чтобы стать партией надо огласить программу и устав.tarik писав:презедентом Ярош не стане...але Правий сектор як партія не буде зайвою...
и не брать в нее всех кому не лень!
Re: Ярош йде у президентичтобы стать партией надо огласить программу и устав.tarik писав:презедентом Ярош не стане...але Правий сектор як партія не буде зайвою...
Рік тому ми взагалі не знали, що існує Дмитро Ярош. Тож оцінюймо ситуацію, яка швидко змінюється, і прораховуймо на кілька виборів уперед.tarik писав:презедентом Ярош не стане...але Правий сектор як партія не буде зайвою...
Правий сектор існує вже дуже багато років, просто про них мало хто чув, до того моменту поки вони дійсно не стали потрібні. Крім Правого сектору є ще безліч Правих організацій які на жаль теж не при владі і про які ви напевно теж не чули, для прикладу організація "Патріот України"...Але зараз є можливість що хоча б одна з Правих організацій буде мати хоч маленьке право голосу в державі. І це не може не радувати...Алмаз писав:Рік тому ми взагалі не знали, що існує Дмитро Ярош. Тож оцінюймо ситуацію, яка швидко змінюється, і прораховуймо на кілька виборів уперед.tarik писав:презедентом Ярош не стане...але Правий сектор як партія не буде зайвою...
ну воно напевно і так, ніхто не хоче щоб при владі були люди Ультраправих поглядів і здатні на радикальні дії...але без цих радикальних дій не було б ніякого руху з попередньою владою.sergej1974007 писав:А позиция Европы интересует?
Так вот.
По мнению Европы революцию сделали 3 оппозиционера.
А Правый Сектор и иже с ними--обыкновенные нацики и радикалы.
Там интервью я кидал на немецком языке.
Девочка отстаивающая интересы Украины уже отмежевалась от ПС.Сказала что их там было немного и погоды они не делали.
Хотя я понимаю что если бы не они то оппозиция до сих пор частушки бы пела на Майдане.
Так что Европа не поддержит такое направление политики.
Поэтому уже очень скоро люди пришедшие к власти начнут того Яроша мешать со всем чем можно и вешать на него что получится.
Европе твоя позиция, скорее всего, тожеSamson писав:Что-то мне в последнее время позиция Европы совсем не катит...sergej1974007 писав: По мнению Европы
Правий Сектор було створено після першого побоїща на Майдані. Хоча праві партії та організації, котрі ввійшли до цього об'єднання існували і раніше.tarik писав: Правий сектор існує вже дуже багато років, просто про них мало хто чув, до того моменту поки вони дійсно не стали потрібні. Крім Правого сектору є ще безліч Правих організацій які на жаль теж не при владі і про які ви напевно теж не чули, для прикладу організація "Патріот України"...Але зараз є можливість що хоча б одна з Правих організацій буде мати хоч маленьке право голосу в державі. І це не може не радувати...
Re: Ярош йде у президенти
Re: Ярош йде у президентинадо поподробнее узнать чем он дышит!Samson писав:Ярош может действительно будущее моего поколения.