За кожен тиждень
роботи медсестри отримують по
склянці рису. Раніше повідомлялося, що в
одній з лікарень Луганська
зарплату видавали курячими
крильцями. Просто ***** ********
У Луганську медсестрам видали зарплату рисом
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
Re: У Луганську медсестрам видали зарплату рисом
Такий час нин там інші цінності а харчів там практично немає, зара похолодає буде торба.
Жаль населення яке просто сиділо тихо, щось типу моя хата скраю, ось зар аза це платять.
Пора навести порядок я давно кажу, і пофіг раша чи євро там інтерси одні бабло територія а ми маємо мати свою колокольню а не як мавпа яка неможе оприділитися чи їй до гарних чи розумних, так і подохла не опри-ділилася так може і в нас бути схоже до цього йде, зараа поширюється країною безболісно її не вб"єш чи точніше знищити погано що весну літо та осінь просто втратили схоже в народу тяга робити зміни в холод.
ПОРА ПОВІРИТИ В СВОЇ СИЛИ, МИ ПРОЖИВЕМО ПЕВНИЙ ЧАС НА КАРТОПЛІ З САЛОМ АЛЕ СТАНЕМО НА НОГИ ПОВІРТЕ.
СЛАВА УКРАЇНІ
Жаль населення яке просто сиділо тихо, щось типу моя хата скраю, ось зар аза це платять.
Пора навести порядок я давно кажу, і пофіг раша чи євро там інтерси одні бабло територія а ми маємо мати свою колокольню а не як мавпа яка неможе оприділитися чи їй до гарних чи розумних, так і подохла не опри-ділилася так може і в нас бути схоже до цього йде, зараа поширюється країною безболісно її не вб"єш чи точніше знищити погано що весну літо та осінь просто втратили схоже в народу тяга робити зміни в холод.
ПОРА ПОВІРИТИ В СВОЇ СИЛИ, МИ ПРОЖИВЕМО ПЕВНИЙ ЧАС НА КАРТОПЛІ З САЛОМ АЛЕ СТАНЕМО НА НОГИ ПОВІРТЕ.
СЛАВА УКРАЇНІ
Продаж нової та Б-У техніки з Європи та США, можна працювати під замовлення (приїжджає за 2-4 неділі)
Системи безпеки (відео - нагляд, сигналізація під ключ)
ICQ-650797408
Системи безпеки (відео - нагляд, сигналізація під ключ)
ICQ-650797408