Ви вибачайте, Але чекати поки прийде якийсь добрий дядя європеєць і захистить це марна справа. Вони не будуть захищати тих хто не захищає себе сам. А якщо побачать що мають шанси отримати війну на кордоні і море біженців на своїх землях, то одразу згадають про економічні санкції, про дипломатичну ізоляцію, про те що РФ можна вигнати з великої вісімки. Воювати сюди ніхто не піде, будуть діяти іншими методами.Nero писав:а что тут предлагать? Войну с кацапляндией нам не выстоять, их слишком много. Только надеяться на помощь ЕС, США и кого-то ещё, мб путлер одумается под давлением ранееупомянутых стран.
Тому варто оголосити повну мобілізацію, тим самим натякнувши Європі, що Україна буде себе захищати. Тому просто пересидіти збоку поки відіжмуть Крим, як сиділи з далекою від себе Грузією не вийде.
Провести навчання мобілізованих, показати черги в військомати і дати данні, про те що вже є 1-2-3 млн добровольців в армію.
Ви це серйозно???? Тобто вас гвалтують, а Ви запитуєте як краще рачки стати щоб той хто гвалтує отримав більше задоволенняalexal писав: Верхушку в отставку, или объявить о том, что Украина не спешит с политическим вектором на Европу. Украина сильное правовое государство и справится сама. конечно просить деньги помощи на безвозмездное использование или беспроцентный кредит. Тогда думаю и Россия сама поможет!!!!!!!
Ви хоч знаєте про що пишете? Не вірте тому що показують про багату всю Росію. Росія як це не дивно це не тільки Москва, Пітер і ще з десяток міст мільйонників. Я часто спілкуюсь з росіянами з глибинки, які ведуть свій бізнес, вони не такі захоплені багатством Росії як ви, є люди які в Пітері, Москві бізнес закривають.Ruslan писав:Крым принял решение отделиться когда их спровоцировали отменой русского языка на третий день после революции (кому пришла гениальная мысль - тот и виноват)
Лично я рад за 2 миллиона Украинцев которые будут жить в богатстве а не кататься на заробитки
Я не проти відділеня Криму. Хочуть нехай чешуть, але
1 нехай собі з РФ проведуть електроенергію, або нехай куплять її в нас за живі гроші.
2 те саме з північнокримським каналом,
3 економічна блокада всієї продукції Криму
4 при відокремлені 1/25 зовнішнього і внутрішнього боргу України переходить їм. Ні для кого не секрет, що риги виділяли гроші з кредитів не тільки на Донбас і там розкрадали, а і на Крим і інші південосхідні регіони. До речі зовнішній борг саме Росії нехай забирає Крим, нехай спишуть цей борг своїй новій території.

Re: МИР В СТРАНЕ предлагайте действия