Чернівчани вимагають повного перезавантаження влади у Чернівцях!!!

Обговорення останніх новин в регіоні
OlegLOA
Доцент
Дякував (ла): 1076 разів
Подякували: 1016 разів

Чернівчани вимагають повного перезавантаження влади у Чернівцях!!!

Повідомлення OlegLOA » 05 лютого 2019, 20:06

Мабуть, чаша терпіння переповнюється.
Чернівчани намагаються згуртуватися проти спільного ворога.
Якщо хтось хоче не просто поговорити, а має бажання спробувати щось змінити - приєднуйтесь.
Події, що відбуваються у провладних колах Чернівців за останні пів року, обурюють мешканців міста. Тому ми вирішили шукати важелі впливу, аби припинити і унеможливити свавілля місцевих депутатів.
Щоб окреслити план дій, ініціативна група «Зупинимо свавілля в місті Чернівці!» провела збори активістів, на яких ухвалили план дій. Наша початкова мета на сьогодні - домогтися скасування незаконного рішення щодо довгострокової оренди землі під ринком «Буковинський».
На зборах 4.02.2019р. про найважливіші проблеми міста доповідали:
Ілін Андрій Іванович: неправомірне рішення щодо довгострокової оренди ринку «Буковинський».
Воронка Юрій Іванович: про необхідність зупинити подальше захоплення генделиками Центрального парку культури і відпочинку у Чернівцях.
Приймак Христина: щодо створення конкурентоспроможної медицини в Чернівцях»
Також вислухали представників ветеранських організацій про затягування міськрадою рішення щодо виділення земельних ділянок для сімей учасників АТО та відсутність фінансового забезпечення на лікування та реабілітацію учасників бойових дій.
Варто зазначити, що першочерговою для вирішення і однією з найбільших болючих проблем міста майже кожен присутній назвав чернівецькі дороги, а саме - їх відсутність.
Отож, ми готові до змін. Якщо і вам не байдужа доля міста Чернівці, - приєднуйтеся! Разом зробимо наше місто кращим!
Довідка: Ініціативна група «Зупинимо свавілля в місті Чернівці» була створена Олегом Мазуром наприкінці 31 січня 2019 року. За лічені дні кількість учасників зросла до тисячі, і продовжує рости, що свідчить про те, що терпіння у чернівчан закінчилося. Щодня кількасот нових учасників приєднуються, тому впевнені, що ми – на правильному шляху.
Посилання на сторінку у FB
Контактна особа: Мазур Олег
тел: 0660090810
ел.пошта: [email protected]
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Re: Чернівчани вимагають повного перезавантаження влади у Чернівцях!!!

Повідомлення TAZIT » 05 лютого 2019, 20:37

Гадаю про Чоботаря і психоневр. лікарню не забудуть також ... !?
І головне -- щоб за цим порухом ... не стояли зайві люди ... насправді !
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

OlegLOA
Доцент

Повідомлення OlegLOA » 05 лютого 2019, 20:41

Це залежить від того хто буде серед активних учасників групи
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1234 рази
Подякували: 1309 разів

Повідомлення sergej1974007 » 05 лютого 2019, 21:01

А в чому велика різниця між орендою ринку "Буковинський" та такою ж по суті( та й навіть з більшим строком) орендою ринку "Червоноармійський"?
Ааа——влада інша в місті.
Тобто тоді це було норм і ніхто не заперечував?—— напевно тому що власник "Червоноармійського" в правильній партіі?
пс. Як колись дуже в точку сказав чи то Шкіряк, чи то Зорян——" повоняють та й забудуть"((—— тим більше що олег навряд чи прийде сам підтримати громаду))( та й дєрзкий навряд чи—— це ж не в інтернеті слова писати?)
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

OlegLOA
Доцент

Повідомлення OlegLOA » 05 лютого 2019, 21:05

Якщо якесь майно чи земля були віддані в якісь руки з порушеннями - мені все одно в якій партії чи якого кольору штани у власника.
До речі, як там Продан, вже віддав 7 мільйонів які він заборгував місту?

