Він буде протестувати бо йому подобається ПАРАЗИТУВАТИ на людях. А що ти робиш із паразитом, який присосався до тебе?KOTBUS писав:У меня есть знакомый, который умеет мутить связи. У него кум в ГАИ, Деверь в УМВС, бывшая в Налоговой, и тд. А что будет с ним, если то, что он строил годами (мосты) рухнет? Как ОН будет себя вести?
Украина после революции.
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
Re: Украина после революции.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
Я теж свій двір прочистив, без сусідів, доріжку з свого двору через чужий розчитстив, хоча по ній 5 будинків ходить і нікому то не треба. Прочистив виїзд з двору на вулицю, і шмат вулиці. Я так кожного року роблю. Але в мене є одне запитання, а за що я плачу ЖЕКу? Я вважаю, що потрібно не почати самим прибирати, а почати самим не смітити, а відповідні служби заставити працювати, а не плакати що їм грошей замало!Дельфин писав:У мене в районі між будинками є невеличкий підйом. Там так вже розкатали дорогу, що не реально проїхати. Звісно ніяких комунальників там не видно. Лід, а зверху каша. Йду сьогодні - хлопець років 25 з лопатою розчистив метрів 30 тієї дороги. Посипав сіль на підйомі. Потім зверху пісок. Дорога чиста, проїхати вже можна. ОДИН хлопець. Біля свого будинку.
Ось вам з чого починається ПЕРЕБУДОВА країни. Якби вийшли його сусіди - от вам і саморганізація починаючи з громади.
В мене в двір з сусіднього двору вічно кидали сміття. Одна алкоголічка викидала пляшки з під горілки, бо їй до смітника ліньки пяній іти. Я її раз зловив і заставив піти прибрати. Все пляшки вона більше не кидала. Інші люди з її будинку вічно через паркан кидали пачки від цигарок, пляшки, банки з під пива. Ми всім двором збирались і виносили. Потім інші забили і виносили тільки моя сімя. Потім я просто це все сміття почав просто перекидати назад їм на стежку. І Ви не повірите, вони з часом перестали кидати. І все є відносна чистота і в мене і в них. Тому не все так просто. Потрібно не тільки вчити людей самоорганізовуватись, для виконання різних робіт, але потрібно людей навчити елементарному порядку. І починати звикати до того, що хабарі давати не потрібно, а чиновники і комунальники мають робити свою роботу.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
Re: Украина после революции.
Зараз в новинах часто згадують протести, погроми в Боснії. особливо на "euronews".
Народ вийшов на протести, тому що вважають їх владу коруппованоюю і не спроможною забезпечити рівень житя. В Босні велике безробіття.
Боснія була ідустріальним центром Югославії. Вона була потужним ідустріальним регіоном. Спеціалізувалась на металургії і хім. промисловості.(нічого не нагадує?)
Зараз, коли ці промисловості устарівають, стають неактуальні і втрачають ринок, В Боснії поголовне безробіття...
Я думаю їх оліграхи давно вже мають інший бізнес в Європі. ;)
Нажаль аналогічний наш регіон не може мене прочитаи, але може дивитись "euronews".
Як казав Соскін - треба не добувати вугілля відкритим методом, а ті поля, розриті, переспеціалізовувати на вирощування зерна.
Народ вийшов на протести, тому що вважають їх владу коруппованоюю і не спроможною забезпечити рівень житя. В Босні велике безробіття.
Боснія була ідустріальним центром Югославії. Вона була потужним ідустріальним регіоном. Спеціалізувалась на металургії і хім. промисловості.(нічого не нагадує?)
Зараз, коли ці промисловості устарівають, стають неактуальні і втрачають ринок, В Боснії поголовне безробіття...
Я думаю їх оліграхи давно вже мають інший бізнес в Європі. ;)
Нажаль аналогічний наш регіон не може мене прочитаи, але може дивитись "euronews".
Як казав Соскін - треба не добувати вугілля відкритим методом, а ті поля, розриті, переспеціалізовувати на вирощування зерна.
Востаннє редагувалось 08 лютого 2014, 23:54 користувачем Дельфин, всього редагувалось 2 разів.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,