А ти так переживаєш чого ? Ну не кине він тобі пару "палок" в найближчі кілька днів, думаю не помреш *balabol* *balabol* *balabol*nikitos писав:Під Маріуполем на аеродромі терористи захопили нардепа Олега Ляшка.![]()
Про це Українській правді повідомило поінформоване джерело.
За його даними, це сталося вранці 11 травня. Захоплений був сам політик та вертоліт, на якому він планував відлетіти з міста.
http://www.pravda.com.ua/rus/news/2014/05/11/7024997/
Не встыг на гвынтокрыле улететь.. людонькы шо ж то робыться
Сепаратизты спиймалы Ляшко ..
Re: Сепаратизты спиймалы Ляшко ..
Ляшко,хотел пропиариться на теме АТО,но не осознавал реальную опасность ,теперь его отпиарят по всем направлениям
Никаких шансов,старый,был бы помоложе может и вошел в десяткуnikitos писав:Ладно Вам - може еще на Евровидениии споЁт от Юго-Восточной Украины!Руслан Балан писав:Ну одним словом гомик он или нет это уже его личная трагедия.
А вот если его взяли реально, то ему можно только посочувствовать.Шансы на перемогу маэ
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
Я некоторое время назад создал в Балачках такую же тему.
Инфа была из фейсбука Сергей Гармаш.
Впоследствии инфа не подтвердилась.
Темку снесли.(я так понимаю админ какой то).
Так что инфа не соответствует действительности.
якый вы юморист *balabol* треба бильше смайлыкив тоди смишнише *balabol* *balabol* *balabol* *balabol* *balabol*Dimich писав: А ти так переживаєш чого ? Ну не кине він тобі пару "палок" в найближчі кілька днів, думаю не помреш *balabol* *balabol* *balabol*
А сегодня в завтрашний день не все могут смотреть... Вернее смотреть могут не только лишь все, мало кто может это делать © Мер Киева
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
Скажу чесно,вперше побачив це відео про Ляшка,я то думаю,чого його гомосятиною пародірують,бо не дуже цікавився його характеристикою.Було ще відео ,де дідок,який сидів з Яником,теж казав,що Яника на зоні клеймували по чолі чоловічим органом,але тих хто це робив,кажись вже немає в живих....
Лучше высушить одну детскую слезу, чем пролить реки крови.
- Руслан Балан
- Поважний користувач
Или пиар или допрыгался.sergej1974007 писав:Я некоторое время назад создал в Балачках такую же тему.
Поставил ссылку на першежджерело , админы тут добрые люди не наговорюйте на них )sergej1974007 писав:Я некоторое время назад создал в Балачках такую же тему.
А сегодня в завтрашний день не все могут смотреть... Вернее смотреть могут не только лишь все, мало кто может это делать © Мер Киева
На видео сам Ляжко про себе розповидае шо вин пассивDj-Rembrand писав:Було ще відео ,де дідок,який сидів з Яником,теж казав,що Яника на зоні клеймували по чолі чоловічим органом,але тих хто це робив,кажись вже немає в живих....
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
nikitos писав:Поставил ссылку на першежджерело , админы тут добрые люди не наговорюйте на них )sergej1974007 писав:Я некоторое время назад создал в Балачках такую же тему.
В Вашем "першоджереле" инфа появилась уже после того как я ее запостил здесь.
Першоджерело---это твиттер или фейсбук Сергей Гармаш.
Там же и опровержение.
Так что как бы кому то и не хотелось ,но инфа--недостоверна.