Розірвати всі договори міста Чернівців та УПЦ МП

Обговорення останніх новин в регіоні
sashanson
Досвідчений
Дякував (ла): 92 рази
Подякували: 38 разів

Розірвати всі договори міста Чернівців та УПЦ МП

Повідомлення sashanson » 10 квітня 2023, 15:34

На платформі місцевих петицій розпочали збір підписів щодо розірвання зв'язків Чернівців з упц мп. Збір підписів
У петиції, яку зареєстрували 10 квітня, вимагають від міської влади Чернівців прийняти рішення щодо розірвання всіх договорів, укладених між Чернівецькою міською радою, Чернівецькою ОТГ, міськими структурними підрозділами, підпорядкованими комунальними організаціями, установами і підприємствами та українською православною церквою (упц мп), пише Медіа агентство АСС. Автор петиції - Іван Сорочан. Збір підписів триватиме 30 днів, починаючи з 10 квітня. Необхідна кількість голосів для того, щоб петицію розглянули у міській раді - 250.

Зображення

Отримуйте новини в Telegram «Ці рішення повинні включати розірвання усіх видів договорів, де сторонами є органи місцевого самоврядування, комунальні організації міста Чернівців та упц мп і всі її структурні підрозділи, зокрема: - договори комунального обслуговування; - договори оренди комунального майна; - договори оренди комунальних земельних ділянок; - договори про право користування комунальними земельними ділянками та комунальним майном; - договори з обслуговування мереж тепло-, водо-, газопостачання та водовідведення; - договори на вивіз сміття; - інші договори та рішення, якими упц мп надано права на користування комунальним майном, землею, послугами тощо», - йдеться в дописі. Збір підписів

Також підписанти просять зробити перевірку і вжити законних заходів щодо «численних випадків незаконного будівництва на орендованих земельних ділянках впритул до будівель що мають статут Пам'ятників історії та знаходяться в зоні ЮНЕСКО» Автор петиції звертає увагу й на власність митрополита Онуфрія

Також просимо зробити все те саме щодо резиденції митрополита Онуфрія упц мп (Орест Володимирович Березовський), яка знаходиться на вулиці Ромоданівській, йдеться в тексті петиції. Міську владу просять надіслати звернення в ВР та СБУ щодо арешту та конфіскації нерухомого майна та землі резиденції Онуфрія. Збір підписів

Джерело: https://acc.cv.ua/news/chernivtsi/u-che ... c-mp-93097. Сайт https://acc.cv.ua/

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2869 разів

Re: Розірвати всі договори міста Чернівців та УПЦ МП

Повідомлення Master » 10 квітня 2023, 15:49

уже есь 254
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Дід Панас
Адміністратор
Дякував (ла): 350 разів
Подякували: 964 рази

Повідомлення Дід Панас » 10 квітня 2023, 15:51

Я проти впливу РПЦ на вірян України, але щось мій внутрішній голос не згідний з діями влади в цьому питанні, якось більше на державне рейдерство схоже, чим на законні способи які є у держави.
Боюсь щоб це не переросло у протистояння українців між собою на релігійному ґрунті.
Отака х...ня, малята

Vov4ik
Поважний користувач
Дякував (ла): 259 разів
Подякували: 251 раз

Повідомлення Vov4ik » 10 квітня 2023, 16:32

Як мінімум, нічого не робиться просто так. Дивно, що в новинному полі тільки про церкви тарабанять.....а може й не дивно. Так ж і має бути, коли стадо відволікають.

Дерзкий
Доцент
Дякував (ла): 491 раз
Подякували: 722 рази

Повідомлення Дерзкий » 10 квітня 2023, 16:41

Vov4ik писав:
10 квітня 2023, 16:32
Так ж і має бути, коли стадо відволікають.
Від чого, на твою думку, відволікають стадо?
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди

Vov4ik
Поважний користувач

Повідомлення Vov4ik » 10 квітня 2023, 17:05

Дерзкий писав:
10 квітня 2023, 16:41
Від чого, на твою думку, відволікають стадо?
Хирового положення на фронті. Звідки я можу знати від чого. Якщо голосно кричать в одній стороні, то саме цікаве робиться там, де ,,тихо/ша і шушукаються,,.

Дерзкий
Доцент
Дякував (ла): 491 раз
Подякували: 722 рази

Повідомлення Дерзкий » 10 квітня 2023, 20:27

Vov4ik писав:
10 квітня 2023, 17:05
Хирового положення на фронті. Звідки я можу знати від чого. Якщо голосно кричать в одній стороні, то саме цікаве робиться там, де ,,тихо/ша і шушукаються,,.
А що у нас хирове положення на фронті? Здається, що все як було так і є, плюс готується контрнаступ. Чи знов "нам что-то недоговаривают"?
Vov4ik писав:
10 квітня 2023, 17:05
Звідки я можу знати від чого.
А нащо пишеш, як не знаєш? :-D
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди

Vov4ik
Поважний користувач

Повідомлення Vov4ik » 10 квітня 2023, 23:20

Дерзкий писав:
10 квітня 2023, 20:27
А що у нас хирове положення на фронті? Здається, що все як було так і є, плюс готується контрнаступ. Чи знов "нам что-то недоговаривают"?

А нащо пишеш, як не знаєш? :-D
А для чого ти постиш тут всі статті, якщо не знаєш чи то правда?

Добре. Готується.

Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 957 разів
Подякували: 1640 разів

Повідомлення Sl@vcheg » 11 квітня 2023, 12:22

А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

Infra3Byk
Поважний користувач
Дякував (ла): 165 разів
Подякували: 198 разів

Повідомлення Infra3Byk » 11 квітня 2023, 12:24

Це хористи з мацкви, що не знають хто такий Сагайдачний? Що за вулиця сайдачна?

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”