wishmaster.cv писав:
Хочу, спочатку, щоб ти озвучив свою думку?!!!
Та будь ласка. :)
Я рахую що Янукович був правий ,коли відмовився підписувати Асоціацію з ЕС.

Чому?--
1.Ми не готові.(і всі адекватні люди це розуміли і тоді і тепер). :(
2.ЕС не те щоб не готовий,йому ми там просто не потрібні(по багатьом причинам)--і це розуміли адекватні люди і тоді і тепер(як мінімум ті хто бачив ЕС зсередини). :(
Що ми маємо на сьогодняшній день?
1.В результаті Майдану змінились люди при владі(іто не всі).

2.Жертви під час Майдану і жертви під час АТО. :(
Ні перший ,ні другий пункт не вплинули на корупцію або погані закони .
Попри всі жертви--у верхах мало що змінилось.--
Підписуються ті самі або подібні закони,як за часів Януковича,на місцях ті самі люди,телебачення так само як іпри Януковичі промиває людям мізки.
Угода з Росією про газ подається як перемога нового уряду,хоча ціна залишилась такою же як і планувала Росія отримувати.
Всі передвиборчі обіцянки поступово забуваються(це і недоторканість депутатів і той самий вступ в ЕС та НАТО,а до купи--і обіцянка Порошенко закінчити АТО за декілька днів).
Єдине що змінилось після Майдану--це --люди згуртувались навколо національної ідеї.
Але ідея--це добре,але без нормально діючої економїки--це ідея-фікс.
На мою думку зараз потрібно не прапором махати а економіку розбудовувати.--тому не бачу великого майбутнього(наступні роки) у Свободи та ПС.
І не працює економіка України без взаємодії з економікою Росії.(тут можу помилятись).
Підсумок--
В ЕС та НАТО нас не чекають і ніколи не чекали. :(
Взаємозв"язок з економікою Росії втрачений і надовго. :(
пс.А ще думаю що ще до весни Росія вже офіційно зайде військами(наприклад "щоб не допустити гуманітарної катастрофи") на Донбас.
І почнеться новий етап санкцій-перемовин-затишшя.(дуже би хотів помилятися). :(
пппс.Ось тут і почнеться "срач". :)