Водіям готують нові штрафи
Re: Водіям готують нові штрафи
Тільки чомусь із підвищенням штрафів все більше трагічних аварій, та ще й з участю мажорів, гайців, і всякої шушери типу депутатів, місцевих чиновничків, бидла. 
Хочу, чтобы судьба взяла меня прямо за шиворот и мордой в счастье, в счастье, в счастье )))
Звичайно, що пАкращення!!!Все - для людей...пенсійна реформа, освіти, охорони здоров"я...advanced member писав:Це покращення!!!
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
Мені цікаво тільки, як вони будуть доводити законність штрафу по мобілкам, ремням чи законним вимогам? Це ж треба мати відео запис, який є доказом в суді. Це все можливе тільки при наявності відео знятого на Гарпун. А для цього вони знімають тонування.
Але доводити вони НІЯК не будуть. Одні заплатять одразу, інші в касу. а в суд піде-2%. А це для них ніщо...
А чи не для звільнення доріг від "інших" вони піднімають ціну на пальне, штрафи і так далі? ;)
Йому то пофігу 10за літр чи 20. А ти їздиш менше... :)
Але доводити вони НІЯК не будуть. Одні заплатять одразу, інші в касу. а в суд піде-2%. А це для них ніщо...
Так все ж просто!!!!!! людей на дорогах стає менше, а місця "поганяти"у мажорів-більше. От вони і розганяються.allsoy писав:Тільки чомусь із підвищенням штрафів все більше трагічних аварій, та ще й з участю мажорів, гайців, і всякої шушери типу депутатів, місцевих чиновничків, бидла.
А чи не для звільнення доріг від "інших" вони піднімають ціну на пальне, штрафи і так далі? ;)
Йому то пофігу 10за літр чи 20. А ти їздиш менше... :)
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
1. ЯК? як вони це визначать на дорозі? поки механізму нема. Тільки разводнякGRAND писав: 1. В уряді пропонують збільшити покарання за використання транспортних засобів з несправними гальмами або рульовим управлінням з 340-510 гривень до 510-680 гривень, пише "Українська правда".
2. Таке ж підвищення штрафів пропонують ввести за переобладнання авто з порушенням норм, в тому числі, за тонування скла з порушенням стандартів. За неправильне використання ременів безпеки або шоломів пропонується штрафувати на суму від 170 до 340 гривень (замість нинішніх 51-85 гривень).
3. Штрафи за порушення правил проїзду перехресть, проїзд на заборонний сигнал світлофора або жест регулювальника, за використання зовнішніх освітлювальних приладів, встановлених з порушенням стандартів каратимуть штрафом у розмірі до 510-595 гривень (зараз 425-510 гривень).
4. Аналогічне підвищення штрафів передбачено за розмови по мобільному телефону без використання пристроїв, що дозволяють вести розмову без допомоги рук.
5. За невиконання законних вимог посадових осіб міліції, що забезпечують безпеку дорожнього руху, пропонують штрафувати на суму від 680 до 1020 гривень (для посадових осіб - від 1190 до 1700 гривень).
Крім того, пропонується надати міліції право здійснювати в порядку, встановленому МВС, контроль технічного стану транспортних засобів під час їх експлуатації.
2. Порушення стандарту тонуванння -ЯК? В кожного буде обладнання?
Ремені, це вже писав, тільки якщо є запис із Гарпуна. Якщо нема-лікується відеорегістратором - тільки що зняв, хотів виходити і передумав.
3. Лікується регістратором
4. тут взагалі довести важко, якщо нема Гарпуна
5. А це лікується ТІЛЬКИ регістратором!! і знанням законів.
