Фестиваль Маланок у Чернівцях у 2019 році не проводитимуть
- Keon
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 738 разів
- Подякували: 669 разів
Фестиваль Маланок у Чернівцях у 2019 році не проводитимуть
Фестиваль Маланок у Чернівцях у 2019 році не проводитимуть. Про це на своїй Фейсбук-сторінці заявила засновниця фестивалю Оксана Лелюк.
Фестиваль Маланок – це знана подія в Україні, яка вабить до Чернівців туристів звідусіль. Я вкотре переконалася в цьому будучи спікером на конференції “Фестивальна майстерня”. За сім успішно проведених фестивалів, після яких були сотні публікацій в ЗМІ, соц.мережах, тисячі переглянутих відеоматеріалів, Чернівці зайняли гідне місце на «Фестивальній мапі України». Мені, як засновнику Фестивалю Маланок, надзвичайно приємно це усвідомлювати, бо за цим результатом стоїть кропітка, наполеглива, самовіддана праця. Мені також відрадно знати, що Фестиваль Маланок виконує об’єднуючу функцію, адже ця подія гуртує навколо себе учасників, місцеву владу, волонтерів, глядачів, підприємців, меценатів, представників силових структур і т.д. Щоразу ми всі були вражені талантом, натхненням різноманітних буковинських колективів та радо зустрічали колективи з інших областей, країн.
Для мене передфестивальний період вже восьмий рік проходить в хвилюваннях, спілкуваннях, роздумах типу: варто чи ні? Як зробити краще? Де знайти кошти? Кого запросити? і т.д…
Сьогодні 7 грудня (до дати проведення Фестивалю Маланок залишилось 38 днів, з яких третя частина – святкові) і я не маю відповідей на ці запитання. Мені хотілося в цьому році дещо змінити формат фестивалю, додавши елементи душевності, тепла, відчуття сімейного свята. Але…
Фестиваль Маланок, який гуртує близько 40 тисяч осіб в центрі міста, з великогабаритною технікою і всіма з цього випливаючими складнощами, вимагає задіяння місцевої влади до підготовки та проведення. На даний момент конкретні організаційні кроки міською владою не здійснюються, а мої звернення ігноруються. Тож з огляду на ситуацію в країні, ігнорування влади, я не проводитиму Фестиваль Маланок в 2019 році. Вважаю, що цей час можна з користю використати для підготовки до Фестивалю 2020 року. І закликаю до цього всіх причетних. Якщо матиму натхнення, то 15 січня 2019 року проведу дотичні до Фестивалю Маланок цікаві події.
https://see-life.biz/article/festyval-m ... vodytymut/
Фестиваль Маланок – це знана подія в Україні, яка вабить до Чернівців туристів звідусіль. Я вкотре переконалася в цьому будучи спікером на конференції “Фестивальна майстерня”. За сім успішно проведених фестивалів, після яких були сотні публікацій в ЗМІ, соц.мережах, тисячі переглянутих відеоматеріалів, Чернівці зайняли гідне місце на «Фестивальній мапі України». Мені, як засновнику Фестивалю Маланок, надзвичайно приємно це усвідомлювати, бо за цим результатом стоїть кропітка, наполеглива, самовіддана праця. Мені також відрадно знати, що Фестиваль Маланок виконує об’єднуючу функцію, адже ця подія гуртує навколо себе учасників, місцеву владу, волонтерів, глядачів, підприємців, меценатів, представників силових структур і т.д. Щоразу ми всі були вражені талантом, натхненням різноманітних буковинських колективів та радо зустрічали колективи з інших областей, країн.
