Мобілізація

Обговорення подій які трапились в Україні
Drema
Активіст

Re: Мобілізація

Повідомлення Drema » 26 серпня 2014, 19:08

Удобная позиция: я не хотел майдана, следовательно я не пойду воевать.
Я не вижу никакой связи связи майдана с нынешним вооруженным конфликтом. Давайте вспомним с чего начался майдан. Люди вышли на улицы после того, как Янукович отказался подписать акт про ассоциацию с Европой. Руслан Вы уже тогда знали что Путин будет разжигать здесь войну?

Руслан Балан
Поважний користувач

Повідомлення Руслан Балан » 26 серпня 2014, 19:56

Drema писав:Удобная позиция: я не хотел майдана, следовательно я не пойду воевать.
Я не вижу никакой связи связи майдана с нынешним вооруженным конфликтом. Давайте вспомним с чего начался майдан. Люди вышли на улицы после того, как Янукович отказался подписать акт про ассоциацию с Европой. Руслан Вы уже тогда знали что Путин будет разжигать здесь войну?
Нет, про Пу я не знал, не предсказываю будущее. Но...
Я еще до того знал что такое "Батькивщина" и её внезапно появившиеся друзья в лице Турчинова, Яценюка, и т.д., насчет Кличко не знал, но догадывался :) .
Скажу Вам то же, что ранее Димичу: если не видите в этих событиях связи, то я Вас услышал. *hi*

И почему удобная позиция? Мне и многим другим эти события нанесли огромный вред. Я об этом не заикаюсь потому как понимаю как много людей испытывают намного сильные трудности, а во многих случаях у людей просто горе. А почему Вы считаете, что кто то должен брать ответственность вместо тех, кто всецело поддержал нынешнюю власть? Я же не говорю, что их нужно обвинять, я говорю, что им стоит первым доказать самим себе в первую очередь, а уж потом всем тем, кто слушал их речи о патриотизме, о стране, о новом порядке, в общем о "майдане", а затем и о поддержке основной версии и идеологии своих лидеров. Я о простых вещах говорю, о действиях, а не о громких словах.

Руслан Балан
Поважний користувач

Повідомлення Руслан Балан » 26 серпня 2014, 20:08

Вот получается уже наступил момент, когда тот кто раньше обязательно скакал(кто не скаче той москаль), теперь находит оправдание почему он может не скакать. Значит эйфория почти полностью отошла.
Вот она тема - лакмусовая бумажка.

West
Активіст
Подякували: 1 раз

Повідомлення West » 26 серпня 2014, 21:40

Маленька казочка ;)
У Івана горить хата.Він бідолаха бігає до криниці із одним дірявим відром, бо був поганим господарем і не дивився за станом відра та намагається загасити пожежу.Згодом до нього долучаються деякі сусіди, що горнятками намагаюся загасити пожежу.Ще пізніше долучається Остап - без відра але із підвішеним язиком і мало того,що не допомагає, а ще й зупиняє Івана питаннями:
- А то ти хату підпалив,коли пяний у ліжку курив?
- Чи то твоя дурна жінка щось пекла та й не догледіла?....
Я сьогодні мав розмову із одним із тих хто був на Майдані,питав чи готовий вступити в батальйон.Відповідь- я ще до цього не готовий.На майдані до розстрілів, як Ви кажете скакати це - одне, а от знати, що можеш вмерти або вернутися інвалідом -інше.Не кожен до цього готовий, багатьом є що втрачати та й державні мужі не надто виконують взяті на себе зобовязання перед вояками - додатковий АНТИстимул.Проте я їх не виню - це життя і кожен приймає рішення за себе!
Надіюся на оптимістичне завершення АТО до морозів,хоча імовірність з кожним днем падає через "Остапів",а потім, поборовши зовнішнього ворога, ми візьмемось за внутрішніх.
Промо- та інформаційні ролики, кліпи - постпродакшн. Анімація та дизайн логотипів,візитні картки.
http://www.behance.net/leowest
http://www.youtube.com/playlist?list=PL ... a_CD1nqYAt

Руслан Балан
Поважний користувач

Повідомлення Руслан Балан » 27 серпня 2014, 16:58

В сказке же четко всё написано:
потім, поборовши зовнішнього ворога, ми візьмемось за внутрішніх.
Это конечно же шутка, но в каждой шутке...

