Чувак сказав так як воно і є +18

Обговорення подій які трапились в Україні
Nero
Адміністратор
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 809 разів

Re: Чувак сказав так як воно і є +18

Повідомлення Nero » 10 лютого 2015, 21:54

vetal_cv писав: А про який фронт ви говорите в нас АТО чи я щось путаю.
как не называй, а факт остаётся фактом

vetal_cv
Активіст
Контактна інформація:

Re: Чувак сказав так як воно і є +18

Повідомлення vetal_cv » 10 лютого 2015, 23:56

Факт фактом то
на нас напали -забрали кусок території а нам пофіг ми на весь світ кричемо *Sho_za* а їм теж пофіг так як це гроші, але це вторнення тобто війна але чомусь не так, далі складів зі зброєю немає я про днр і лнр але вони вистріляли вже половину арсеналу всієї країни звідки з неба так може самі пакуюють або в них в шахті щось росте, це я про походження зброї чого вартий град, такої кідькості в нашій армії немає яку там випукали але в нас є виробництво варіант поставки від наших кому війна акому мать родная, але хз.

Йде баблова війна олігархів і не більше і ми посередині. Відмовилися від газу і від поставок газу стало би все на місце так як все рішають гроші а ми покупець до речі один з найбільших в світі і до речі не з поганою історією платежів, цифри маленькі міліарди кубів за бакси рахуйте самі в той час коли раша весь газ в казахстані за 50 уе викупила.

Так йде війна але чому мудаки так не називають, тому що вирішують свої темні справи. *Ganba*
Продаж нової та Б-У техніки з Європи та США, можна працювати під замовлення (приїжджає за 2-4 неділі)
Системи безпеки (відео - нагляд, сигналізація під ключ)

ICQ-650797408

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”