Терракт в Бостоне (США)

Обговорення подій які трапились в Україні
w-lom
Постійний користувач
Дякував (ла): 88 разів
Подякували: 144 рази

Re: Терракт в Бостоне (США)

Повідомлення w-lom » 16 квітня 2013, 23:01

Andliva писав:Тупі американці!!! (с) :D

Фільтруй!!!!Загинули невинні люди!Взривчатка була начинена цвяхами та лезвіями - це тероризм!!!!!!!!
Тероризм - глобальна проблема всього світу, незалежно від нації та кольору шкіри.

nikitos
Забанен навсегда

Повідомлення nikitos » 16 квітня 2013, 23:09

Жаль погибших и пострадавших. В Штатах эти марафоны - некий фетиш - бегут многие люди, и чуть ли не единственное массовое мероприятие где особо не проверяют народ(после терактов с самолетами таких немного). Теракт подготовлен достаточно профессионально, и слава богу не все бомбы рванули. А кто.. думаю мы скоро узнаем либо исполнителей, либо повод
А сегодня в завтрашний день не все могут смотреть... Вернее смотреть могут не только лишь все, мало кто может это делать © Мер Киева

Andliva
Досвідчений
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Andliva » 17 квітня 2013, 00:53

w-lom писав:Фільтруй!!!!
Шановний, перечитайте ще разок діалог, осмисліть, а потім вже вказуйте що мені робити. :D

P.S. Для тих, хто не розуміє сарказму, вище я висміював теорію заговору Америки проти людства і стереотипи навязані Задорновим з Жириновським, нічого іншого на увазі не малось... *facepalm

German
Забанен навсегда
Подякували: 1 раз

Повідомлення German » 17 квітня 2013, 10:38

w-lom писав:Фільтруй!!!!Загинули невинні люди!Взривчатка була начинена цвяхами та лезвіями - це тероризм!!!!!!!!
Тероризм - глобальна проблема всього світу, незалежно від нації та кольору шкіри.
Мировой терроризм - это выдуманная силовыми структурами разных стран ширма для оправдания своего существования, вытягиванию просто колоссальных финансов на "разработки технологий и стратегий защиты от террористов", а также для вбивания "образа врага" в сознания серой массы населения каждой страны, дабы уменьшить напряжения внутри своей страны из-за нищеты, беззакония чиновников и власти, коррупции и прочего. Стадом легко управлять, если убедить его, что только в нашем стойле всё спокойно, законно и для блага человека, а вот те - пальчиком на выдуманных террористов - наши враги и хотят нас всех изничтожить - нужно с ними бороться. И пока все повернулись и смотрят в сторону "врага" - за их спинами силовые структуры во главе с "заботливой властью" воруют, линчуют неугодных - короче, правят себе во благо под лозунгами "это для вашего же блага и безопасности". :!: :!: :!:
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо *Dopovid*
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

Andliva
Досвідчений

Повідомлення Andliva » 17 квітня 2013, 11:10

German писав: Мировой терроризм - это выдуманная силовыми структурами разных стран ширма
Кто рассказал? Вроде в секрете должно было храниться. *scratch*
German писав:дабы уменьшить напряжения внутри своей страны из-за нищеты
Американцы не только тупые, они еще и нищие! :lol:

German
Забанен навсегда
Подякували: 1 раз

Повідомлення German » 17 квітня 2013, 11:43

Нету никаких мировых террористических группировок, которые по всему Земному шару планируют и устраивают теракты - думаю не нужно объяснять почему это миф. Есть группы придурков, которые по разным причинам действительно подкладывают взрывчатку в тех или иных местах конкретно взятой страны. Но при этом утверждение, что все взрывы, или даже львиная доля их, совершается такими придурками - просто смехотворно: никто их не может вычислить, поймать и наказать - спрашивается почему? Потому как только самого себя нельзя найти и наказать - если тот, кто ищет, сам и инициатор взрывов, или сообщник, или находит, но "того, кого надо найти и наказать" для наглядности и отчётности. Смех-смехом, а нищета в Америке - кол-во безработных и живущих ниже среднего уровня - растёт с каждым годом, следовательно, и недовольство растёт. А обвинять кого в этом будут - естественно, власть. А так - вот, во-от она проблема №1 - враг внутри страны, он нас взрывает и не даёт нам сделать вас, уважаемые граждане, счастливыми и довольными, это из-за них у нас всё идёт на перекосяк и пока мы их всех не вычислим и не переловим - счастье никому никуда не наступит. :!:
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо *Dopovid*
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 17 квітня 2013, 12:09

