Перспектива (членства в ЄС) не є необхідною для реального наближеня Києва до Євросоюзу- Президент Естонії

Обговорення подій які трапились в Україні
Відповісти
телефонист
Авторитет
Дякував (ла): 436 разів
Подякували: 487 разів

Перспектива (членства в ЄС) не є необхідною для реального наближеня Києва до Євросоюзу- Президент Естонії

Повідомлення телефонист » 21 червня 2015, 08:13

Про це естонський лідер заявив під час дискусії на безпековій конференції GLOBSEC, повідомляє з Братислави кореспондент "Європейської правди".
Президент Естонії Тоомас Хендрік Ільвес жартома розкритикував заклики про обов’язкове надання Україні перспективи членства в ЄС
"Говорити нам, що ми не будемо робити реформи, доки ви не дасте нам обіцянку (про членство) – це нагадує мені сценку з якогось фільму, коли грабіжник забігає у банк, спрямовує пістолет до скроні і каже "Дайте мені гроші, або я застрелюся". Це не правильний шлях. Обіцяти обвал вашої країни, якщо вас не запросять (в ЄС) – це не ефективно", - заявив він під сміх та оплески з залу.
Це ганьба!
Європейці зрадили наш вибір!
Де обіцяний вступ до ЄС та відміна віз???
Ввиду того, что аргументированно дискутировать всем скучно, предлагаю сразу перейти к оскорблениям!

zwer125
Активіст

Re: Перспектива (членства в ЄС) не є необхідною для реального наближеня Києва до Євросоюзу- Президент Естонії

Повідомлення zwer125 » 21 червня 2015, 08:35

ми Європі будемо тоді коли я здохну і рак на горі свисне , ми там нікому не потрібні тим більше , на ша країна мені так здається сама вигадлива по схемам і по махінаціям ,і сама неосвідчена в світі , бо боротися сам народ не хоче!!!!

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”