Під час перегляду відео в YouTube з’являться рекламні паузи
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 957 разів
- Подякували: 1640 разів
Під час перегляду відео в YouTube з’являться рекламні паузи
Популярний відеоресурс "YouTube" тестує функцію, яка дає користувачам можливість вибирати між переглядом "довгої" реклами перед відео та "рекламною паузою" у процесі перегляду ролика.
Так, під час спроби переглянути деякі ролики користувачам пропонують вибрати між двома варіантами реклами. У ряді випадків юзер також може зазначити, який із запропонованих рекламних роликів він хоче побачити перед самим відео.
"The Next Web" зазначає, що тривалість запропонованої "довгої" реклами коливається від 30 секунд до двох хвилин. У випадку, якщо користувач вибере "рекламну паузу", або не зазначить нічого у відведений відрізок часу, під час ролика йому покажуть кілька рекламних повідомлень. Їх кількість буде залежати від тривалості самого відео, передає ТСН.
Представники YouTube не стали коментувати, коли новий механізм вибору реклами буде запущений остаточно. Вони зазначили, що відеохостинг регулярно проводить експерименти та аналізує реакцію користувачів.
Вид и дО
Так, під час спроби переглянути деякі ролики користувачам пропонують вибрати між двома варіантами реклами. У ряді випадків юзер також може зазначити, який із запропонованих рекламних роликів він хоче побачити перед самим відео.
"The Next Web" зазначає, що тривалість запропонованої "довгої" реклами коливається від 30 секунд до двох хвилин. У випадку, якщо користувач вибере "рекламну паузу", або не зазначить нічого у відведений відрізок часу, під час ролика йому покажуть кілька рекламних повідомлень. Їх кількість буде залежати від тривалості самого відео, передає ТСН.
Представники YouTube не стали коментувати, коли новий механізм вибору реклами буде запущений остаточно. Вони зазначили, що відеохостинг регулярно проводить експерименти та аналізує реакцію користувачів.
Вид и дО
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- ATB trans
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 8 разів
- Подякували: 7 разів
Re: Під час перегляду відео в YouTube з’являться рекламні па
а функції не показувати рекламу - часом не придумали
Включаю улуюблену пісню а там реклама , тисну наступний трек в плейлісті а там реклама
Задрали тою рекламою - кругом вона
![Я против! *protiv*](./images/smilies/ew.gif)
Включаю улуюблену пісню а там реклама , тисну наступний трек в плейлісті а там реклама
![Убить готов *hammer*](./images/smilies/dh.gif)
- andrey_mix1982
- Почётный пользователь
- Дякував (ла): 98 разів
- Подякували: 100 разів
Хорошо что хоть в ВК нету ещё реклам. Там можно ещё нормально смотреть видео и фильмы.ATB trans писав:а функції не показувати рекламу - часом не придумали
![]()
Включаю улуюблену пісню а там реклама , тисну наступний трек в плейлісті а там реклама![]()
тел.0954770325
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
Прямопропорційно збільшенню кількості реклами в YouTube буде знижуватися кількість нервових клітини рядових користувачів. ![Я против! *protiv*](./images/smilies/ew.gif)
![Я против! *protiv*](./images/smilies/ew.gif)
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2869 разів
Все потихоньку идет к тому что все скоро будет платным...
С ностальгией вспоминаю инет 90-х...
Тогда платного в инете практически ничего не было!
все было на шару!
С ностальгией вспоминаю инет 90-х...
Тогда платного в инете практически ничего не было!
все было на шару!
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
В нете 90х и искать что-либо было проще - на любой запрос максимум 2я- 3 я ссылка , а щас пока найдешь - забываешь что искал ...- куча хлама и рекламной керни...
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2869 разів
100%wqwq123 писав:В нете 90х и искать что-либо было проще - на любой запрос максимум 2я- 3 я ссылка , а щас пока найдешь - забываешь что искал ...- куча хлама и рекламной керни...
эт у них такой интелектуальный поиск....
а уж как задалбывают ети поисковики... своими барами , защитниками , и другой лабудой!
хуже вирусов!
Часто вижу у клиентов картину маслом:
Браузер - до половины экрана - одни только бары!
а в трее уже не помещяются всякие защитники и другие примочки!
Востаннє редагувалось 28 лютого 2013, 13:41 користувачем Master, всього редагувалось 2 разів.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Google предлагает авторам видео самим размещать перед своими роликами рекламу. Автора на этом могут зарабатывать. Размещать рекламу или нет - это уже желание автора. Мне пришло сообщение с предложением разместить рекламу для монетизации видео, я пока отказался, так как не тот трафик, но потом обязательно включу.