Andliva писав:Тупі американці!!! (с) :D
Фільтруй!!!!Загинули невинні люди!Взривчатка була начинена цвяхами та лезвіями - це тероризм!!!!!!!!
Тероризм - глобальна проблема всього світу, незалежно від нації та кольору шкіри.
Andliva писав:Тупі американці!!! (с) :D
Шановний, перечитайте ще разок діалог, осмисліть, а потім вже вказуйте що мені робити. :Dw-lom писав:Фільтруй!!!!
Мировой терроризм - это выдуманная силовыми структурами разных стран ширма для оправдания своего существования, вытягиванию просто колоссальных финансов на "разработки технологий и стратегий защиты от террористов", а также для вбивания "образа врага" в сознания серой массы населения каждой страны, дабы уменьшить напряжения внутри своей страны из-за нищеты, беззакония чиновников и власти, коррупции и прочего. Стадом легко управлять, если убедить его, что только в нашем стойле всё спокойно, законно и для блага человека, а вот те - пальчиком на выдуманных террористов - наши враги и хотят нас всех изничтожить - нужно с ними бороться. И пока все повернулись и смотрят в сторону "врага" - за их спинами силовые структуры во главе с "заботливой властью" воруют, линчуют неугодных - короче, правят себе во благо под лозунгами "это для вашего же блага и безопасности".w-lom писав:Фільтруй!!!!Загинули невинні люди!Взривчатка була начинена цвяхами та лезвіями - це тероризм!!!!!!!!
Тероризм - глобальна проблема всього світу, незалежно від нації та кольору шкіри.
Кто рассказал? Вроде в секрете должно было храниться.German писав: Мировой терроризм - это выдуманная силовыми структурами разных стран ширма
Американцы не только тупые, они еще и нищие!German писав:дабы уменьшить напряжения внутри своей страны из-за нищеты
Не доречний стьоб.Andliva писав:Американцы не только тупые, они еще и нищие!German писав:дабы уменьшить напряжения внутри своей страны из-за нищеты
Шановний, перечитайте ще разок діалог, осмисліть, а потім вже вказуйте що мені робити. :D
P.S. Для тих, хто не розуміє сарказму, вище я висміював теорію заговору Америки проти людства і стереотипи навязані Задорновим з Жириновським, нічого іншого на увазі не малось...
Тобто таку річ як економіка, ти повністтю відкидаєш, існує тільки паркан?Дельфин писав: Не доречний стьоб.
Та не в тому справа, само собою розуміється що людей шкода, і ніхто з них цього не заслуговував, просто коли чую цю Вітренківську пропоганду про те, шо у всіх проблемах світу винні тупі американці, ніяких емоцій крім сміху в мене не виникає. А тут щей виявляється, шо вони самі себе ще й підривають, ну як реагувати? :)w-lom писав: але я готовий, вибачитись, якщо це вас образило.