У Чернівцях проведуть протестний марш

Обговорення останніх новин в регіоні
Відповісти
Maxi
Досвідчений

У Чернівцях проведуть протестний марш

Повідомлення Maxi » 26 серпня 2013, 17:34

У Чернівцях молодь проведе протестний марш проти Віктора Януковича.

"Ми вимагаємо усунення від влади кримінально-олігархічного клану Януковича", - повідомляють організатори у соцмережі.

Акцію запланували на 12 вересня. Початок о 17:00. Місце проведення - Центральна площа.Друзья не ленитесь,от каждого из нас зависит в какой стране мы будем жить,сходите выразите свое нежелание жить в такой Украине.Но пасаран!

asin
Активіст

Re: У Чернівцях проведуть протестний марш

Повідомлення asin » 26 серпня 2013, 17:36

я прийду для меня ето важно

Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 975 разів
Подякували: 1656 разів

Повідомлення Sl@vcheg » 26 серпня 2013, 17:51

+1 Я тоже буду.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1768 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 26 серпня 2013, 17:52

Та байдуже всім на протестний марш той. хочете резонансу - перекрийте трасу міжнародного значення :D
І що це за протест - проти офіційної, легітимно обраної влади? наче статтю за підбурюванню до державного перевороту не відміняли?

bandera77
Поважний користувач
Дякував (ла): 80 разів
Подякували: 39 разів

Повідомлення bandera77 » 26 серпня 2013, 18:02

kreativ писав:Та байдуже всім на протестний марш той. хочете резонансу - перекрийте трасу міжнародного значення :D
І що це за протест - проти офіційної, легітимно обраної влади? наче статтю за підбурюванню до державного перевороту не відміняли?
Так само як і статті Конституції про свободу думки та волевиявлення, а також про мирні зібрання....
Бог там, де всім добре.....

kreativ
Легенда Форуму
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 26 серпня 2013, 18:11

це, звісно, весело - махати прапорцем і скандувати дружно якісь провокативні гасла. покричати і подуріти в центрі міста, чьо. при цьому можна вважати, що нібито от серйозну справу робиш же, Батьківщину рятуєш. але от справді хтось вважає, що таким методом можна щось змінити?

цю країну врятують лише коктейлі Молотова в правильних руках та масові розстріли.

п.с. все, піду я краще із цієї теми. але надіюся, що мої слова змусять замислитися ідейних мітингувальників над сенсом витраченого таким чином часу.

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 26 серпня 2013, 18:21

kreativ
ти
- за гроші таки пишеш ,
- робота в тебе така
- чи по доброті дурості своїй душевній?

Позиція - "Та ну, нічого це не дасть, сидіть на попі рівно" - це недалекість, чи платні провокації якихось зацікавлених органів?
Востаннє редагувалось 26 серпня 2013, 18:23 користувачем Дельфин, всього редагувалось 2 разів.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

Rassel
Експерт
Дякував (ла): 174 рази
Подякували: 240 разів

Повідомлення Rassel » 26 серпня 2013, 18:31

kreativ писав:це, звісно, весело - махати прапорцем і скандувати дружно якісь провокативні гасла. покричати і подуріти в центрі міста, чьо. при цьому можна вважати, що нібито от серйозну справу робиш же, Батьківщину рятуєш. але от справді хтось вважає, що таким методом можна щось змінити?

цю країну врятують лише коктейлі Молотова в правильних руках та масові розстріли.

п.с. все, піду я краще із цієї теми. але надіюся, що мої слова змусять замислитися ідейних мітингувальників над сенсом витраченого таким чином часу.
НУ навіщо кудись ідти, бери коктейль і приєднуйся.
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина

Rassel
Експерт
Дякував (ла): 174 рази
Подякували: 240 разів

Повідомлення Rassel » 26 серпня 2013, 18:36

kreativ писав:це, звісно, весело - махати прапорцем і скандувати дружно якісь провокативні гасла. покричати і подуріти в центрі міста, чьо. при цьому можна вважати, що нібито от серйозну справу робиш же, Батьківщину рятуєш. але от справді хтось вважає, що таким методом можна щось змінити?

Гадаю що можна цим тільки глянути на сильнообуренну верству населення, але скажу так, якщо хтось проти правління Януковича, то покажіть хоть одного кандидата, який не буде точнісенько так же правити.
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина

kreativ
Легенда Форуму
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 26 серпня 2013, 18:42

Дельфин писав:kreativ
ти
- за гроші таки пишеш ,
- робота в тебе така
- чи по доброті дурості своїй душевній?

Позиція - "Та ну, нічого це не дасть, сидіть на попі рівно" - це недалекість, чи платні провокації якихось зацікавлених органів?
Я пишу за гроші, так) Я ж райтер. От тільки пишу сео-тексти/комерційні пропозиції/пости рерайту новин та подібне. А тут - моя громадська позиція.
Прийшов із іншого міського форуму іншого міста, де акк був прокачаний і какбе питання такі не виникали - люди мене в реалі ж знали... Кароч, не провокатор я)
п.с. складно утриматися від відповідей на особистісні запитання :oops:
Rassel писав:НУ навіщо кудись ідти, бери коктейль і приєднуйся.
Я мирна сімейна людина - таким займатися не стану.
Можливо туманно і неоднозначно висловлювася. Не кажу, що в нас все ок, чи хоча б норм. Пічалька і чим далі — тим гірше.
Сенс моїх слів в іншому - такими методами ви нічогісінько не змінете. Кому не ясно чи він сумнівається - перечитайте ще раз - такими методами ви нічогісінько не змінете

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”