Ітого - розводити будуть по новому на більші гроші. Ні, це все виконувати треба, це факт! Але не спішіть нести нові бабки їм, бо це важковато довести і легко лікується.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
До речі якщо перевіряють гальма чи кермо (уявимо, що внесуть зміни не тільки в КпАП, а в ПДР і зможуть перевіряти) то відкриваємо ПДР і показуємо дайлу 31 розділ а саме 31,5 http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/130 ... 0%BF/page4
Їду я з автовокзала і на кільці повертаю наліво, впадаю в ступор від того що знак 2,3 стоїть, але під ним табличка 7,8 мяко кажучи не стандартна, всі лінії одної товщини
а з боку ДАІ стоять пастухи і на Візир знімають хто як на кільці їде, типа пропустив-не пропустив і стоїть машин 4-5 вже зупинених.
До речі я в області бачив вже 5 чи 6 шпаківень,для Гарпуна.
Але я цілком згідний з тим, що це все робиться для того, щоб ті хто боїться заніс грошенят служакам, інші підуть в касу, а ті 2% дійсно для них не страшні.
31.5. У разі виникнення в дорозі несправностей, зазначених у пункті 31.4 цих Правил, водій повинен вжити заходів для їх усунення, а якщо це зробити неможливо - рухатися якомога коротшим шляхом до місця стоянки або ремонту, дотримуючись запобіжних заходів з виконанням вимог пунктів 9.9 і 9.11 цих Правил.
Я писав про не показав? Я писав про НЕ ПЕРЕДАВ... От дайло випише постанову, а потім бігай по судах і доводи, що вимога не законна. Звісно що це все доведеш, але часу це займе не мало, тому я і написавadik писав:Не вийшов з машини це не законна вимога а бажання інспектора. А те що доки не показав, за це можуть покарати.
Повір з нашими юридично грамотними дайцями, варіанти з постановами про "не виконання вимог" більш ніж можливі.... Я угораю інколи з них, коли вони пасуться вилорвлюючи порушників, а поруч водії порушують (є такі місця в місті), а дайці, навіть не вдупляються що водій порушує, тому що вони ловлять тих хто порушує те що вони знають, а відкрити ПДР і побачити, що існують інші порушення вони не можуть.electron писав: Саме погане це не виконання "законних" вимог. Тепер зможуть виписати протокол наприклад за те, що не вийшов з машини,чи не віддав доки, а потім бігай по судах і доводи, що це не являється законною вимогою.
Не тільки Гарпун (він наскільки я памятаю для автоматичної фіксації порушень), Візир також. Я після повернення з Болгарії поїхав до тещі в Сокирянський р-н Хто їздив той знає кільце в Кельменцях, там зробили просто суперову річ, позначили перехресття рівнозначних доріг трьома знаками головна дорогаДельфин писав:Мені цікаво тільки, як вони будуть доводити законність штрафу по мобілкам, ремням чи законним вимогам? Це ж треба мати відео запис, який є доказом в суді. Це все можливе тільки при наявності відео знятого на Гарпун. А для цього вони знімають тонування.
До речі я в області бачив вже 5 чи 6 шпаківень,для Гарпуна.
Але я цілком згідний з тим, що це все робиться для того, щоб ті хто боїться заніс грошенят служакам, інші підуть в касу, а ті 2% дійсно для них не страшні.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
Вельми Шановний GRAND, я вибачаюсь що дуже дуже не по темі,не розглядайте це за флуд, і не тільки Ви а й вельми шановні жителі цього форуму, але не ЗГІДЕН а ЗГОДЕН!!!GRAND писав:я згіден , щоб ті штрафи йшли на дороги тоді можна підвищувати, але це не в нашій країні
Чи може я щось не вірно зрозумів, і це Ваша фішка, що ви завжди так пишете???
Телефонист-пятицентовый ...
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
man , дякую за поправочку...пишу на автоматі, чомусь це слово в мене через І, а не через О

Востаннє редагувалось 28 серпня 2013, 19:21 користувачем GRAND, всього редагувалось 1 раз.
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
Вибачай, але це в тебе вже на протязі декількох років, і я просто не стерпів, бо дуже ріже око:) вибачай!!!GRAND писав:man , дякую за поправочку...пишу на автоматі, чомусь це слово в мене через І, а не через О![]()
![]()
Телефонист-пятицентовый ...