У крамницях на півдні Північної Кореї, де люди страждають від голоду, продають людське м'ясо.
Про це розповів втікач з КНДР Сун Мін Чжон, який дістався аж до Австралії і просить надати йому політичний притулок, передає ТСН.ua.
За словами чоловіка, в його рідному місті Чхонджін на півдні КНДР голод почався трохи пізніше, ніж у південному регіоні в цілому. За його словами, перші померлі від нестачі їжі з'явилися в індустріальному і політичному центрі близько півроку тому.
Чжон розповів, що в крамницях з'явилися в продажу велика кількість алкоголю і людське м'ясо. При цьому придбати ці два товари можуть лише робітники заводів, аби державні підприємства не зупинилися через смерть робітників. Решті їх просто не продають.
Батьки їдять власних дітей і викопують трупи через голод у Північній Кореї
- Це стало однією із головних причин, чому я втік з КНДР. Я розумів, що стану корейцем-людожером, якщо не залишу КНДР, - пояснив Чжон.
Влада Австралії збирається депортувати втікача до Південної Кореї. Оскільки офіційний Сеул оголосив всіх мешканців КНДР своїми громадянами теж. Однак Чжон не хоче їхати в Південну Корею, оскільки, за його словами, втікачів із КНДР там дискримінують.
Вид и дО
У КНДР почали продавати людське м’ясо в крамницях
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 975 разів
- Подякували: 1656 разів
У КНДР почали продавати людське м’ясо в крамницях
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- AntohaCV
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 761 раз
- Подякували: 69 разів
Re: У КНДР почали продавати людське м’ясо в крамницях
Наверное, американцы потирают руки с мыслей о том, что пора в ход пустить "миротворческие бомбочки для насаждения демократии".
Всё будет хорошо - я узнавал:)