Чернівціводоканал має запас хлору для знезараження води на 2 тижні

Обговорення останніх новин в регіоні
Відповісти
bucovinec
Постійний користувач
Дякував (ла): 195 разів
Подякували: 236 разів

Чернівціводоканал має запас хлору для знезараження води на 2 тижні

Повідомлення bucovinec » 11 липня 2018, 18:50

Така ситуація склалася через зупинку хімзаводу Дніпроазот

9 червня 2018 року на Дніпропетровщині на невизначений час зупинив роботу потужний хімічний завод АТ “Дніпроазот” у Кам’янському. У зв’язку з цим на водопровідно-каналізаційних підприємствах України виникла складна ситуація зі знезараженням питної води. На окремих підприємствах галузі залишків хлору залишилося від тижня до 20 діб. Про це повідомила прес служба Чернівціводоканалу.

В Україні є компанія, яка намагається організувати великі поставки хлору в контейнерах автомобільним транспортом, але оформлення дозвільних документів та інших процедур займає понад рік. Окрім того, таких спеціалізованих контейнерів в Україні недостатньо. Поставки хлору в цистернах з Європи (Румунія) є проблематичними. Європейські цистерни не можуть змінювати колісну базу, а також повинні бути сертифіковані на території Україні. В цистернах хлор отримують Київ, Харків, Кривий Ріг, Маріуполь та інші міста.

Запасів гідрохлориту, які має КП «Чернівціводоканал», вистачить на два тижні.

https://pogliad.ua/news/chernivtsi/cher ... hni-357505

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1234 рази
Подякували: 1309 разів

Re: Чернівціводоканал має запас хлору для знезараження води на 2 тижні

Повідомлення sergej1974007 » 11 липня 2018, 19:11

bucovinec писав:
11 липня 2018, 18:50
Така ситуація склалася через зупинку хімзаводу Дніпроазот

9 червня 2018 року на Дніпропетровщині на невизначений час зупинив роботу потужний хімічний завод АТ “Дніпроазот” у Кам’янському. У зв’язку з цим на водопровідно-каналізаційних підприємствах України виникла складна ситуація зі знезараженням питної води. На окремих підприємствах галузі залишків хлору залишилося від тижня до 20 діб. Про це повідомила прес служба Чернівціводоканалу.

В Україні є компанія, яка намагається організувати великі поставки хлору в контейнерах автомобільним транспортом, але оформлення дозвільних документів та інших процедур займає понад рік. Окрім того, таких спеціалізованих контейнерів в Україні недостатньо. Поставки хлору в цистернах з Європи (Румунія) є проблематичними. Європейські цистерни не можуть змінювати колісну базу, а також повинні бути сертифіковані на території Україні. В цистернах хлор отримують Київ, Харків, Кривий Ріг, Маріуполь та інші міста.

Запасів гідрохлориту, які має КП «Чернівціводоканал», вистачить на два тижні.

https://pogliad.ua/news/chernivtsi/cher ... hni-357505
Разве я не создавал об этом тему?
Значит забыл((—— на другом форуме писал об этом.
Это не только в Черновцах такая ситуация, а по всей Украине.
пс.Но ничего—— можно на крайняк обратится к Маску и он что—нибудь придумает—— технологичненькое и на ветряках с батарейками)
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

bucovinec
Постійний користувач