А ЗАРАЗ НА МАЙДАНІ...
Re: А ЗАРАЗ НА МАЙДАНІ...
Будем бачити, що буде після свят. Якщо не буде ніяких змін. я бачу варіант паралельно майдану створення організаціїї антимайдан. На майдані хто хотів би міг співати, танцювати, а хто хоче робити якісь зміни йшов би і добивався крашого життя для країни не зовсім демократичними але оптимальними методами. Питання в мене, чому нема народної сили - протилежної майдану. Протилежної в сенсі своїх методів, але з одинаковою ціллю - краще життя для країни.
- twin cobra
- Зацікавлений
Тому шо ещё не родила мама такого сына который мог бы повести народ, дать им надежду.fortes писав:Будем бачити, що буде після свят. Якщо не буде ніяких змін. я бачу варіант паралельно майдану створення організаціїї антимайдан. На майдані хто хотів би міг співати, танцювати, а хто хоче робити якісь зміни йшов би і добивався крашого життя для країни не зовсім демократичними але оптимальними методами. Питання в мене, чому нема народної сили - протилежної майдану. Протилежної в сенсі своїх методів, але з одинаковою ціллю - краще життя для країни.
Факт в тому, що не треба йти за однією людиною. Треба формувати систему і організації, які самі би себе підтримували, які захищали би потерпілих людей, підтримували би демократію і т.д.
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
Де 3 українця---там 2 гетьмана.fortes писав:Факт в тому, що не треба йти за однією людиною. Треба формувати систему і організації, які самі би себе підтримували, які захищали би потерпілих людей, підтримували би демократію і т.д.
Ну а ще на таку справу буде недостатньо фінансування. *santa_meshok*
На Майдан--поки достатньо.І то не факт. А на революцію--нема .
*santa_troll*
- SLAVON
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 71 раз
- Подякували: 79 разів
Надежда только на SAXониюsergej1974007 писав:
Ну а ще на таку справу буде недостатньо фінансування.
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
На Саксонию(или там Райнландвестфалию *santa_troll* ) надейся *santa_meshok* но и сам не плошай. *santa_troll*SLAVON писав:Надежда только на SAXониюsergej1974007 писав:
Ну а ще на таку справу буде недостатньо фінансування.
А еще -про думкой богатиты. *santa_troll*
- SLAVON
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 71 раз
- Подякували: 79 разів
Да хоть из Шумера(Южной Месопотамии),тока шоб гроши дали.sergej1974007 писав:
На Саксонию(или там Райнландвестфалию *santa_troll* ) надейся *santa_meshok* но и сам не плошай.