Вот эта часть меня особенно проняла:
У підсумку в місті безліч безробітних з грошима, які стимулюють розвиток ресторанного бізнесу.
У підсумку в місті безліч безробітних з грошима, які стимулюють розвиток ресторанного бізнесу.
Тобто жруть багато :)Членам сімей "заробітчан" працювати немає особливого сенсу. У підсумку в місті безліч безробітних з грошима, які стимулюють розвиток ресторанного бізнесу.
а кто сидит в ресторанах?akinak писав:https://pogliad.ua/news/chernivtsi/reyt ... nku-318014
Вот эта часть меня особенно проняла:У підсумку в місті безліч безробітних з грошима, які стимулюють розвиток ресторанного бізнесу.
Ну вот в пятницу безработный я вместе с моими безработными друзьями будем в кабаке. Всех тоже зовем к словуSl@vcheg писав:Сидит полно народу у которых родители горбатятся за бугром. Их чада тут просаживают все в кабаках
Я буду-- набери меня.akinak писав:Ну вот в пятницу безработный я вместе с моими безработными друзьями будем в кабаке. Всех тоже зовем к словуSl@vcheg писав:Сидит полно народу у которых родители горбатятся за бугром. Их чада тут просаживают все в кабаках
+1sergej1974007 писав: Клуб Безработных Подкаблучников