Колишній директор Калинки Іван Ринжук на волі
Колишній директор Калинки Іван Ринжук на волі
30 квітня о 16:00 Ринжук вийшов на волю http://vidido.ua/index.php/pogliad/arti ... k_na_voli/
Re: Колишній директор Калинки Іван Ринжук на волі
Тоже мне новость, у нас даже президент отсидел 3 раза :D
Ну тоді Ринжука за грати ще 2 рази... НІ краще 3, для надійності і в президенти.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
-
- Активіст
- Подякували: 10 разів
вiн вас чимось образив ?electron писав:Ну тоді Ринжука за грати ще 2 рази... НІ краще 3, для надійності і в президенти.
только сильный может опустить голову перед слабым.
Мдя не розуміють люди жартів. Сумно... Давайте поясню, один 3 рази відсидівши став президентом, то Ринжуку до посади залишилось 2 відсидки.
Проти самого Ринжука нічого не маю, він не зробив ні нічого доброго, ні поганого, мені звісно, просто був адекватним управлінцем, який давав людям працювати, зі своїми недоліками, але загалом нормальним. Те що робиться після нього то вже взагалі виходить за рамки розумного. Це і "реконструкції" і приколи з цінами за парковку, я за своє авто кожен раз по іншому плачу, і це з чеком.... бардак в секторах теж дістав, буває гидко ходити по тому смітті, а базарники базарний збір платять, куди він іде не зрозуміло. Але відносно Ринжука то ті хто був в Одесі на 7 км на своєму авто і бачив стоянки, ті мене зрозуміють. Там хоч знаєш за що платиш.
Проти самого Ринжука нічого не маю, він не зробив ні нічого доброго, ні поганого, мені звісно, просто був адекватним управлінцем, який давав людям працювати, зі своїми недоліками, але загалом нормальним. Те що робиться після нього то вже взагалі виходить за рамки розумного. Це і "реконструкції" і приколи з цінами за парковку, я за своє авто кожен раз по іншому плачу, і це з чеком.... бардак в секторах теж дістав, буває гидко ходити по тому смітті, а базарники базарний збір платять, куди він іде не зрозуміло. Але відносно Ринжука то ті хто був в Одесі на 7 км на своєму авто і бачив стоянки, ті мене зрозуміють. Там хоч знаєш за що платиш.
Востаннє редагувалось 30 квітня 2013, 20:13 користувачем electron, всього редагувалось 2 разів.
Роби добро і кидай його в воду,