ВИБОРИ 25 ТРАВНЯ 2014
Re: ВИБОРИ ПРЕЗИДЕНТА 2014
Iнтерв'ю Юлії Тимошенко на 1 міському телеканалі Одеси. Особливо рекомендовано прослухати фрагмент про міліцію. Декому - двічі.
- Руслан Балан
- Поважний користувач
И не только послушать, но и проголосоватьtrcgthn99 писав:Iнтерв'ю Юлії Тимошенко на 1 міському телеканалі Одеси. Особливорекомендовано прослухатифрагмент про міліцію. Декому - двічі.
Здоровому, адекватному человеку слушать сию божью тварь не гоже. Такие видео для преданных фанатиков, и не важно про что она говорит. Антихрист в юбке.
Її взагалі не можна було випускати з в'язниці. Вона найбільш вигідна для пуйла.
І ще стаття про "широку кааліцію":
http://www.pravda.com.ua/articles/2014/ ... ?attempt=1
Мене дивують люди, які досі їй вірять.
І ще стаття про "широку кааліцію":
http://www.pravda.com.ua/articles/2014/ ... ?attempt=1
- Руслан Балан
- Поважний користувач
Для багатьох вона як бальзам для душі. Трендіти вона майстер.
Я теж вважаю, що її місце в зоні. Але подивіться хто організовував "революцію". Чиї штаби проплачували командирування на майдан. Чиї палатки та столи були невід"ємним атрібутом всіх захопленнь та мітингів - "Батьківщіна".
Набагато краще інвестувати в массові заворушення, в велике горе для людей, а ніж сидіти ще 5 років. На ній та її прихвостнях багато людської крові.
Я теж вважаю, що її місце в зоні. Але подивіться хто організовував "революцію". Чиї штаби проплачували командирування на майдан. Чиї палатки та столи були невід"ємним атрібутом всіх захопленнь та мітингів - "Батьківщіна".
Набагато краще інвестувати в массові заворушення, в велике горе для людей, а ніж сидіти ще 5 років. На ній та її прихвостнях багато людської крові.
Є ще інша загроза - Порошенко. Котрий теж може бути ланкою певної комбінації.Buxx писав:так вона і є частиною тієї загрозиАлмаз писав:ТриндЮлька - це персонаж вчорашнього дня. Є більш серйозна загроза.
путін-медведчук-тимошенко
- Руслан Балан
- Поважний користувач
- Руслан Балан
- Поважний користувач
А дехто пропонує невідомо кому слухати її аж по два рази. Я тільки не розумію для чого другий раз...Zek Lynch писав:Її взагалі не можна було випускати з в'язниці. Вона найбільш вигідна для пуйла.