Супергерой Чернівців
- Keon
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 738 разів
- Подякували: 669 разів
Супергерой Чернівців
Чоловік у костюмі героя намагався привернути увагу до проблеми знищення лісів
У ніч з 13-го на 14-те листопада на Чернівецького залізничному вокзалі відбулась безпрецедентна одиночна акція загадкового героя, котрий вимагав припинити масштабний вивіз лісу. Близько 2-ї ночі невідомий пробрався на колії, де зберігалися вагони з так званими «дровами», а неофіційно - лісом-кругляком, які вже регулярно перетинають кордон та направляються до сусідньої держави. Чоловік у костюмі типового супергероя намагався привернути увагу до проблеми знищення карпатських лісів. Як видно з активної реакції користувачів Фейсбуку – йому це вдалось.
Своїм ексцентричним вчинком він зумів спровокувати активне обговорення у мережі та примусив багатьох задатись запитаннями «хто це?» і «що буде далі?».
Також героя помітили у центрі міста - на Театральній площі.
У ніч з 13-го на 14-те листопада на Чернівецького залізничному вокзалі відбулась безпрецедентна одиночна акція загадкового героя, котрий вимагав припинити масштабний вивіз лісу. Близько 2-ї ночі невідомий пробрався на колії, де зберігалися вагони з так званими «дровами», а неофіційно - лісом-кругляком, які вже регулярно перетинають кордон та направляються до сусідньої держави. Чоловік у костюмі типового супергероя намагався привернути увагу до проблеми знищення карпатських лісів. Як видно з активної реакції користувачів Фейсбуку – йому це вдалось.
Своїм ексцентричним вчинком він зумів спровокувати активне обговорення у мережі та примусив багатьох задатись запитаннями «хто це?» і «що буде далі?».
Також героя помітили у центрі міста - на Театральній площі.
- Keon
- Поважний користувач
Re: Супергерой Чернівців
Супергерой Чернівців презентував офіційне відео
В ролику звучить головна ідея героя - врятували дерева. Водночас, ким є незнайомець, залишається таємницею.
Источник тык и тык
В ролику звучить головна ідея героя - врятували дерева. Водночас, ким є незнайомець, залишається таємницею.
Источник тык и тык
- Keon
- Поважний користувач
Ага буду ждать с ним футболки и ловить его по ночам возле жд вокзала для селфи :DTaYRon писав:Макс ты как любитель комиксов открыл для себя нового героя?)
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 637 разів
- Подякували: 1765 разів
- Контактна інформація:
держал только что молбук напечатанный и там краткая статейка обо всем этом. никакой больше конкретики, просто вольный пересказ роликов. что важно - статейка помечена "реклама". поэтому я все утверждаюсь в мысли, что это чей то коммерческий проект - или заведения, или рекламное агентство или видео студия.
- Uma
- Досвідчений
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 21 раз
Да нет, вчера тоже такая мысль пришла :D . Ведь у нас на форуме уже есть один супергерой и не он ли этоoberig писав:одній мені прийшло запитання : Сєрий?
а нє,цей не лисий
![Озадачен :?](./images/smilies/kolobok_confused.gif)
Ты всегда можешь взять больше, чем ничего (c)
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 957 разів
- Подякували: 1640 разів
Та не то не Сережа, не его размах. Сережа сразу поезд под откос бы пустил с моста :D
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
Блін, я думав, що один я тільки на Серго думаю.... А виявляється нас вже... ну, елєкторат зібрався.... :)
Бог там, де всім добре.....
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1234 рази
- Подякували: 1309 разів
Чекаю ваших голосів на яких- небудь виборах. :Dbandera77 писав:Блін, я думав, що один я тільки на Серго думаю.... А виявляється нас вже... ну, елєкторат зібрався.... :)