Министерство цифровой трансформации Украины объявило о наборе тестировщиков приложения «Дія»

Обговорення подій які трапились в Україні
Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2869 разів

Re: Министерство цифровой трансформации Украины объявило о наборе тестировщиков приложения «Дія»

Повідомлення Master » 13 травня 2020, 19:07

Я тоже с одной стороны против глобальной диджитализации... Но тут присто вопрос времени. Оно по любому будет.
Не при зе так при следуюшем.
Это мировая тенденция.
Свободы больше не будет.
Может будет иллюзия свободы но увы.
В принципе её и так уже почти нет.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Keon
Поважний користувач
Дякував (ла): 738 разів
Подякували: 669 разів

Re: Министерство цифровой трансформации Украины объявило о наборе тестировщиков приложения «Дія»

Повідомлення Keon » 18 березня 2021, 15:42

Розробники застосунку «Дія», яке надає доступ до електронних версій документів громадян України, а також дозволяє отримати різні державні послуги, анонсували старт тестування нового способу авторизації — за допомогою NFC-чипа в ID-картці. Нагадаю, наразі можна авторизуватися лише за допомогою технології BankID.

Участники бета-тестування «Дії» мають отримати лист на електронну пошту, який буде містити посилання на нову версію застосунку. Необхідно буде видалити останню версію «Дії» і встановити нову.

Для тестування нової функції знадобиться ID-картка та PIN-код від неї:

відкрийте застосунок «Дія» і оберіть іконку NFC;
відскануйте код на звороті ID-картки;
прикладіть ID-картку до задньої кришки вашого смартфона (на різних пристроях положення NFC-модуля під задньою кришкою може дещо відрізнятись);
пройдіть перевірку PhotoID за допомогою підказок;
введіть PIN-код ID-картки.
Після завершення тестування авторизація за допомогою NFC стане доступною для усіх користувачів «Дії».
https://keddr.com/2021/03/v-zastosunku- ... ogoyu-nfc/

Keon
Поважний користувач
Дякував (ла): 738 разів
Подякували: 669 разів

Повідомлення Keon » 31 березня 2021, 12:26

И это хорошо
Вкладення
99657CBA-299B-4D97-A287-A561318B08CE.png

Vov4ik
Поважний користувач
Дякував (ла): 259 разів
Подякували: 251 раз

Повідомлення Vov4ik » 13 вересня 2021, 21:00

Де ви задаєте питання по ДІЇ? Я не розумію, треба нажати кнопку ,,запитати менеджера,, і чекати 100500 років?

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 13 вересня 2021, 22:30

Ми запідозрили корупційну змову з ноутбуками для вчителів на 300 млн гривень. Усі тендери направлені на перевірку документів. Експертиза буде проведена протягом тижня. Водночас тендери залишаються активними. Сьогодні провели спільний брифінг з Служба безпеки України та Міністерство освіти і науки України.

Шахраї, називаючись представниками членів Уряду, почали домовлятися про розподіл по областях переможців закупівель з подальшим отриманням 30% «відкатів». Сума, яку могли отримати організатори змови, — 300 млн грн.

Наша мета — забезпечити кожного вчителя ноутбуком та зробити освітній процес цифровим і доступним. Ми створили прозорі та справедливі умови, а кожен українець може дізнатись деталі проведення закупівель. Створили публічний дашборд. З його допомогою ми вже викрили зловживання субвенцією: знайшли і скасували тендери, які були написані під конкретного постачальника. Завдяки цьому зберегли 8 мільйонів гривень державі. Загалом контроль субвенції дозволить заощадити більше ніж 100 млн гривень або додатково забезпечити 5000 вчителів ноутбуками.

Закликаємо кожного з вас разом з Мінцифрою контролювати перебіг субвенції «Ноутбук кожному вчителю». Стежте, як проводяться тендери на купівлю ноутбуків. Яка частина фінансування місцевих бюджетів? Які оголошені торги? Яка прогнозована вартість? Яка кількість ноутбуків для вчителів? Усе на дашборді → https://bit.ly/3jge34z.

Цифрові інструменти допомагають боротись з корупцією та створювати справедливі умови. Ми не дамо ні чиновникам, ні шахраям наживатися на державних коштах, які виділені на допомогу вчителям та дітям. Я особисто та вся команда Мінцифри будуть відстежувати та припиняти подібні випадки.

rrp1
Досвідчений
Дякував (ла): 17 разів
Подякували: 134 рази

Повідомлення rrp1 » 13 вересня 2021, 22:50

Vov4ik писав:
13 вересня 2021, 21:00
Де ви задаєте питання по ДІЇ? Я не розумію, треба нажати кнопку ,,запитати менеджера,, і чекати 100500 років?
Якщо у веб версіі то здається у правому нижньому куті є іконка, там єтри варіанти на вибір. я зазвичай вибираю месенджер фейсбука, вікно відкривається одночасно на ПК та телефоні, якщо потрібен оператор то відразу можливо писати питання, або можливо з ботом поспілкуватися, зазвичай оператор відразу відповідає. Зараз доречі "дія" ще повністю не працює після недавнього "апгрейду", "будівництво" точно не працює, тільки що перевіряв, друге не пробував.

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1765 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 16 жовтня 2021, 12:05

я долго забивал на это приложение, тут чет решил установить. вошел через приложение приват, подтянулся заграничный паспорт и код. каких то историй с 3д лица у меня не было. что я сделал не так?)

Tweak
Постійний користувач
Дякував (ла): 60 разів
Подякували: 75 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tweak » 16 жовтня 2021, 12:38

kreativ писав:
16 жовтня 2021, 12:05
я долго забивал на это приложение, тут чет решил установить. вошел через приложение приват, подтянулся заграничный паспорт и код. каких то историй с 3д лица у меня не было. что я сделал не так?)
3Д лицо нужно когда сертификат вакцинации подтягивается.

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1765 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 16 жовтня 2021, 12:50

Tweak писав:
16 жовтня 2021, 12:38
3Д лицо нужно когда сертификат вакцинации подтягивается.
Спасибо. Значит это меня ждёт еще

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 16 жовтня 2021, 13:05

kreativ писав:
16 жовтня 2021, 12:50
Спасибо. Значит это меня ждёт еще
Можешь вполне и без этого.
Сертификат получить в веб приложении и не надо как осел крутить головой.
Кроме как для справки о прививки эта дия подпись больше нигде не пригодится.
Да и тут можно и без неё.

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”