А насчет того, что Вы STELA пишете насчет национализма, я с Вами согласен. И не раз писал, что националистическая идея в стране с множеством национальностями не подходит. Еще вопрос не специально ли для эффективного раздора ввязали эту националистическую белиберду в Майдан. Это направление ведет нас в никуда...
Насчет общего подхода к проблеме конечно же вопросы могут возникнуть, но я учитываю колорит и ментальные особенности Вашей нации. Думаю так говорить в такой момент, когда те, кто так говорят на Востоке творят бесчинства по крайней мере неблагоразумно.
Начинаю замечать, что военные конфликты и кризисы показывают не самые лучшие национальные особенности у всех сторон и участников. Зто касается россиян, украинцев и теперь румын.

FanatRadio
Зацікавлений

Повідомлення FanatRadio » 29 серпня 2014, 22:29

Мені здається все переплуталось... Націоналізм, фашизм, нацизм, шовінізм і т.д. Якщо хтось не згоден з АТО то обов*язково застосовує якісь із перелічених слів. А різницю цих слів ви розумієте? Є фанати - є "ультраси", є глобалісти - є "ультра ліві". Тобто якщо я патріот - то я націоналіст як наслідок фашист, як наслідок бендера, як наслідок убивця, нелюд і як земля мене носить? Від того московія і танцює типу не будьте нелюдами не будете бандерою, не будете бандерою значить і не будете фашистом, значить не будете націоналістом отже НЕ БУДЬТЕ ПАТРІОТАМИ СВОЄЇ КРАЇНИ І ТУПО ЛЯГАЙТЕ ПІД НАС. Старе прислів*я мовить що все добре в міру. Де МЕЖА між убивством та виконанням святого обов*язку захисника, де межа між правом вимагати своє законне та розвалюванням країни на всякі новоросії, ліворосії, казачества? ЦЯ МЕЖА НАЗИВАЄТЬСЯ "СУСПІЛЬНА СВІДОМІСТЬ", а образи в адресу один одного та праві\ліві крайнощі це те що руйнує її - нашу свідомість, нашу межу між сприйняття в цілому, саму суть яка вирізняє людину, індивіда від рефлекторно-моторного шмата "МЯСА" без мозкового...
П.С. Я розумію так, Україна є унітарною республікою тобто неподільною... джерелом влади є народ... а отже якщо ми народ хочемо в більшості свої обрати\скинути когось то маємо на те право, якщо ми хочемо возз'єднатися\роз'єднатися у більшості своїй - то теж маємо право. КЛЮЧОВИЙ МОМЕНТ "У БІЛЬШОСТІ СВОЇЙ" тобто не може виповзти купка "ГІВНА" і оголосити себе "ЦУКЕРКОЮ" і це те що вже на протязі часу існує. А Більшість каже що Україна - єдина держава -ОТЖЕ НІЯКИХ МАЛОРОСІЙ!!! А тим гівнюкам які вважають себе РУССКИМИ, якими ніколи не були і не будуть, потрібно було в графі паспорта вказувати національність "РОСІЯНИН". Тоді питання би відпали. А так однією сракою на двох стільцях, коли вігідно то українець, їх Україна вчить, лікує як би там не було - але захищає, як би там не було - але і пенсії і супсидії і т.д., а коли з*явилась можливість то вони РУССКІМИ стали.
ЩЕ РАЗ КАЖУ - Є ТАКА ГРАФА В ПАСПОРТІ НАЦІОНАЛЬНІСТЬ. І тут працює здоровий націоналізм, якщо ти українець захищай Україну, якщо ти росіянин то їдь в Росію і захищай Росію, т.с ПОЛЯК, РУМУН, ЄВРЕЙ., не питання тебе ніхто не виганяє з твоєї квартири, тебе ніхто не переслідує, просто визнач хто ти є!!!!!!! Але без права займати державні посади, купляти землю (в оренду без питань - купити ні) і т.д. СКАЖЕТЕ ШАНОВНІ ЩО ЦЕ НЕ ДЕМОКРАТИЧНО, НЕ ПРАВИЛЬНО, НЕ ЦИВИЛІЗОВАНО - так відкрийте очі ця система працює в Німеччині, Австрії і ще в декількох Європейських країнах вже більш як пів століття.

