Влада кидає шалені гроші й адмінресурс
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Re: Влада кидає шалені гроші й адмінресурс
Влада навіть на мітінг у підримку партії регіонів в Києві польову кухню завезла , не кажучи вже про іншу стимуляцію ... , а от підтримати народ на майдані їжею і чим небудь не додумалась ... .
І це все заради того щоб на новинах картинка не була такою жахливою .. і щоб Азаров "мав право" стверджувати що майдан це не вся Україна ... .
Я чомусь думаю що на підтримку ПартіїРегіонів (ПР) вийшла ще менш "не вся Україна" , і гадаю вся Україна здогадується як до неї ставиться Я-гарант насправді і за що він має свій народ ... . Але боюсь язика відрубають тому члену Я-команди котрий скаже Я-президенту що в нього мало шансів на щиру любов народу ... .
І це все заради того щоб на новинах картинка не була такою жахливою .. і щоб Азаров "мав право" стверджувати що майдан це не вся Україна ... .
Я чомусь думаю що на підтримку ПартіїРегіонів (ПР) вийшла ще менш "не вся Україна" , і гадаю вся Україна здогадується як до неї ставиться Я-гарант насправді і за що він має свій народ ... . Але боюсь язика відрубають тому члену Я-команди котрий скаже Я-президенту що в нього мало шансів на щиру любов народу ... .
- oberig
- Модератор
- Дякував (ла): 181 раз
- Подякували: 110 разів
ну давайте тоді як і вони "крисятнічати" всі гроші (звичайно сумми в нас набагато менші), тоді ми нічим не кращі виходить, і вимагати якихось зовов'язань від держави якщо ми самі їх не робимо це безглуздо.Infra3Byk писав:вибачте за оффтоп, але цеoberig писав: а я поки що плочу, якраз завтра туди йду .
Вони стоять під прапорами регіонів сьогодні завтра нехай тиждень, ну заробить 3,500 грн.тепер, зате через місяць вони в них закінчаться і будуть сидіти без грошей без зарплатні,без пенсій, вони продалися за пряник сьоголні,щоб сидіти на сухарях завтра.
якщо ми всі перестанемо платити податки до добра це теж не приведе, тут дійсно має бути справедливість, чому ми плотимо а вонО і вонИ ні.
так вони крадуть наші гроші, так давайте боротися з казнокрадством а не никати гроші собі по кишенях і думати що це справедливість.
Востаннє редагувалось 12 грудня 2013, 15:29 користувачем oberig, всього редагувалось 1 раз.
Имеет полное право отказаться и быть вместе с народом. Но если поедет и возьмет это грязное бабло - сделай вывод сам.krysmars писав:Подтверждаю новость. Отца, как деятеля культуры, срочно отправляют в столицу за счет бюджета
Должны оставаться издания, которым доверие аудитории важнее, чем любовь. Люди обычно любят тех, кто думает, как они. А доверие - это когда человек знает: они мне расскажут все как есть.
Уверен, что админресурс будет потрачен именно так: http://m.facebook.com/l.php?u=http%3A%2 ... ApSHDzHTdY
tel.: 0507436166
с 8.00 до 23.00
в воскресенье звоните с 12.00 до 23.00
с 8.00 до 23.00
с 30 секунды участники "антимайдана"
tel.: 0507436166
с 8.00 до 23.00
с 8.00 до 23.00
- Rassel
- Експерт
- Дякував (ла): 174 рази
- Подякували: 240 разів
Жесть, не удивлюсь если в России будут в новостях показывать такое и скажут , что это Евромайдановцы.Шматко писав:с 30 секунды участники "антимайдана"
Востаннє редагувалось 12 грудня 2013, 15:49 користувачем Rassel, всього редагувалось 1 раз.
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина
З тими, хто їде на антимайдан заробити, взагалі нема про що говорити. Бюджетники, яких женуть, як стадо, керівники установ, - для нас це нагода вистояти на своєму маленькому Майдані, сказавши "НІ, я !" .
- maestro
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 17 разів
- Подякували: 7 разів
Блин одни интелектуалы.. Как и сам Ялынкович!
Вопрос журналистов: "А если честно, как Вы так быстро разбогатели? "
Ответ в видео с которого ребята уже запилили куб
100% было уже но улыбает при каждом просмотре
Вопрос журналистов: "А если честно, как Вы так быстро разбогатели? "
Ответ в видео с которого ребята уже запилили куб
100% было уже но улыбает при каждом просмотре
Востаннє редагувалось 12 грудня 2013, 16:03 користувачем Anonymous, всього редагувалось 1 раз.
-
- Активіст
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
Дело не в деньгах, не за ними он едет. Все он понимает, но выхода нет! Если бы все вместе бойкот обьявили может и был бы результат, а так выгонят нах. с работы и все! ОбидноАнтоневич писав:Имеет полное право отказаться и быть вместе с народом. Но если поедет и возьмет это грязное бабло - сделай вывод сам.krysmars писав:Подтверждаю новость. Отца, как деятеля культуры, срочно отправляют в столицу за счет бюджета