Люстратор 7.62.в Черновцах Фальшиві бронежилети. Частина - 3

Обговорення останніх новин в регіоні
Відповісти
Юджин
Досвідчений
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Люстратор 7.62.в Черновцах Фальшиві бронежилети. Частина - 3

Повідомлення Юджин » 16 жовтня 2014, 19:49

phpBB [video]

ATB trans
Постійний користувач
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 7 разів

Re: Люстратор 7.62.в Черновцах Фальшиві бронежилети. Частина

Повідомлення ATB trans » 16 жовтня 2014, 21:13

а тут акум за 500грн потянул и 3 ку лет уже дают
http://vidido.ua/index.php/pogliad/arti ... _zemljaka/

Defender87
Новачок

Повідомлення Defender87 » 16 жовтня 2014, 21:16

ATB trans писав:а тут акум за 500грн потянул и 3 ку лет уже дают
Санкція статті передбачає ДО ТРОХ років. І скоріше всього обійдеться всього навсього умовним строком, якщо це в нього в перше.

ATB trans
Постійний користувач

Повідомлення ATB trans » 16 жовтня 2014, 21:18

Defender87 писав:
ATB trans писав:а тут акум за 500грн потянул и 3 ку лет уже дают
Санкція статті передбачає ДО ТРОХ років. І скоріше всього обійдеться всього навсього умовним строком, якщо це в нього в перше.
НО нашли кто и за что !!!

а у знакомых из стройки потянули дизельный генератор за 5500 грн и менты прямо сказали что они его не найдут
Востаннє редагувалось 16 жовтня 2014, 21:20 користувачем ATB trans, всього редагувалось 1 раз.

akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Повідомлення akinak » 16 жовтня 2014, 21:21

Я как-то логики не понимаю.
За кражу акума из машины теперь не надо судить чтоли?

ATB trans
Постійний користувач

Повідомлення ATB trans » 16 жовтня 2014, 21:25

akinak писав:Я как-то логики не понимаю.
За кражу акума из машины теперь не надо судить чтоли?
я к тому что всем все известно про ети броники но никто не наказан и нет крайних никто ниче не знает

Defender87
Новачок

Повідомлення Defender87 » 16 жовтня 2014, 21:28

НО нашли кто и за что !!!

а у знакомых из стройки потянули дизельный генератор за 5500 грн и менты прямо сказали что они его не найдут[/quote]

Так скоріше всього хтось злив інформацію. Якби ніхто не бачив, або він сам не проговорився, або наприклад камери відеостостереження (в магазині, барі та ін.) небуло - то хр---н би його хто знайшов.

Anatolich
Активіст
Дякував (ла): 6 разів
Подякували: 4 рази

Повідомлення Anatolich » 16 жовтня 2014, 21:35

Нормально было бы если в эти же броники одеть тех свиней жирных которые привезли, продали ребятам там в АТО, где кровища рекой льется .. чтоб их одеть и пострелять ... посмотреть выдерживает или не выдерживает пулю..... СУ**И !!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: майдан был, война идет, а изменений как небыло так и не будет ... этих жыробасов пока не выкурят толку не будет нихера .... !!!!!
Зображення

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Повідомлення sergej1974007 » 16 жовтня 2014, 21:51

Напишу еще раз по этому поводу.
Кто на мой взгляд точно виноват--- так это Демчучин.
Все остальные-- постольку- поскольку.
Те курицы из волонтеров в принципе вообще не при делах.им вказивку спустили сверху деньги перечислить-- они и исполнили. Не должны они разбираться в разнице между 4 и 5 классом и между разными калибрами патрона. А если б даже и разбирались--- до них все проверки на бумагах прошли.
Леонтий--- не знаю. Там он давал интервью по этому поводу и как то объяснял.
То, что назад не повернули-- тоже объясняется тем что пообещали наверное привезти полный бус всего а приехали бы пустыми( я понимаю что надеялись на обещания того Демчучина что пластины заменят.)
Кстати знаю одного из везших те жилеты- Юра Ватаманюк.Так он не так давно пошел добровольцем в АТО и сейчас где- то на полигоне проходит подготовку. Не думаю что он сознательно участвовал в той операции( так как потенциально мог бы тоже в тот жилет попасть).
Повторяю-- кто точно виноват так это человек, который их изготовил( кустарно), подменил сертификаты и выдал за годные. То есть сознательно( ну не мог не понимать чем это может обернуться) подставил воюющих в АТО.
Это -- Демчучин. Владелец магазина Легион.
Вопрос- будет бойкот и люстрация Легиона?
Лично я думаю что нет. Спустят на тормозах и по времени забудут.
ПС. Ну и журналисты тоже там нагнетают ужасов(" бывший регионал" и т. п.). И очень любят цифры с потолка считать.
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Повідомлення sergej1974007 » 16 жовтня 2014, 21:55

Вот кстати интервью Леонтия из соседней темы по этому поводу.
Георгій Леонтій у якості заступника міського голови. з одного боку несподіване, з іншого – очікуване кадрове призначення команди Олексія Каспрука. Власне, все що цікавить, за великим рахунком,по-справжньому залежить від Георгія Леонтія. Це підготовка до зими, насамперед. Нормальне функціонування міста. А цього разу у українців є причини для побоювання, адже проблема російського газу до кінця так і не вирішена.

