Водіям готують нові штрафи

Обговорення подій які трапились в Україні
GRAND
Експерт
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 60 разів

Re: Водіям готують нові штрафи

Повідомлення GRAND » 28 серпня 2013, 19:27

man писав:
GRAND писав:man , дякую за поправочку...пишу на автоматі, чомусь це слово в мене через І, а не через О *facepalm *facepalm *facepalm
Вибачай, але це в тебе вже на протязі декількох років, і я просто не стерпів, бо дуже ріже око:) вибачай!!!
та я не заперечую...є деякі слова-паразити ,які постійно пишу з помилками :( *facepalm
блін, увів в пошук слово ЗГІДЕН ,там 3 сторінки моїх постів *facepalm *facepalm *facepalm , і декілька інших користувачів...візьму на замітку ;)
Востаннє редагувалось 28 серпня 2013, 19:31 користувачем GRAND, всього редагувалось 1 раз.
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,

man
Постійний користувач
Подякували: 1 раз

Повідомлення man » 28 серпня 2013, 19:42

блін, увів в пошук слово ЗГІДЕН ,там 3 сторінки моїх постів *facepalm *facepalm *facepalm , і декілька інших користувачів...візьму на замітку ;)[/quote]
ото ж бо і воно:)))
Телефонист-пятицентовый ...

GRAND
Експерт
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 60 разів

Повідомлення GRAND » 28 серпня 2013, 19:52

man писав: ото ж бо і воно:)))
будем виправлятись ;)
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 29 серпня 2013, 12:18

adik писав:Так ты не обязан передавать а только предъявить...
А прочитати слабо???
electron писав: Я писав про не показав? Я писав про НЕ ПЕРЕДАВ... От дайло випише постанову, а потім бігай по судах і доводи, що вимога не законна. Звісно що це все доведеш, але часу це займе не мало, тому я і написав
electron писав: Саме погане це не виконання "законних" вимог. Тепер зможуть виписати протокол наприклад за те, що не вийшов з машини,чи не віддав доки, а потім бігай по судах і доводи, що це не являється законною вимогою.
Повір з нашими юридично грамотними дайцями, варіанти з постановами про "не виконання вимог" більш ніж можливі.... Я угораю інколи з них, коли вони пасуться вилорвлюючи порушників, а поруч водії порушують (є такі місця в місті), а дайці, навіть не вдупляються що водій порушує, тому що вони ловлять тих хто порушує те що вони знають, а відкрити ПДР і побачити, що існують інші порушення вони не можуть.
Так видно??? Тебе ніколи не пробували розвести на якісь вимоги які не є законними? От ти, я, вуйко Іван відстоять свої інтереси, а скільки є таких які просто не знають своїх прав? А такий штраф, за невиконання це вже привід дайцю на місці пробувати розвести на гроші.
Востаннє редагувалось 29 серпня 2013, 12:22 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

adik
Досвідчений

Повідомлення adik » 29 серпня 2013, 12:32

Я знаю законы которые касаются гаишников... Если Гаишник не прав он не будет выписывать на тебя постановление... Он может что-то другое придумать...
В ПДД написано предъявить а не передать...он не выпишет постановление если он не прав !!!
Ну таких которых остановили без причинно, а они выбегают на встречу гаишнику с документами то могут и разводить...

adik
Досвідчений

Повідомлення adik » 29 серпня 2013, 12:33

По судам много бегать не надо... раз принес заяву, через неделю, две на суд... и все...
Востаннє редагувалось 29 серпня 2013, 12:33 користувачем adik, всього редагувалось 1 раз.

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 29 серпня 2013, 14:57

adik писав:Ну таких которых остановили без причинно, а они выбегают на встречу гаишнику с документами то могут и разводить...
Так я про них і кажу. Повір тих хто з грошима в зубах вибігає валом. І діалог типа
Передайте доки
Я не дам
А я зараз постанову за невиконання випишу...
Ой а давайте на місці розберемось...
Буде багато. Тому і кажу, що цей штраф явно зайвий.
adik писав:По судам много бегать не надо... раз принес заяву, через неделю, две на суд... и все...
Ну я ходив за 2 місяці раза 4, тому не завжди за раз можна все вирішити. То даєць не прийшов, то суддя не прийшла :o :shock: *facepalm потім просто перенесла і так 2 місяці....

adik
Досвідчений

Повідомлення adik » 29 серпня 2013, 15:08

ну я ходил раз 5.. + помогаю всем бесплатно обжаловать постановления... так дайцы никогда не ходят... и судья рассматривает дело без него... один проигрыш по судам... так как водитель был не прав ну и тупил в суде... а так вероятность обжалования 90%...
Вот моя тема... http://forumcv.net/viewtopic.php?f=4&t=1155

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 29 серпня 2013, 21:30

adik писав:ну я ходил раз 5.. + помогаю всем бесплатно обжаловать постановления... так дайцы никогда не ходят... и судья рассматривает дело без него... один проигрыш по судам... так как водитель был не прав ну и тупил в суде... а так вероятность обжалования 90%...
Вот моя тема... http://forumcv.net/viewtopic.php?f=4&t=1155
А в мене попалась суперова суддя *hammer* спочатку, вона перенасла засідання, потім просто не прийшла, потім захотіла побачити дайця, він не прийшов, вона знову захотіла його побачити, потім він забув докази (а чого тоді приходив без них не зрозуміло *facepalm ) і ці всі потім, це перенесенні засідання. Тому я особисто як то кажуть костями ляжу, але писати протокол не дам, ну його цей гімор в топку....

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”