Я вот почитал тему, но так и не понял, так чего же все таки хотят "люди на улице"?
Естественно, хорошо жить, жить по закону и т.д. это все понятно. Но вот конкретно, чего хотят? Что их заставит (позволит) уйти с Майдана? Если можно по пунктам. А то как-то странно. Яценюк - не устраивает, Юлька - не устраивает. Конституцию изменить - нет, не то. У меня создается впечатление, что преобладающее большинство протестующих, протестуют ради самого протеста. Такая себе игра во взрослую Зарницу.
Найден компромис?
-
bboorryyss
- Зацікавлений
Re: Найден компромис?
1 варіант непоганий. Тільки печалька в тому, що ніхто не каже яке воно те нове життя буде. Виключно розмиті фрази. В 2004 хоч обіцяли щось, багато не виконали (вірніше майже нічого не виконали), але обіцяли. А тут по факту вони навіть не мають за хо відповідати перед народом. Обіцяють краще життя і євроінтеграцію. Цікаво тільки як вони збираються в ЄС вступатиTrentemoller писав: 1. Здається чинна влада, дострокові вибори у всіх структурах, нові обличчя, нові можливості, нові перспективи, нове життя - краще чи гірше ми побачимо, знаю одне, - що гірше від нинішнього точно не буде.
2. Жорстке простистояння влади з народом - тотальна війна з режимом яка переростає в анархію (небажаний кровавий варант).
3. Уступки і мирне досягнення компромісу (слабо віриться), в сумі нічого позитивного для народу не дасть, тут питання або ми, або вони. Тотальне відпралення майданівців у Сибір ліпити сніговиків до їхної загибелі, репресії, повторення історичних фактів гноблення українського народу, западенців, україномовних і т.д. Найгірший варіант, на мою думку.
Якщо є додаткові бачення ситуції, - доповнюйте, буде цікаво почитиати.
2 навіть розглядати не хочу, хоча нас до нього активно підштовхують. Проблема любого збройного конфлікту, це абсолютно не передбачувані для народу наслідки. Там профіт буде тільки для режисера сценарію.
3 про Сибір це звісно сильна алегорія, відправлять трішки ближче. Але те що такий варіант не фонтан, я цілком згідний. І проблема не в історії чи ще в чомусь. Знову руками людей порішають проблеми верхівки. Самі не змогли взяти владу, то нехай нам люди її дадуть ціною свого життя і здоров'я, а ми їм нічого.
Востаннє редагувалось 26 січня 2014, 10:53 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
Re: Найден компромис?