Andliva писав:
German писав:дабы уменьшить напряжения внутри своей страны из-за нищеты
Американцы не только тупые, они еще и нищие! :lol:
Не доречний стьоб.
5% населення Землі володіє ВСІМА багатствами планети. Ми всі жебраки, і американці також. Просто американцям кусок більший перепадає, тому що вони в перших рядах стоять біля паркану, за яким еліта живе. Те саме стосується німців, англійців і так далі... Ці народи розшатали сильно паркан в свій час, і їх почали годувати. А щоб не повалили паркан, після того як поїдять, їм показують пальцем на ворога, і кажуть що захищають їх від бабайки. Все вірно Герман сказав.

А ми стоїмо з протягнутою рукою і боїмось паркан потрогати. Тому і не годують нас. Або тікаємо за кордон, щоб їсти об'їдки від об'їдків. І при цьому всеодно ТАМ живемо краще, а ніж тут. І морально і матеріально.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

w-lom
Постійний користувач
Дякував (ла): 88 разів
Подякували: 144 рази

Повідомлення w-lom » 17 квітня 2013, 13:25

Шановний, перечитайте ще разок діалог, осмисліть, а потім вже вказуйте що мені робити. :D

P.S. Для тих, хто не розуміє сарказму, вище я висміював теорію заговору Америки проти людства і стереотипи навязані Задорновим з Жириновським, нічого іншого на увазі не малось... *facepalm

Я нікому не вказую, що робити, шановний, це була рекомендація, але я готовий, вибачитись, якщо це вас образило.
Я рахую, що в даній ситуації, аж ніяк недоречний ваш сарказм.
"висміював теорію заговору Америки проти людства" - це може й дотепно, якщо не брати до уваги вибухи в Москві, Грузії, Чечнї, тиждень тому - Афганістан, Ірак і т.д., вчора Бостон.
Я ж не думаю, що в цьому винні американці, росіяни, грузини, і т. д. та не буду вживати слово "тупі".........
Ще раз приношу вибачення!!
Востаннє редагувалось 17 квітня 2013, 13:34 користувачем w-lom, всього редагувалось 2 разів.

Andliva
Досвідчений

Повідомлення Andliva » 17 квітня 2013, 13:32

Дельфин писав: Не доречний стьоб.
Тобто таку річ як економіка, ти повністтю відкидаєш, існує тільки паркан?
Сам назвав ж найбільші в світі країни за розміром ВВП, це "стадо паркан повалило", чи може просто вистачає розуму на научну діяльність і технологічне виробництво? Германія з Японією вигогтовляють Мерседеси з Тойотою, а ми Славути, в паркані річ? Чи в Американській еліті? Не ображайся, але абсурд, ніхто нікому нічого не давав, і не дає, кожен розвивається в залежності від своїх можливостей і здібностей. В Европі, наприклад, природніх ресурсів, ну може відсоток від колишнього СССР, про Японію мовчу, яке вони собі життя побудували? Чи то просто Рокфеллер їх благовсловив? В тому, що ми за копійки веземо в Італію деревину, а звідти купуємо дорогі Італійські меблі винен паркан? А те, що добра половина імпорту це металлопрокат, а все промислове обладнання імпортне винен паркан? Польша, яка вибралась з прірви за останні 20 років, гранд від Американців отримала, чи зжавши зуби працювала?
Напевно Китайців теж ці "5%, які володіють світом" піднімають?
w-lom писав: але я готовий, вибачитись, якщо це вас образило.
Та не в тому справа, само собою розуміється що людей шкода, і ніхто з них цього не заслуговував, просто коли чую цю Вітренківську пропоганду про те, шо у всіх проблемах світу винні тупі американці, ніяких емоцій крім сміху в мене не виникає. А тут щей виявляється, шо вони самі себе ще й підривають, ну як реагувати? :)
Звичайно не теракти мене розвеселили.
Востаннє редагувалось 17 квітня 2013, 13:55 користувачем Andliva, всього редагувалось 5 разів.

Дерзкий
Доцент
Дякував (ла): 491 раз
Подякували: 722 рази

Повідомлення Дерзкий » 17 квітня 2013, 14:25

phpBB [video]

После бостонского взрыва, граждане ломанулись разбирать спортивные костюмы.
Которые, по всей видимости, должны были достаться призёрам...
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”