Министерство цифровой трансформации Украины объявило о наборе тестировщиков приложения «Дія»

Обговорення подій які трапились в Україні
Vov4ik
Поважний користувач
Дякував (ла): 259 разів
Подякували: 251 раз

Re: Министерство цифровой трансформации Украины объявило о наборе тестировщиков приложения «Дія»

Повідомлення Vov4ik » 20 жовтня 2021, 19:53

nevill333 писав:
20 жовтня 2021, 19:48
Воно має у них і так бути, на тій фільці написано "міжнародний індифікаційний документ у разі застосування і номер". Тобто головний документ закордонний.
Я от одного не розумію, нема у людини ні карти в банку, ні закордонного що йому робити?
Як воно так має бути?.....ВОНО НЕ МАЄ ТАК БУТИ. Вчора тут людина скинула зразок румунського із qr кодом. Цей папір до жопи....хіба в Україні ним можна махати....якщо десь і приймали цю шляпу....то дума, що скоро не будуть

nevill333
Активіст
Дякував (ла): 116 разів
Подякували: 34 рази

Re: Министерство цифровой трансформации Украины объявило о наборе тестировщиков приложения «Дія»

Повідомлення nevill333 » 20 жовтня 2021, 19:58

Vov4ik писав:
20 жовтня 2021, 19:53
Як воно так має бути?.....ВОНО НЕ МАЄ ТАК БУТИ. Вчора тут людина скинула зразок румунського із qr кодом. Цей папір до жопи....хіба в Україні ним можна махати....якщо десь і приймали цю шляпу....то дума, що скоро не будуть
а на дії є код?
короче ще варіант - оформити карту в банку якусь, і зробити собі дію... отак бачу вирішення проблеми. Для страховки, щоб не повернули на Зарубному...
Востаннє редагувалось 20 жовтня 2021, 20:01 користувачем nevill333, всього редагувалось 1 раз.

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2869 разів

Повідомлення Master » 20 жовтня 2021, 19:59

nevill333 писав:
20 жовтня 2021, 19:48
Воно має у них і так бути, на тій фільці написано "міжнародний індифікаційний документ у разі застосування і номер". Тобто головний документ закордонний.
Я от одного не розумію, нема у людини ні карти в банку, ні закордонного що йому робити?
І ще поїду я з цим папірцем за кордон ... там дійсно ніякого коду... А карти в банку в мене нема, дія курва через NFC не робе. Треба було робити через відбитки пальців! Навіщо ми здавали відбитки на ці документи... щоб нас за грати потім посадити було легше?
Так почему в веб версии не распечатать себе с кюаром и без лишних головакружений?

Я так и сделал.
Плюс проверил его через дию
Все ок.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

nevill333
Активіст

Повідомлення nevill333 » 20 жовтня 2021, 20:02

Master писав:
20 жовтня 2021, 19:59
Я от одного не розумію, нема у людини ні карти в банку,
так я ж писав, нема карти в банку,.. *fingerscrossed*

zepellin
Експерт
Дякував (ла): 374 рази
Подякували: 790 разів

Повідомлення zepellin » 20 жовтня 2021, 20:04

nevill333 писав:
20 жовтня 2021, 19:18
"ДІЯ" - непотріб, отримати сертифікат треба у лікаря любого... , тільки паспорт закордонний не забудьте, 2 хвилини і воно ваше. Але там помилки :-D бувають... В мене наприклад неправильно транслітерація на Англійській.. буду потім виправляти.
Але цей папірець - підробити раз плюнути, треба тільки принтер кольоровий мати. Там навіть ніякого коду штрихового немає, пишіть що забажає душа, - можно сто доз собі записати... Я одне не розумію навіщо його взагалі ввели..
Неправильна транслітерація кажете - берете на принтері друкуєте копію, виправляєте, а потім поверх - кольоровими чорнилами друкуєте підпис з печаткою. Ну така ідея... :-D Головне щоб як у закордонному було, ну як ідейка? *ghost* *ghost* *ghost*

а дія зчитує закордонний?, я спробував раз - навів на код - воно щось подумало, поблюкало, і написало, що не підтримує такий тип документів... ID картку зчитує - але курва мене не впізнає, я вже навіть дупою подумував вертіти *ghost* *ghost* *ghost* ...
Если Паспорт биометрика, то можно. На ютубе есть видео.
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
phpBB [video]

nevill333
Активіст

Повідомлення nevill333 » 20 жовтня 2021, 20:06

zepellin писав:
20 жовтня 2021, 20:04
Если Паспорт биометрика, то можно. На ютубе есть видео.
ну буде час спробую, подивлюсь, у закордонного проблема в тому что там книжечка..

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 20 жовтня 2021, 20:23

nevill333 писав:
20 жовтня 2021, 20:02
так я ж писав, нема карти в банку,.. *fingerscrossed*
так сделать моно - 10 минут
просто сделать и все .
можещь ею не пользоваться и вообще сразу закрыть.
\

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 20 жовтня 2021, 20:24

вот так дия читает мой QR на распечатке
Вкладення
Безымянный.jpg

zepellin
Експерт
Дякував (ла): 374 рази
Подякували: 790 разів

Повідомлення zepellin » 20 жовтня 2021, 20:40

nevill333 писав:
20 жовтня 2021, 20:06
ну буде час спробую, подивлюсь, у закордонного проблема в тому что там книжечка..
Задняя обложка. В первый раз с наружной стороны нашел. Сегодня не получалось, открыл с внутренней, не пришлось даже водить, накрыл телефоном всю страницу, сразу начал считывать. Нфс, правда, выключил и включил опять, когда не читало.
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
phpBB [video]

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 28 жовтня 2021, 20:33

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”