БОЙКОТ Партии Регионов!!! СПИСОК товаров, магазинов, банков

Обговорення подій які трапились в Україні
sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Re: БОЙКОТ Партии Регионов!!! СПИСОК товаров, магазинов, бан

Повідомлення sergej1974007 » 10 січня 2014, 18:51

і чому б не ходити на Соборну площу? своєю присутністю ти грошей у кишені регіоналів не додаш.
а от купляючи в Епіцентрі товари, ти даєш їм дохід.
це різні речі.[/quote]

А провести час з дітьми на ковзанці---принести моральне задоволення Фірташу і ще раз впевнити його в тому що він робить добру справу.
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Buxx
Поважний користувач
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 30 разів

Повідомлення Buxx » 10 січня 2014, 18:55

добрі справи хай роблять. бойкот економічний, а не моральний )

SLAVON
Забанен навсегда
Дякував (ла): 71 раз
Подякували: 79 разів

Повідомлення SLAVON » 10 січня 2014, 19:15

sergej1974007 писав: пс. про маланку почитайте в інтернеті.Проводиться за підтримки Фонду Фірташа.
Серго,должен(нет просто обязан)тебя огорчить.В этом году Фирташ с маланкой обосрался :( не финансирует его фонд данное мероприятие,видать бабло заканчивается.Так шо облом *ny_jump* *ny_jump* *ny_jump* http://www.firtashfoundation.com/KUL-TURNYE-PROEKTY"Янукович младшенький"нынче в фаворе :(З.Ы. http://malankafest.com.ua/
Востаннє редагувалось 10 січня 2014, 19:17 користувачем SLAVON, всього редагувалось 1 раз.

sergej1974007
Легенда Форуму

Повідомлення sergej1974007 » 10 січня 2014, 19:41

SLAVON писав:
sergej1974007 писав: пс. про маланку почитайте в інтернеті.Проводиться за підтримки Фонду Фірташа.
Серго,должен(нет просто обязан)тебя огорчить.В этом году Фирташ с маланкой обосрался :( не финансирует его фонд данное мероприятие,видать бабло заканчивается.Так шо облом *ny_jump* *ny_jump* *ny_jump* http://www.firtashfoundation.com/KUL-TURNYE-PROEKTY"Янукович младшенький"нынче в фаворе :(З.Ы. http://malankafest.com.ua/
Как бы не собирался никого огорчать но давай поговорим когда все пройдет. *santa_troll*
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 10 січня 2014, 20:25

sergej1974007 писав:
foltest писав:цікаво чи є список закладів які тримають регіонали в Чернівцях, хто що знає пишіть в темі
Я знаю декілька міроприємств профінансованих регіоналами. *scratch*
Це в першу чергу Новорічні свята на Соборній площі ,дитяча ковзанка там же, скоро --маланка. *santa_troll*
З магазинів--в першу чергу "епіцентр". *santa_troll*
А тепер підніміть руку хто не був на Соборній або не піде на маланку або в епіцентр з ідеологічних міркувань. *facepalm *facepalm *facepalm
*santa_troll* *santa_troll* *santa_troll*
Епіцентр дуже просто замінити, в нас в місті є декілька мереж чи просто магазинів з будівельними\побутовими товарами.
Соборка і Маланка, не смішіть мої тапки. Ви назву теми читали і взагалі зрозуміли про що тема? Наскільки я зрозумів тема зводиться до того, щоб не купувати товари і не користуватись послугами підприємств, які належать рИгіоналам, тим самим не даючи їм прибуток. Це так в першому наближенні.
Тепер скажіть мені скільки я своїх грошей відав за те, що моя дочка два рази покаталась на катку, чи сходила до Діда Мороза? Може я чогось не помітив, але я не дав за це гроші, тому і прибутку з мене Фірташу (на якого Ви натякаєте) за відвідування катка теж немає. Те саме і з Маланка фест,якщо я на нього піду то скільки на цьому зароблять рИгіони?
sergej1974007 писав:

А провести час з дітьми на ковзанці---принести моральне задоволення Фірташу і ще раз впевнити його в тому що він робить добру справу.
Ви це серйозно???? :shock: :shock: :o :o Підступний Фірташ сидить в кущах і з нетерпінням чекає коли я з сім'єю піду на каток, щоб отримати моральне задоволення *facepalm
Ви в принципі вірно смайли ставите вони так і називаються santa_troll одразу все стає зрозуміло ;)
Востаннє редагувалось 10 січня 2014, 20:29 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

sergej1974007
Легенда Форуму

Повідомлення sergej1974007 » 10 січня 2014, 20:36

Я хотів сказати що якщо всі так серйозно підходять до цього бойкоту то треба бути послідовними і не давати оппонентам шансів навіть у дрібницях. :geek:
Це як в анекдоті про труси і хрестик. *scratch*
А ще є прислівья(москальське)--не хочеш йти в туалет--не мороч одне місце. *santa_troll* *santa_troll* *santa_troll*
У Вас Революція чи Ви тут рибу загортаєте? *santa_troll* *santa_troll* *santa_troll*
*facepalm
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 29 січня 2014, 21:35

До речі про дієвість бойкоту.
http://espreso.tv/new/2014/01/29/kompan ... _z_narodom
Компанія Гереги переконує, що вона з народом
img

фото: zn.ua

Компанія «Епіцентр К» поширила заяву із закликом до мирного вирішення політичного конфлікту в Україні

У своїй заяві «Епіцентр К» висловила співчуття рідним та близьким загиблих у масових сутичках у Києві, передає ZAXID.NET.

Разом з тим компанія засудила будь-яке застосування сили і знущань над людьми, наголосивши, що стоїть на стороні народу.
Нагадаємо, раніше гіпермаркети «Епіцентр», що належать секретарю Київради Галині Герезі та її чоловіку нардепу-регіоналу Олександру стали жертвами акції бойкоту бізнесу регіоналів.
Зображення
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”