Для мене передфестивальний період вже восьмий рік проходить в хвилюваннях, спілкуваннях, роздумах типу: варто чи ні? Як зробити краще? Де знайти кошти? Кого запросити? і т.д…
Сьогодні 7 грудня (до дати проведення Фестивалю Маланок залишилось 38 днів, з яких третя частина – святкові) і я не маю відповідей на ці запитання. Мені хотілося в цьому році дещо змінити формат фестивалю, додавши елементи душевності, тепла, відчуття сімейного свята. Але…
Фестиваль Маланок, який гуртує близько 40 тисяч осіб в центрі міста, з великогабаритною технікою і всіма з цього випливаючими складнощами, вимагає задіяння місцевої влади до підготовки та проведення. На даний момент конкретні організаційні кроки міською владою не здійснюються, а мої звернення ігноруються. Тож з огляду на ситуацію в країні, ігнорування влади, я не проводитиму Фестиваль Маланок в 2019 році. Вважаю, що цей час можна з користю використати для підготовки до Фестивалю 2020 року. І закликаю до цього всіх причетних. Якщо матиму натхнення, то 15 січня 2019 року проведу дотичні до Фестивалю Маланок цікаві події.
https://see-life.biz/article/festyval-m ... vodytymut/
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Re: Фестиваль Маланок у Чернівцях у 2019 році не проводитимуть
Місцева влада очевидно зараз зайнята зовсім іншим нажаль ... .
Щось я думаю що Маланка все одно буде , хоч і не зорганізована ... .
Люди ж все одно цілий рік готувалися і ще готуються ... . Так що і влада нехай готується теж ... !
Щось я думаю що Маланка все одно буде , хоч і не зорганізована ... .
Люди ж все одно цілий рік готувалися і ще готуються ... . Так що і влада нехай готується теж ... !
- Мойша Вальцман
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 348 разів
- Подякували: 104 рази
Может будет - только так спонтанно
Зелень ... это баксы
![Очень доволен :-D](./images/smilies/kolobok_biggrin.gif)
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
Может и будет, но не в Черновцах. Всего лишь немного денег потеряет город от не приехавших туристов.
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
- sim72pin
- Модератор
- Дякував (ла): 8 разів
- Подякували: 140 разів
Ничего не потеряет.
Практически все туроператоры на фестиваль Маланки везут туристов в Вашковцы или Красноильск, а экскурсия в Черновцах в любом случае входят в программу тура.
Практически все туроператоры на фестиваль Маланки везут туристов в Вашковцы или Красноильск, а экскурсия в Черновцах в любом случае входят в программу тура.
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
А индивидуальные туристы? А жители близлежащих сел, которые массово приезжают поддержать свои коллективы? Они все денег не привозят в город в этот период?
Помню в прошлом году стрим был с фестиваля. Так там в комментариях писало очень много украинцев и не только, которые живут в разных странах мира с восторгом и желанием посетить этот фестиваль. Но нам он не нужен, у нас и так денег кури не клюют.![Очень доволен :-D](./images/smilies/kolobok_biggrin.gif)
Помню в прошлом году стрим был с фестиваля. Так там в комментариях писало очень много украинцев и не только, которые живут в разных странах мира с восторгом и желанием посетить этот фестиваль. Но нам он не нужен, у нас и так денег кури не клюют.
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
- Мойша Вальцман
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 348 разів
- Подякували: 104 рази
Имидж города в г.. не это уже потеря - не будет стримов, передач на всю Украину и забугор! привет продану!
Зелень ... это баксы
- Bodya_Hollywood
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 61 раз
- Подякували: 103 рази
Давно было пора прекращать этот балаган. Ещё первые 2-3 года понимаю - было интересно и не обычно. Дальше тупо ТРЕШ!
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Причина "треша" совсем не в "балагане" ... , а корнями уходит в ужасное настоящее обычной жизни ... !
Без "балагана" ... надежд выбраться ... гораздо меньше ... .
Без "балагана" ... надежд выбраться ... гораздо меньше ... .
- Сулейман
- Rescue Ranger
- Дякував (ла): 170 разів
- Подякували: 241 раз
- Контактна інформація:
Норм, хоть в этом году не будут справлять нужду по подворотням )))