sergej1974007
Легенда Форуму

Повідомлення sergej1974007 » 05 лютого 2019, 21:11

Ситуаціі з орендами що одного,що іншого ринку——ідентичні.
Просто власник першого( Червоноармійського)—— з команди Каспрука, який зараз чомусь не згадує про ту оренду в цьому контексті.
А Каспрук зараз ——ображений що його відсторонили від влади і суне палки в колеса.
Ось і весь розклад.
пс. Що і кому винен Продан——пофіг якось—— я що йому адвокат?
Якщо винен——віддасть .
пс. Там в ФБ Забродський фактажно ( тобто з документами) розказує на кожному кроці що бурбак за рішенням суду винен йому грощі——а виконавча служба тормозить( бо міністр юстиціі під Народним Фронтом)—— тобто——
Ситуація на ситуацію.
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

13ый воин
Експерт
Дякував (ла): 555 разів
Подякували: 390 разів

Повідомлення 13ый воин » 05 лютого 2019, 21:21

sergej1974007 писав:
05 лютого 2019, 21:01
А в чому велика різниця між орендою ринку "Буковинський" та такою ж по суті( та й навіть з більшим строком) орендою ринку "Червоноармійський"?
Ааа——влада інша в місті.
Тобто тоді це було норм і ніхто не заперечував?—— напевно тому що власник "Червоноармійського" в правильній партіі?
пс. Як колись дуже в точку сказав чи то Шкіряк, чи то Зорян——" повоняють та й забудуть"((—— тим більше що олег навряд чи прийде сам підтримати громаду))( та й дєрзкий навряд чи—— це ж не в інтернеті слова писати?)
нет Серега, наверное потому,что власнык красноармейского рынка не торчит городу миллионы долга, наверное он не занимается ремонтом дорог, вроде очевидные вещи же, и наконец на красноармейском рынке никто не строит супермаркет на местах предпринимателей, как то так
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,

13ый воин
Експерт
Дякував (ла): 555 разів
Подякували: 390 разів

Повідомлення 13ый воин » 05 лютого 2019, 21:22

а чего ты так разнервничался то? чувствуется не так пошло как хотелось бы, давно пора если честно, да и посадить одного и второго не мешало бы
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,

sergej1974007
Легенда Форуму

Повідомлення sergej1974007 » 05 лютого 2019, 21:26

13ый воин писав:
05 лютого 2019, 21:22
а чего ты так разнервничался то? чувствуется не так пошло как хотелось бы, давно пора если честно, да и посадить одного и второго не мешало бы
Да я спокоен как удав))
У меня там точек нет——соответственно могу смотреть на ситуацию со стороны.
Ситуация одинаковая.
Про долги—— я уже как—то писал—— не был бы он хорошим бизнюком если б у него не было долгов. А если он хороший бизнюк——зачем отдавать деньги вот сейчас и уже——если можно максимально затянуть?—— нормальная бизнюковская логика.
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

sergej1974007
Легенда Форуму

Повідомлення sergej1974007 » 05 лютого 2019, 21:29

13ый воин писав:
05 лютого 2019, 21:21
sergej1974007 писав:
05 лютого 2019, 21:01
Ааа——влада інша в місті.
нет Серега, наверное потому,что власнык красноармейского рынка не торчит городу миллионы долга, наверное он не занимается ремонтом дорог, вроде очевидные вещи же, и наконец на красноармейском рынке никто не строит супермаркет на местах предпринимателей, как то так
А вот на Дубинском——у меня как раз и были пару точек—— и я знаю как проходили такие процессы.
И вот сейчас стоит там этот новый супермаркет—— и никто особо не жалуется на утиснение в правах.
Обычный процесс—— на месте стихийных рынков из 90—тых будут рано или поздно стоять супермаркеты и ТЦ.
Вопрос только как они договорятся с собственниками магазов—— и болше там вопросов нет вообще.
пс. А пробегал уже слушок что под эту тему "активисты"запросили с Чинуша лям баксов.( точную сумму не назову——слушок же)
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”