С украинцев хотят взимать «налог на войну»

Обговорення подій які трапились в Україні
Symba
Зацікавлений

Re: С украинцев хотят взимать «налог на войну»

Повідомлення Symba » 24 липня 2014, 19:42

Rassel писав:Щось я твою думку не вловив.
це треба створити батальйон "заточка" і роздати всім в батальйоні на 800 доларів і нехай йдуть бродити по Лугандону і якшо терорист зловить то сказати -не бий мене, я тобі гроші дам) ну і ясне діло шо він вибере і коли він довольний розвернеться і почне йти і тоді доставати заточку зробити своє діло і гроші назад забрати і ні копійки більше) :) :)
я це так поняв :ugeek:
Востаннє редагувалось 24 липня 2014, 19:47 користувачем Symba, всього редагувалось 1 раз.

Dj-Rembrand
Досвідчений

Повідомлення Dj-Rembrand » 24 липня 2014, 19:53

Symba писав:Щось я твою думку не вловив.
це треба створити батальйон "заточка" і роздати всім в батальйоні на 800 доларів і нехай йдуть бродити по Лугандону і якшо терорист зловить то сказати -не бий мене, я тобі гроші дам) ну і ясне діло шо він вибере і коли він довольний розвернеться і почне йти і тоді доставати заточку зробити своє діло і гроші назад забрати і ні копійки більше) :) :)
я це так поняв :ugeek:[/quote]
Молодца!тільки не так відкрито,а методом підстави,внідритись спонсором даних сепаратистів,і там вже їх мочити,тіпа відїхати в ліс тіпа для оплати за вбитих солдатів,а тим часом в засаді наші зроблять з них фарш,або вступити в лави терористів,і вбивати з підтишка по одному,але потрібно бути обережним,щоб свої не вбили,як терориста.
Лучше высушить одну детскую слезу, чем пролить реки крови.

maestro
Поважний користувач
Дякував (ла): 26 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення maestro » 25 липня 2014, 03:17

phpBB [video]

Одни эмоции :evil:

Закрито

Повернутись до “Новини України та світу”