Якої ж це системи?
ДТП у Харкові
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
Re: ДТП у Харкові
Ну якоі системи?
Системи де люди діляться на різні класи, де одним можна все, а інші за це ж саме пів життя в тюрьмі проведуть, системи де хтось краде мільярди, а хтось виживає на пенсію.
Так——це система.
Система поділила людей.
І в цих різних світах відповідно і інша мораль і цінності.
Зайцева——теж жертва.
Але як я вже вище написав——на іі совісті 5 жертв?—— тому не сильно і пожалієш іі.
Системи де люди діляться на різні класи, де одним можна все, а інші за це ж саме пів життя в тюрьмі проведуть, системи де хтось краде мільярди, а хтось виживає на пенсію.
Так——це система.
Система поділила людей.
Зайцева——теж жертва.
Але як я вже вище написав——на іі совісті 5 жертв?—— тому не сильно і пожалієш іі.
- Infra3Byk
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 165 разів
- Подякували: 200 разів
Це якщо одні уроди (її батьки) виховали ще одного урода(її) , то це називається жертва?! Ви при своєму розумі?sergej1974007 писав: ↑27 лютого 2019, 22:01Ну якоі системи?
Так——це система.
Система поділила людей.
Зайцева——теж жертва.
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
Чекайте—чекайте———Infra3Byk писав: ↑27 лютого 2019, 22:04Це якщо одні уроди (її батьки) виховали ще одного урода(її) , то це називається жертва?! Ви при своєму розумі?sergej1974007 писав: ↑27 лютого 2019, 22:01Ну якоі системи?
Так——це система.
Система поділила людей.
Зайцева——теж жертва.
А в чому "уроди"?——в неі навколо неі в іі оточенні всі такі скорш за все((—— вона не зрозуміє що треба інакше.
Точніше зрозуміє звичайно, але вже пізно(((
Саме те що люди діляться за грошовим станом, за мовою, за національністю, за кольором шкіри—— і є результатом системи.
Спотвореноі системи.
Яка явно виражена в пострадянських краінах, і якоі не так багато в західних краінах.
Спотворений менталітет.