Як пояснив старший інспектор з організації профілактичної роботи серед населення обласного управління ДАІ Іван Добровольський, складають адмінпротоколи, штрафують на 255-340 гривень, але авто як залишали, де-небудь, так і залишають.
"Мастера" парковок
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
"Мастера" парковок
У Чернівцях не лише їздити, ходити вже немає де. Водії залишають машини, де можна і не можна, одне з улюблених місць – тротуари. Пішоходи скаржаться, а ДАІ – не реагує. Кажуть, час від часу виявляють та штрафують водіїв-порушників, проте захід цей абсолютно неефективний.
Як пояснив старший інспектор з організації профілактичної роботи серед населення обласного управління ДАІ Іван Добровольський, складають адмінпротоколи, штрафують на 255-340 гривень, але авто як залишали, де-небудь, так і залишають.
ФОТО
трішки гумору на цю тему
Востаннє редагувалось 01 травня 2013, 00:39 користувачем GRAND, всього редагувалось 1 раз.
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
- klot85
- Активіст
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
Re: "Мастера" парковок
С другой стороны если нету оборудованных мест, парковок, то уже паркуются где попало, но в нашей городской ситуации, и тем более что улочки у нас узенькие проблема будет актуальна всегда((
Мой блог: http://www.tostead.ru
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
точно не я ,в мене немає на чому :Dmaestro писав:Проголосовал "буває часом, що з порушенням" но стараюсь парковаться правильно. Интересно кто тот один который проголосовал что паркуется правильно?
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
- Rassel
- Експерт
- Дякував (ла): 174 рази
- Подякували: 240 разів
Скажу так, що я за часткову парковку на тротуарах, якщо дозволяє місце і це загороджує прохід пішоходам. Оскільки ви самі знаєте що машин багато, а розміру доріг і тим паче парковок не вистачає. А вихід потрібно шукати, пробки теж нікому не потрібні. Чиновники що раніш про це не думали і зараз їм до сраки куди водій може припаркуватись , особливо це стосується центральної частини міста.
Що стосується порушень, то в першу чергу я б звернув увагу не на тих хто паркується на тротуарі, а на тих хто залишає свої автівки на пішоходних переходах і на перекрестках і за це б не штрафував, а просто відбирав права.
Що стосується порушень, то в першу чергу я б звернув увагу не на тих хто паркується на тротуарі, а на тих хто залишає свої автівки на пішоходних переходах і на перекрестках і за це б не штрафував, а просто відбирав права.
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина
- advanced member
- Поважний користувач
Ага, Рассела бічіклет постійно на тротуарі стоїть :)
В Метро завжди на місці для інвалідів стоять джипи :D
В Метро завжди на місці для інвалідів стоять джипи :D
- Rassel
- Експерт
- Дякував (ла): 174 рази
- Подякували: 240 разів
Ну наскільки мені відомо, то я давненько за собою таке не спостерігав, ти ж шановний це бачиш, коли зранку проїзджаєш.advanced member писав:Ага, Рассела Джип постійно на тротуарі стоїть :)
В Метро завжди на місці для інвалідів стоять бічіклети в тому числі і мій. :D
А ось з інвалідними парковками міг би по акуратніше, а то інваліди деколи і костильом за місце можуть по шиї накидати. :D
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина
- Сулейман
- Rescue Ranger

- Дякував (ла): 170 разів
- Подякували: 241 раз
- Контактна інформація:
На этом участке дороги, влепили по обей стороны запрет на стоянку, для чего
Если только с одной стороны было бы разрешено, то там вполне проходят авто для поворота направо и налево.
Та же ситуация по этому участку, для чего там запретили остановку и стоянку, там так же вполне помещается транспорт, учитывая тот факт, что там одностороннее движение
В этих местах безусловно и правильно установлены знаки
Если только с одной стороны было бы разрешено, то там вполне проходят авто для поворота направо и налево.
В этих местах безусловно и правильно установлены знаки
- koka73
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 171 раз
- Подякували: 321 раз
в первом случае ИМХО для того чтоб было движение в два ряда ,
типа направо один ряд, налево другой ряд ...
во втором случае ИМХО , хотя там и одностороннее движение , но следует учитывать что
против шерсти ходят троллейбусы 2ка и 4ка, и при парковке на желтой линии место для разьезда
с троллейбусом не остается
типа направо один ряд, налево другой ряд ...
во втором случае ИМХО , хотя там и одностороннее движение , но следует учитывать что
против шерсти ходят троллейбусы 2ка и 4ка, и при парковке на желтой линии место для разьезда
с троллейбусом не остается
Господи, храни Украину.