того, скупчення вантажівок і бульдозерів, готових перекрити дорогу на перевалі.
На блокпосту австрійцю заявили, що він п’яний.
Шохер відповів: "Я пив лише воду, каву та Живчик", у відповідь на що "експерт" ДАІ почав кричати:
"Ти кажеш, що я брешу? Я тут експерт, і я кажу, що ти п’яний".
Коли закордонний журналіст наполіг на тесті крові, "експерт" сказав, що зробить його сам, і показав кулак.
Солдат Нацгвардії хихотів поруч.
За "експертизу" стали вимагати хабар у 70 євро - Шохер змушений був заплатити, сторгувавшись на 30 євро. Солдат Нацгвардії з калашниковим продовжував хихотіти.
"Інцидент у цілому не залишав враження, що тебе пограбували робінгуди. Я розумію, нічого нового, але зі мною такого поки що не ставалося", - закінчує розповідь австрійський журналіст.
"Виявляється, мукачівський "Правий сектор" уміє дружити і з "гадами-мєнтами". Якщо вигідно," - коментує журналіст-розслідувач Олекса Шалайський.
http://texty.org.ua/pg/news/textynewsed ... Mukachevym
Нижні Ворота, Закарпатська область (поблизу Мукачево), в української ДАІ з’явилася важка техніка, - пише кореспондент автрійського Кур’єра Стефан Шохер.
Шохер стверджує, що його зупинили на спільному блокпосту Нацгвардії, ДАІ та - увага - "Правого сектора".
Те саме з іншого приводу підтверджують інші джерела: "Правий сектор", ДАІ та Нацгвардія спільно чергують на блокпосту в 50 км від Мукачева На новому блокпосту стоїть важка техніка та кілька БТРів. Крім того, скупчення вантажівок і бульдозерів, готових перекрити дорогу на перевалі.
На блокпосту австрійцю заявили, що він п’яний.
Шохер відповів: "Я пив лише воду, каву та Живчик", у відповідь на що "експерт" ДАІ почав кричати:
"Ти кажеш, що я брешу? Я тут експерт, і я кажу, що ти п’яний".
Коли закордонний журналіст наполіг на тесті крові, "експерт" сказав, що зробить його сам, і показав кулак.
Солдат Нацгвардії хихотів поруч.
За "експертизу" стали вимагати хабар у 70 євро - Шохер змушений був заплатити, сторгувавшись на 30 євро. Солдат Нацгвардії з калашниковим продовжував хихотіти.
"Інцидент у цілому не залишав враження, що тебе пограбували робінгуди. Я розумію, нічого нового, але зі мною такого поки що не ставалося", - закінчує розповідь австрійський журналіст.
"Виявляється, мукачівський "Правий сектор" уміє дружити і з "гадами-мєнтами". Якщо вигідно," - коментує журналіст-розслідувач Олекса Шалайський.
http://texty.org.ua/pg/news/textynewsed ... Mukachevym
Храни нас Бог от дураков с активной жизненной позицией.
- -KN-
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 214 разів
Храни нас Бог от дураков с активной жизненной позицией.