Ноу-хау від нового начальника водоканалу: самі знімайте лічильники і несіть на повірку за свій кошт
У Чернівцях вже років зо двадцять немає гарячого водопостачання, але тариф на холодну воду такий, наче її доставляють із галактики Андромеди. Нині хвилю обурення серед чернівчан викликала інша послуга комунального підприємства – повірка лічильників води.
Відповідно до чинного законодавства, ця послуга є безкоштовною для абонентів і водоканал має здійснювати демонтаж, повірку і встановлення цих приладів назад за власний кошт і відповідно до графіка. Звісно, у всі роки кожен начальник комунальної установи намагався дурити споживачів, перекладаючи цю мороку на гаманці абонентів, але містяни добре знають свої права (один із споживачів навіть засудив комунальне підприємство за посягання на його права), а відтак на такі маніпуляції не піддавалися.
Вся статья http://vidido.ua/index.php/pogliad/arti ... t_na_vodi/
Кто судился или собирается судиться с водоканалом , сообщите пожалуйста ...
У Чернівцях людей дурять на воді ...
Re: У Чернівцях людей дурять на воді ...
моєму знайомому того місяця при оплаті за воду сказали що в нтого борг 400грн , хоча сплачують справно по лічильнику
мені по газу також прислали борг 250грн у мене лічильник і одна газова плита???
- KIMOvod
- Активіст
- Дякував (ла): 68 разів
- Подякували: 40 разів
По этим письмам платить не нужноzwer125 писав:мені по газу також прислали борг 250грн у мене лічильник і одна газова плита???
Это развод!!!