Andliva писав:Phill писав:... і затроне він усіх...
Філ, тут все глибше... :(
Зараз йде потужна ціленаправлена агітаційна компанія митного союзу, ага, так як на законодавчому рівні наш шлях на захід, існує ймовірність що питання повороту на схід буде вирішуватись на референдумі, а ці "плани", не більш ніж агітація певного прошарку людей, які самі цього не розуміючи, вирішать долю країни "за планшет".
P.S.В таможеному зараз ліміт 1000 Євро.
Теж не зовсім так, не все там так гарно і весело. Ліміт там є. АЛЕ ЄМС створений Росією і захищає інтереси Росії.
Прошу політиканів не починати флуд. Самі росіяни на російських форумах погоджуються що ЄМС створений Росією і буде захищати інтереси саме Росії і в цьому немає по суті нічого дивного, навіщо створювати структуру яка буде працювати на когось, а не на тих хто її створив.
Тут писали про 10 ЮСБ тобто ця супер величезна партія ОДНОТИПНИХ приладів може бути розцінена як комерційна (в Росії до речі ця кількість 5 однотипних виробів, і однотопних це не ідентичних, а наприклад 5 одиниць нового одягу, не важливо що різні фасони і розміри, така посилка підлягає розмитненню в Росії) тому потрібно відправляти як комерційну посилку, якщо не хочете ризикувати попасти на розмитнення. Я цікавився які умови для відправки посилки з Казахстана і з Білорусії в Росію. Так там ті самі макументи, що і з України і інших країн СНД, самий цікавий це сертифікат про країну походженя ;) щоб його отримати потрібно трішки походити. Тобто там немає жодної різниці. Всередині ЄМС з Білорусії посилки нелегалом переправляють в Росію, а вже потім клієнтам по Росії розсилають транспортними. І це на території
єдиного митного союзу де немає розмитнення товарів принаймі ті про які я знаю не розмитнюються, але всерівно везуться в Росію нелегалом, цікаво чому? Про відправлення з за кордону я взагалі мовчу, там з Китая офіціалом поштою мало хто і везе, є фірми яку контейнерами завозять купу посилок, а потім розсилають транспортними.
Відносно дорогої апаратури, планшетів і тд, в Китаї є вагон фірм, які в контейнерах возять посилки в Росію, Україну і тд, можна через них отримувати.
Але реклама іде повним ходом, і я боюсь що шанс потрапити в ЄМС більш ніж реальний, старше покоління проголосує за СРСР ну на сході точно, багато хто проголосує за "планшет" чи інші "переваги".