Курс валют НБУ на 7 февраля

Обговорення подій які трапились в Україні
electron
Постійний користувач

Re: Курс валют НБУ на 7 февраля

Повідомлення electron » 08 лютого 2014, 12:48

Мені чомусь здається, що не просто так цей "таємний" документ зявився в мережі на наступний ранок після його прийняття *facepalm . При чому це не скан постанови з підписом, а саме текст для друку. Щось мені підказує, що народу більш ніж прозоро натякають що в банківській системі повна ЖОПА. А натякають для того щоб підштовхнути особливо нервових почати робити не продумані кроки, бігти забирати вклади наприклад.
До речі ці "таємничі" постанови є на сайті НБ тому ще раз скажу, стаття явна страшилка, в якій під покровом таємниці нібито зливають інфру, яка не є таємницею http://www.bank.gov.ua/doccatalog/document?id=5454032 і от http://www.bank.gov.ua/doccatalog/document?id=5454030 Самі постанови більш ніж цікаві і свідчать про не зовсім хороші перспективи банків, але автор явно згущує фарби, розказуючи про таємничість макументів які насправді є в вільному доступі.
Погоджусь з Тазітом. НБ таки дійсно нічого не вирішує. Якісь адекватні кроки я бачив ще в 2008 році (адекватні це я про спроби втримання курсу під час початку кризи), а те що він робив останні роки адекватним назвати не можливо. Чого варте дурнувате утримування курсу долара при падінні економіки, від'ємному сальдо і нарощувані як зовнішнього так і внутрішнього боргу...
Востаннє редагувалось 08 лютого 2014, 13:06 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

Astronom
Постійний користувач

Повідомлення Astronom » 08 лютого 2014, 13:11

Погоджуюсь з Вами, що хтось спеціально сіє паніку нібито зливаючи інформацію...А заходи, які тепер робить НБУ вже безглузді....їх потрібно було робити одразу після першого "великого перевороту грн. в зелені"... Вже "всі", хто бажав.... перевернули грн. Вчора О.Охріменко на ТВІ аж слиною плювався, стверджуючи про вину майдану в падінні грн.Подивимось, час покаже...Можливо, що курс НБУ буде один(8.5....8.7)...але валюти в касах банків не буде, а кому негайно потрібно буде...куплятиме у мінял по іншому курсу (8.9....9....10)...

Bublik
Постійний користувач
Дякував (ла): 67 разів
Подякували: 326 разів

Повідомлення Bublik » 08 лютого 2014, 13:41

.
Востаннє редагувалось 08 вересня 2021, 15:29 користувачем Bublik, всього редагувалось 1 раз.

Astronom
Постійний користувач

Повідомлення Astronom » 08 лютого 2014, 14:03

Щось занадто "вибірковою" *facepalm є та правда , яка подається нам з Вами...Поки не буде сформовано новий уряд,- коштів ніхто не дасть! *mail*

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 08 лютого 2014, 15:27

Я десь написав що він пише не правду? Хоча таки так там є неправда макументи про які він каже аж ніяк не таємні *facepalm

Я написав що
electron писав:народу більш ніж прозоро натякають що в банківській системі повна ЖОПА. А натякають для того щоб підштовхнути особливо нервових почати робити не продумані кроки, бігти забирати вклади наприклад.
автор явно згущує фарби, розказуючи про таємничість макументів які насправді є в вільному доступі.
Ну але це лірика.
Bublik писав: Экономика страны в полной ..., если бы Россия не дала 3 млрд.$ дефолт был бы уже в этом месяце.
Скажіть як цей кредит вплинув саме на відстрочку дефолту?????
АзІров же казав, що 2 млрд підуть на погашення боргу за газ і 600 млн погашення боргу МВФ.
Але борг за газ тільки росте. Тому гроші ці аж ніяк не вплинули на відстрочку дефолту, їх просто розікрали. Чи у Вас є данні що за ці гроші погасили якісь зовнішні зобов'язання?
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”