Однак, не тільки про це. Фактично, Леонтій всюди. Прізвище це згадувалося і у зв’язку із скандалом з бронежилетами, оскільки Георгій Леонтій очолював відповідну комісію, яка приймала рішення по закупівлі. Він же голова міської призовної комісії. Він же… і так далі. Багато де, саме він. Отже, спілкуємося із заступником міського голови Георгієм Леонтієм про бронежилети, про зиму, про скандальні кіоски на Проспекті, про альтернативні види палива у міських умовах. Розмова трохи задовга, але що робити. Кому важко, читайте в два прийоми)))

спілкувалася Альона Чорна

- Щодо недавнього скандалу з бронежилетами. Як так сталося, що закупили не якісні? Чому саме в цього підприємця? І яка ситуація зараз: хто винен, хто покараний?

На сьогоднішній день ніхто не покараний. І ніхто ще не винний. Йде слідство і по завершенню буде дана оцінка. Щодо відстрілів пластин, які відбулися. Я , по-перше, не згідний з відстрілом, який відбувся без участі постачальника. Постачальник мав приймати участь. Ми не маємо гарантій щодо того, що показали по ТБ ті самі пластини. Вони показали не ті пластини, які нам були продемонстровані, по яких ми прийняли рішення. Зовсім інші пластини прострілили. Чого не взяли на відстріл ті пластини постачальника? Для того, щоб переконатися, щоб він засвідчив, що дійсно його пластина і т.д. і т.п.

Вони взяли і відстрілили. А що вони відстрілили, ми не знаємо. Навіть форма не та, яку нам продемонстрували, коли всі члени центру прийняли рішення, проголосували всі 18 одноголосно за те, щоб придбати ці бронежилети.

Чому вибрали цю фірму? Було три фірми. Але одна фірма далеко знаходилася і по ліцензії було написано: комплекти захисту. А суто по бронежилетах була ця фірма, яка була запропонована. Ми її не знали, ми шукали. Коли проводили перше засідання, я ще не був головою комісії. Тобто проводилося ще до того. Розглядалося це питання в присутності міського голови, заступника О. Паскаря. І близько 10 чоловік з обласного штабу були присутні на тому засіданні. Ми вам запропонуємо, ми вам принесемо. Самі принесли від цієї фірми щодо придбання таких бронежилетів. А потім самі пішли в кусти. На сьогоднішній день, я єдине, що можу сказати: йде слідство. Багато говорити немає чого. Була сесія, теж є від них звернення. Голова теж звернувся до органів, щоб дати оцінку цьому всьому. Я можу сказати тільки одне: той клас, який закуплений 4+, він не передбачений для того, щоб по ньому стріляли з кулеметів. Він передбачений для АК, 5, 35; 7, 62 та ін.. Він витримав. Чого стріляли кулеметом? Якщо написано, що він не передбачений. В самому технічному паспорті, який підписаний заступником київського керівника, який безпосередньо займався цими питаннями.

Я взагалі вважаю, що це є неправильно, що органи місцевого самоврядування цим займаються. Мають займатися хлопці, які розбираються в цьому. Так, в нашій комісії є військові. Вони мали давати оцінку цьому. Коли ми їх запитали: хлопці що робимо? – Беремо, кажуть. Якщо вони сказали, що беремо, ми не відмовилися.

Друге. Вже були в дорозі ці бронежилети, коли сказали ще раз провести відстріл. Там було три депутати, вони вирішили поїхати. Вони сказали так: «Ми приїжджаємо на місце, показуємо командиру. Вони перевіряють на місці, ще раз відстрілюють. І якщо їм не підходить, ми їх привозимо назад». На превеликий жаль, вони не відмовилися. Сказали, чим ніякі, то краще ці. Я розумію, що ця ситуація набула обурення, є дехто, хто спеціально на цьому собі бали заробляє і т.д., що ми ці гроші собі взяли. Повірте мені. Дай Бог, щоб той, хто це говорить, мав стільки грошей, коли йому буде погано, скільки я отримав від цих бронежилетів і ті, хто разом зі мною проголосували. Всевишній це все бачить, а я людина віруюча. І чужа копійка ніколи не зігріє. І тут не може йти формат якийсь щодо отримання якихось коштів, задля того щоб поповнити свій сімейний бюджет або щось інше. Коли розглядалося три підприємства, кому гроші перерахуємо для того, щоб придбати бронежилети , то чому вибрали Волонтерський рух? Бо в них більше досвіду щодо перерахунків. Розумію, що ці дебати ще не закінчені. Але я вважаю, що совістю чистий. Притому дуже чистий. Я не займався ніколи політикою. Ніколи не був депутатом жодного рівня і не хочу. Через цю грязь і болото, яка кидається з усіх сторін.

- Ви очолили міську призовну комісію. Чи багато направили до правоохоронних органів документів на військовослужбовців, які ухиляються від виконання військового обов’язку?
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”