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Повідомлення sergej1974007 » 30 серпня 2014, 20:00

FanatRadio писав:Мені здається все переплуталось... Націоналізм, фашизм, нацизм, шовінізм і т.д. Якщо хтось не згоден з АТО то обов*язково застосовує якісь із перелічених слів. А різницю цих слів ви розумієте? Є фанати - є "ультраси", є глобалісти - є "ультра ліві". Тобто якщо я патріот - то я націоналіст як наслідок фашист, як наслідок бендера, як наслідок убивця, нелюд і як земля мене носить? Від того московія і танцює типу не будьте нелюдами не будете бандерою, не будете бандерою значить і не будете фашистом, значить не будете націоналістом отже НЕ БУДЬТЕ ПАТРІОТАМИ СВОЄЇ КРАЇНИ І ТУПО ЛЯГАЙТЕ ПІД НАС. Старе прислів*я мовить що все добре в міру. Де МЕЖА між убивством та виконанням святого обов*язку захисника, де межа між правом вимагати своє законне та розвалюванням країни на всякі новоросії, ліворосії, казачества? ЦЯ МЕЖА НАЗИВАЄТЬСЯ "СУСПІЛЬНА СВІДОМІСТЬ", а образи в адресу один одного та праві\ліві крайнощі це те що руйнує її - нашу свідомість, нашу межу між сприйняття в цілому, саму суть яка вирізняє людину, індивіда від рефлекторно-моторного шмата "МЯСА" без мозкового...
П.С. Я розумію так, Україна є унітарною республікою тобто неподільною... джерелом влади є народ... а отже якщо ми народ хочемо в більшості свої обрати\скинути когось то маємо на те право, якщо ми хочемо возз'єднатися\роз'єднатися у більшості своїй - то теж маємо право. КЛЮЧОВИЙ МОМЕНТ "У БІЛЬШОСТІ СВОЇЙ" тобто не може виповзти купка "ГІВНА" і оголосити себе "ЦУКЕРКОЮ" і це те що вже на протязі часу існує. А Більшість каже що Україна - єдина держава -ОТЖЕ НІЯКИХ МАЛОРОСІЙ!!! А тим гівнюкам які вважають себе РУССКИМИ, якими ніколи не були і не будуть, потрібно було в графі паспорта вказувати національність "РОСІЯНИН". Тоді питання би відпали. А так однією сракою на двох стільцях, коли вігідно то українець, їх Україна вчить, лікує як би там не було - але захищає, як би там не було - але і пенсії і супсидії і т.д., а коли з*явилась можливість то вони РУССКІМИ стали.
ЩЕ РАЗ КАЖУ - Є ТАКА ГРАФА В ПАСПОРТІ НАЦІОНАЛЬНІСТЬ. І тут працює здоровий націоналізм, якщо ти українець захищай Україну, якщо ти росіянин то їдь в Росію і захищай Росію, т.с ПОЛЯК, РУМУН, ЄВРЕЙ., не питання тебе ніхто не виганяє з твоєї квартири, тебе ніхто не переслідує, просто визнач хто ти є!!!!!!! Але без права займати державні посади, купляти землю (в оренду без питань - купити ні) і т.д. СКАЖЕТЕ ШАНОВНІ ЩО ЦЕ НЕ ДЕМОКРАТИЧНО, НЕ ПРАВИЛЬНО, НЕ ЦИВИЛІЗОВАНО - так відкрийте очі ця система працює в Німеччині, Австрії і ще в декількох Європейських країнах вже більш як пів століття.
Яка це така система працюе в Німеччині? :shock: *facepalm *facepalm *facepalm
Тут якразь не націоналізм на першому плані а "толерантність" *scratch*
Купа політиків з турецьким корінням.Звісно що вони нібито і громадяни Німеччини,але не факт що так само вони будуть рахувати якщо би щось у них з Туреччиною не так пішло.
А про заборону купувати землю і квартири--то взагалі не так.
І взагалі німці бояться зайвий раз наголосити що вони німці.Вони--"громадяни Европи"(А там уже всякого зброду. *scratch* )
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

