Погано бачиш, одягни окуляри, вас багато, відтак, подивись у люстро, обдивись навкруги, ще раз передивись моє попереднє повідомлення, прочитай останні ваші "замовні теми", може тоди твої оченятка і розвзуються.. Успіхів..Сергій Пірожков писав:Я бачу тут тільки одного троля, котрий
Що загрожує Україні більше, ніж російські танки ...
- Kusha
- Зацікавлений
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 2 рази
Re: Що загрожує Україні більше, ніж російські танки ...
- Сергій Пірожков
- Забанен навсегда
Я сподіваюся що все в нашій країні змінеться і незабаром ми нормально житимемо
- Сергій Пірожков
- Забанен навсегда
Сьгодні голова національної безпеки України заявив, що вони починають впроваджувати нову боротьбу з корупцією. Вдасться це їм, чи ні? Вони не перші і не останні в цій сутичці з корупціонерами
Iдiотiзм влади та нашого населення. Вояки нехай повертаються додому з Донбаса, поки живi - та одразу мир. Все дуже просто. Хай живуть там як хотять. Не вони ж до нас полiзли, а ми до них. Де хоч один теракт у Львовi чи Тернополi, чи ще десь вiд жителiв Донбасу? Але якщо будемо й далi з ними воювати, то будуть, будьте певнi. А армiя наша - гидко дивитись. З Криму просто втекли. А на Донбасi? У полон до РФ перебiгали, скiльки котлiв було, лiчив хтось? Сором, та й годi. Робити треба, землю орати, а не шукати ворогiв, та воювати.