ага, то наші просто чекали поки завезуть все що треба, чекали 11 конвой?? Тепер все нормально, можна починати.Sl@vcheg писав:Сегодня "кровавый пастор" на брифинге сказал что буду выносить сепаров, так как те распоясались и плевали на минские договора, а сейчас пошла инфа в Тви. с АТО что действительно дали приказ валить по полной и я так понял что и наступать будутДельфин писав:це звідки така інфа? Щось не бачу офіційного повідомлення про припинення перемиря.
А те що стріляють -так у відповідь завжди лупили.

Цікаве "співпадіння".
За неділю до початку чергової хвилі призову зявилась знову "вагома причина призивати". Зараз напічкана по самі помідори, збита до купи спецам росії, сформована як треба, взята під єдиний контрль і з поставленою дисципліною, підготовлена набагато краще чим раніше армія новоросії як вхуя...ть по нашим ...

І така буде вагома причина для мобілізації, що знову добровольцями всі побіжуть. І те що мало пройти із проблемами пройде дуже навіть активно.
Про перестрілку.
Я підтримую влупити гарно із всього, щоб не чипляли більше наші позиції. Навіть дуже підтримую - роздовбати їх позиції, щоб зрозуміли, що не будемо дивтись, як вони кидаються на наші кордони і пости. Надоїло вже.
Але атаку я не підтримую!!!
Угробити те, що нам надавали, і чого ми набудували наші зможуть за 2-3 місяця. А далі, коли вже реально прийде весна і будуть всі можливості до атаки на нас.... ми не те що атакувати, знову захищатись не буде чим. І такими тепленькими, знову без техніки, бери нас голими руками. Ми зіллємо все в непотрібних боях під Донецьком, втартимо у війні із "гарматним м'ясом Пу" основні сили, а коли стане реальна потреба захищати кордони, Південь, Харків, чи не дай Бог Київ - у нас знову нема чим.

А хто сказав що ми не граємось у війнушку по обидві сторони фронту? Мирні ротації, дозвіл на завезення техніки і людей, передишки один одному... Побились-відійшли-передихнули-знову пішли битись. Якась х..рня не здорова, а не війна.
Витягнути нас на дурні атаки на ДНР-ЛНР це галіма провокація!!! Ми не настільки відновили обороноздатність щоб і там воювати і кордони захищати.
Але оскільки у нас все розвивається найгіршими варіантами із можливих, то... давайте повернемось до цього в квітні-травні.