dovgvj
Новачок

Повідомлення dovgvj » 13 червня 2015, 23:24

Rassel писав:
vailender писав:ча Рассел вылезет и начнёт вас затыкать что вы мол за рассею раз такое пишете, что у нас всё карашо и победная война подходит к концу.
ПС. Как сказал один военный с зоны АТО, что за один "порш" рассекающий по Киеву можно три БТР-а купить, не говоря уж о касках и брониках, а поршей таких там много.
vailender, а ты вместо того что бы тыкать на порши может и своей бы пожеотвовал ради АТО или ты только на чужих примерах мастак?
давно я у Вас небыл, пацаны, какое прозрение- бл .дь, нова влада - нове життя, а за кого воевать, за рошен и другие бизнеса????? где оно "нове життя". и что мне с того, что нет бенза, хавки и ликарств, что армии что-то надо? что мне с этого? на этой войне кто-то делает бизнеса, кто-то карьеру, а мне что с этой войны???
ребятки, да уже загибаюсь, я отдаю налогами 37,6 % зарплаты, нам на троих остается по 21,15 %, кто, бл..дь, смеет сказать, что я не люблю украину, я ее люблю больше семьи, - им денег меньше остается, и так каждый из нас! этого мало?,? а не охуе....ли, ли вы?
денег нету??!!! а сколько денег кличко потратил на киев, когда армия нуждается?? как можно что-то праздновать, если армия неукомплектована! какие могут быть концерты, если нету бронижелетов? на трамваи львову и киеву денежки есть, на армию нету???? а кто их скушал?,? что происходит, кто на этом подымается ....??? еще уисоседа жена умирает, нужна операцыя в Израиле, так пацан продал тачку и хату, сьехал на дачу, жену отправил леится, (145 тыс. евро) - у пацана проблема, он ее сам решает, если в багатюг проблемы - так пускай их решают своими средствами, а не за щет боссоты.

vailender
Досвідчений
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 3 рази

Повідомлення vailender » 17 червня 2015, 14:20

не Рассел своим друшпелем уж извини я ради ато не пожертвую, да и слово жертва подразумевает наличие идеи или цели во имя которой жертва приносится, мне своим скудным умишкой этого не понять, может ты с твоим огромным интеллектуальным потенциалом мне её обрисуешь, попытаюсь понять.
Жизнь бьёт ключём....и всё по голове...

Котловоин
Забанен навсегда

Повідомлення Котловоин » 18 червня 2015, 10:15

Вояки нехай повертаються додому з Донбаса, поки живi - та одразу мир. Все дуже просто. Хай живуть там як хотять. Не вони ж до нас полiзли, а ми до них. Де хоч один теракт у Львовi чи Тернополi, чи ще десь вiд жителiв Донбасу? Але якщо будемо й далi з ними воювати, то будуть, будьте певнi. А армiя наша - гидко дивитись. З Криму просто втекли. А на Донбасi? У полон до РФ перебiгали, скiльки котлiв було, лiчив хтось? Сором, та й годi. Робити треба, землю орати, а не шукати ворогiв, та воювати.

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”